• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eskiden cocugu olmayan kadinlara hayit icirirlermis kisa surede hamile kalirmis kadinlar:) takmayin kafaniza ama kontrolu ihmal etmeyin

Ben ilk başta çok kafaya takmıştım ama sonra o doktorun dediklerine hak verdim öyle bişey yok dedi olsa bile bu devirde artık çocuk sahibi olmak o kadar zor değil bir yolu bulunur ki bu çocuk olmamasına engel bi durum değil biçok kadında oluyo pcos dedi o doktordan sonra rahatladım zaten :)

bende göğüslerimden şikayetçiyim ne yapsam olmuyor sürekli bir şeyler araştırıyorum silikon taktırmak istiyorum ama onada cesaretim yok sonuçta bıçak altına yatıyorsun 20 yaşındayım boyum 165 kilom 44 çok zayıfsın senin göğüslerin ondan yoktur diyenler var ama ne zayıf insanlar var onların göğüsleri neden var o zamn şu an şerbetçi otuyla yaptığım kremi kullanıyorum yirmi gün oldu ancak 75 den 77 cme çıktılar bugun hayıt otu almayı düşünüyorum umarım işe yarar bazıları bazıları ben bıraktıktan sonra geri indi hormanal bi problem yoksa etki etmiyor yazmış benim hormonlarım gayet normal hiç bi sıkıntı yok umarım kullanmaya başladıktan sonra bende etkisi olur ve inmez desteksiz yetmiş beşi doldursun bana yeter fazlasnda gözüm yok suan destekliyi bile doğru düzgün doldurmuyor

benım pko var.. bu sebeble hayıt tohumu ıctım sabah aksam. acı berbat tadı.bazen öğürüodum acısından. ama ıcıodum ynede 1 ay denedm ne adet oldum ne bısı 2 aydır adet olcam daha ha. nede gogusumu buyuttu. bende dıane 35 yazdıydı doktor bari geri onu ıcıyım dedım. ıctımde anca öle adet oldum.hayıt bende hıc bı ıse yaramadı nıyeyse. smdı gıdıp bıda yapıpda ıcıyım bakalm. ıse yaramadıgını bıle bıle

benım pko var.. bu sebeble hayıt tohumu ıctım sabah aksam. acı berbat tadı.bazen öğürüodum acısından. ama ıcıodum ynede 1 ay denedm ne adet oldum ne bısı 2 aydır adet olcam daha ha. nede gogusumu buyuttu. bende dıane 35 yazdıydı doktor bari geri onu ıcıyım dedım. ıctımde anca öle adet oldum.hayıt bende hıc bı ıse yaramadı nıyeyse. smdı gıdıp bıda yapıpda ıcıyım bakalm. ıse yaramadıgını bıle bıle

merhaba kızlar bende hayıt otu tohumu çayı kullanıyorum hormon el etkisini bilmiyorum ama ben kendimi çok iyi hissediyorum kullanmaya başladıgım dan beri ama adet dönemi ne henüz gelemedim...hormon ilaçları da kullanmak istemiyorum umarım işe yarar :)

merhaba kızlar bende hayıt otu tohumu çayı kullanıyorum hormon el etkisini bilmiyorum ama ben kendimi çok iyi hissediyorum kullanmaya başladıgım dan beri ama adet dönemi ne henüz gelemedim...hormon ilaçları da kullanmak istemiyorum umarım işe yarar :)
umarm cnmm. bende ıcdım dun bugunnde unutmassam ıcıyım

bende göğüslerimden şikayetçiyim ne yapsam olmuyor sürekli bir şeyler araştırıyorum silikon taktırmak istiyorum ama onada cesaretim yok sonuçta bıçak altına yatıyorsun 20 yaşındayım boyum 165 kilom 44 çok zayıfsın senin göğüslerin ondan yoktur diyenler var ama ne zayıf insanlar var onların göğüsleri neden var o zamn şu an şerbetçi otuyla yaptığım kremi kullanıyorum yirmi gün oldu ancak 75 den 77 cme çıktılar bugun hayıt otu almayı düşünüyorum umarım işe yarar bazıları bazıları ben bıraktıktan sonra geri indi hormanal bi problem yoksa etki etmiyor yazmış benim hormonlarım gayet normal hiç bi sıkıntı yok umarım kullanmaya başladıktan sonra bende etkisi olur ve inmez desteksiz yetmiş beşi doldursun bana yeter fazlasnda gözüm yok suan destekliyi bile doğru düzgün doldurmuyor

Ameliyat veya silikon şart değil ki dolgu yöntemi ile ameliyatsız 15-20 dakikada da göğüslerini büyüttürebilirsin istediğin kadar. Hem de ameliyata göre çok daha ucuz

nasıl kullanmıstın canım, ben hayıt tohumunu blenderda çektim toz halınde 1 çay kasıgı kaynamıs suda 5dk demleyıp ıcıyorum (iğrenc otesı bı tadı var orası ayrı:1: ) doğru mu gıdıyoruz sence ıcımı konusunda :))

tohum halinde kaynat iç içmesi daha kolay oluyo...
:5:

ben demlemekle falan çok uğraşmıyorum. ne çayı içmek istiyosam içine bi çay kaşıgıda hayıt tohumu ekliyorum bitki çayı demleme süzgecimle bardağın içine sıcak suya atıyorum o kadar.. acayıp adet sancısı çekerdim bunun duzenlı kullanamıyla çok rahatım..

ben demlemekle falan çok uğraşmıyorum. ne çayı içmek istiyosam içine bi çay kaşıgıda hayıt tohumu ekliyorum bitki çayı demleme süzgecimle bardağın içine sıcak suya atıyorum o kadar.. acayıp adet sancısı çekerdim bunun duzenlı kullanamıyla çok rahatım..

en guzelı ıste ama cok cay tuketen bırı olmayınca ozellıkle kalkıp demlıyosun bal gıbı :))) bu arada aktarda kı kız ac karnına ıcmelusın demıstı,kahvaltıdan önce bıde gece yatmadan içiyorum mutlaka.. limonlu fılan lezetlı oluyo bıde.

Gögüs mü büyütüyor yoksa gebe mi bırakıyor anlamış değilim doğrusu :) tam anlamıyla ne işe yaradıgını iyi öğrenmek gerekiyor yanlış kullanmakta istenmedik şeylere yol acabiliyor bence iyi araştırmak lazım bu hayıt tohumunu sizce ??:34:

aslında ne göğüs buyutuyo nede hamile bırakıyor.. sadece horman dengeleyici. mesela dahiliye uzmanı bir arkadaşıma adet sancılarımdan yakınmıştım bitkisel bi ilaç önermişti ilaca baktım ve hayıt tohumundan yapıldığını öğrendim çayını içmeye karar verdim.. normalde hiç çay içmem arada bir bitki çayları bunu günde bir kere içiyorum bazen ıhlamurla bazen yeşil çayla canım ne isterse onunla yani daha önce dediğim gibi kaynatmıyorum demleme süzgecimle bardağımasıcak suya atıyorum. ben 10 gun önceden ara adet sancısı çeker göğüs hassasiyetinden ölürdüm ayrıca horman dengesizliğinden trip atmaların falan da cabası olurdu hayıt tohumunu düzenli kullandığımda bunların hiç biri olmuyor. hatta göğüs buyuttuğune ınanmıyorum yanı boyle bitkisel yollarla olmaz gibi geliyo

Özellikle sizin mesajınızdan sonra bende aldım içmeye başladım. 4 gündür içiyorum daha. Bugün yarın regl olacağım bakalım ağrısına bir etkisi olacak mı.. ki inşallah ağrıya etkisi olur. Çünkü ben her ay hastanelik oluyorum ağrıdan. Ağrı kesici ve sakinleştirici iğne yaptıkları yetmiyor, serum veriyorlar. Ancak öyle ayağa kalkabiliyorum.. İnşallah ağrıya iyi gelir. Göğüs de büyütse yok demem tabii, 75 beden biri olarak..

Ameliyat veya silikon şart değil ki dolgu yöntemi ile ameliyatsız 15-20 dakikada da göğüslerini büyüttürebilirsin istediğin kadar. Hem de ameliyata göre çok daha ucuz

bu dediğiniz yöntem vucudun herhangi bir yerinden yağ alıp gögüslere enjekte etme mi ? çünkü onu araştırdım daha yeni bir yöntem oldugu için doktorlar pek önermiyorlarmış yağ dokusu göğüse tutunamayıp eriyebiliyormuş.

bence hayıt çünkü bildiğim kadarıyla keten tohumunun sarısı etkiliymiş ama aktarlarda kahverengi satılıyor hep oda kuş yemi demekmiş ve hiçbir etkisi yokmuş ama sarısını bulabilirsen onuda kullanabilirsin

hayıtı nasıl kullanıyorsunuz? kaynamış suya atıp içsem olur mu?

hayıtı nasıl kullanıyorsunuz? kaynamış suya atıp içsem olur mu?

Onu kırıp posasıyla tüketmek daha etkiliykiş hatta biri yazmıştı hafif dudakları bile dolgunlaşmıştı :1: ama ben normal suda kaynatıp tohumları atıp öyle içiyordum ama şimdi bişi yapmıyorum bu aralar tekrar başlayacağım

Onu kırıp posasıyla tüketmek daha etkiliykiş hatta biri yazmıştı hafif dudakları bile dolgunlaşmıştı :1: ama ben normal suda kaynatıp tohumları atıp öyle içiyordum ama şimdi bişi yapmıyorum bu aralar tekrar başlayacağım

çook teşekkür ederim umarım etkisini görürüm :(

Back