Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadı iğrenç..
Bende bu tohumun özündedir die mikserden geçirdim parça pinçik ettim 2 dakka bekletiyorum kaynar suda katran gibi acı..
İçilmiyor burnumu tuttumda içtim. Büyümesi lazım ama çok minikler..
kızlar ben 2 hafta düzenli hergn içtim.gerçekten şişirdi memişlerimi.1 haftada etkisini gördüm. benm normalde regl dönemine yakn şişer göğüslerim.
telkininde etkisi var tabikki.ama bu kez çok erken şiştiler.ama bundan öteye götüremez diye düşünüyorum hayıt.çünkü ne kadar şişirebillir ki. ve ben hayıtı bırkınca etkisi de geçicek
ben 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaş. kadar koyuyorum. 5-10 dakka sonra süzüyorum cnm.
günde 1 bardak içtim
kızlar ben 2 hafta düzenli hergn içtim.gerçekten şişirdi memişlerimi.1 haftada etkisini gördüm. benm normalde regl dönemine yakn şişer göğüslerim.
telkininde etkisi var tabikki.ama bu kez çok erken şiştiler.ama bundan öteye götüremez diye düşünüyorum hayıt.çünkü ne kadar şişirebillir ki. ve ben hayıtı bırkınca etkisi de geçicek
arkadaşlar ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum bu hayıt tohumunuda kullanabilirmiyim bi zararı olurmu?
sende bırakma ozaman
bende deneyeceğimm bakalım.....