• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dogru haklisin ciddi bir kist. Ama yillardir kendi kendiligine cikiyo kayboluyo tekrar cikiyo tekrar gidio 6 yildir böyle olunca alışmışım heralde:))

Dogru haklisin ciddi bir kist. Ama yillardir kendi kendiligine cikiyo kayboluyo tekrar cikiyo tekrar gidio 6 yildir böyle olunca alışmışım heralde:))
hayıt tohumunun faydalrını araştır cnm. doktoruna da muhakkak söyle. hayıt tohumu bir çok şeye iyi geliyor. tam bir kadınlık ile ilgili her şeye çare... az olanı çoğaltıyor çok olanı azaltıyor... işe yarayabilir ama senin durumun biraz özel olunca doktoruna danışmadan içme derim ben de

hayıt tohumunun faydalrını araştır cnm. doktoruna da muhakkak söyle. hayıt tohumu bir çok şeye iyi geliyor. tam bir kadınlık ile ilgili her şeye çare... az olanı çoğaltıyor çok olanı azaltıyor... işe yarayabilir ama senin durumun biraz özel olunca doktoruna danışmadan içme derim ben de

Haklisin, ben dr uma bir sorayim bakayim ne diyecek. Yorumlarin icin cok tesekkur ederim canim Eger iç derse sadece hayit tohumu mu yoksa aslanpencesi gibi otlarla mi icmek lazim acaba? Ahmet maranki bir kac ot karistirmis hayit tohumuyla. Hangisini uygulamak daha dogru acaba? Bir de bisey daha soracagim bu hayit tohumu gunde 1 bardak mi icmek gerekiyor? (Ne çok soru sordum yahu)

Cnm eltimde cikolata kisti yumurtalarini resmen sarmisti kullandi .. ilk ay kontrolde temiz cikti havadan bilgi deil bu yinede sen bilirsin doktoruna sor hayit ilaclarin ana maddesi yurt disinda kadinsal problemlerde kist vs bunun hapini veriyorlar..

Adacayi ve hayit ic yaninda polen kapsulu ic ..doktora kalursak ilaclarla vucutlari yipratiyorlar eltim bebek ozlemi ceken biri bu ay umutluyuz kist yok cunku

Adacayi ve hayit ic yaninda polen kapsulu ic ..doktora kalursak ilaclarla vucutlari yipratiyorlar eltim bebek ozlemi ceken biri bu ay umutluyuz kist yok cunku

Hadi bakalım inşallah hamiledir:)) Cok tesekkur ederim canim cevabin icin. Adacayi ve hayiti ayni bardakdami iceyim yoksa ayri ayrimi? Eltin nasil yapti? Bir de tum gun sadece 1 bardak mi?

Haklisin, ben dr uma bir sorayim bakayim ne diyecek. Yorumlarin icin cok tesekkur ederim canim Eger iç derse sadece hayit tohumu mu yoksa aslanpencesi gibi otlarla mi icmek lazim acaba? Ahmet maranki bir kac ot karistirmis hayit tohumuyla. Hangisini uygulamak daha dogru acaba? Bir de bisey daha soracagim bu hayit tohumu gunde 1 bardak mi icmek gerekiyor? (Ne çok soru sordum yahu)
:)) valla bazı uzmanlar otların ayrı ayrı içilmesini söylüyorlar bazıları da karıştırıp içilebilir diyorlar. bunun için hüküm veremedim şimdi:) ama hayıt tohumu kullanımı günde 2 defa olmalı. yaklaşık 2-3 ay kullanılmalı faydası görülebilmesi için. hayıt tohumu ezilmiş olması daha iyi. bir çay kaşığını bir bardak suya karıştırıp 5 dk kaynatıyorsun biraz bekleyip içiyorsun.

Canim gunde 3 bardak hayit tohumu ( bir bardak sicak suya bir tatli kasigi at 15 dk demle ic) 3 tablet polen kapsulu gunde iki bardakta adacayi ok .. bunlari yap iliskiye girmedende yaki yapistir beline bu yaki ve hayitla yiginla hamile kalan var hakkinda hayirli olsun

Bn ole iciyorum suan bi yaki yapmadim onudatutmazsa onumuzdeki ay isallah batt 8 mart beklrmedeyim..

Canim gunde 3 bardak hayit tohumu ( bir bardak sicak suya bir tatli kasigi at 15 dk demle ic) 3 tablet polen kapsulu gunde iki bardakta adacayi ok .. bunlari yap iliskiye girmedende yaki yapistir beline bu yaki ve hayitla yiginla hamile kalan var hakkinda hayirli olsun

Cok tesekkur ederim. Canım ben bebek düşünmüyorum tek derdim şu 3.5 cm lik kistten kurtulmak. Simdi antibiyotik kullaniyorum haftaya basliycam hayita inşallah. Yardim eden cevap yazan herkes sagolsun. Gelisme gorur gormez hemen yazacagim buraya. İyiki varsiniz:)

Adaçayı,gebe olma durumu varsa içmeyin kanama riskini artırıyor

benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım
Benmde gögüslerim dogumdan snra kcüldü bendede işe yararmı acaba bu hayıt tohumu

slm.Arkadaşlar fsh.hormonunu düşürmenin en güzel yolu hayıt suyundan geçiyor 1 ay sabah akşam ictim fsh.degerim 45.8 den 3.37 diye dustu mutlaka deneyin denerim

slm.Arkadaşlar fsh.hormonunu düşürmenin en güzel yolu hayıt suyundan geçiyor 1 ay sabah akşam ictim fsh.degerim 45.8 den 3.37 diye dustu mutlaka deneyin denerim
fsh hormonu düşünce ne oluyor peki..bende şuan hayıt içiyorum

Merhabalar ben de endiometrioma kistim için başlayacağim içmeye. Bir kac sorum olacaktı. Ne miktarda ne şekilde içtin acaba? Bir de regl olduğun günlerde de içtin mi?

Merhabalar ben de endiometrioma kistim için başlayacağim içmeye. Bir kac sorum olacaktı. Ne miktarda ne şekilde içtin acaba? Bir de regl olduğun günlerde de içtin mi?[/QUOTE 1 ay düzenli olarak ictim 1/4 hayıt suyu ile doldurulmuş su bardağına su ile tamamlayip içtim

canm ben 1 cezveye 2 çay kaşığı attım kaynattım sonrada demlemeye bıraktım içtim ama çok acı tadı çok keskin geldı. ben mı fazla attım yoksa şekerlede kullanabılırmıyız

Back