• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveeet 2haftayı doldurmuş ve etkisini hisseden arkadaşlar ses veriiiinnnn

bende sonunda bugün aldım başladım bakalım birde bunu deneyeyim:)) ..

Tadı iğrenç..
Bende bu tohumun özündedir die mikserden geçirdim parça pinçik ettim 2 dakka bekletiyorum kaynar suda katran gibi acı..

İçilmiyor burnumu tuttumda içtim. Büyümesi lazım ama çok minikler..:59:

bnde burnumu tıkayıp içiyorum :)
başka türlü olmuyor kokusu ve tatı kötü :)

ben 10 gün içtim sonra bıraktım bu gece yine başlayacağım
bıraktıgım için sanıırım pek etkisini görmedim

kızlar ben 2 hafta düzenli hergn içtim.gerçekten şişirdi memişlerimi.1 haftada etkisini gördüm. benm normalde regl dönemine yakn şişer göğüslerim.
telkininde etkisi var tabikki.ama bu kez çok erken şiştiler.ama bundan öteye götüremez diye düşünüyorum hayıt.çünkü ne kadar şişirebillir ki. ve ben hayıtı bırkınca etkisi de geçicek

Ben 3 haftadır kullanıyorum. Bende etki ettiğini düşünmüyorum ya aldığım gelişmeler telkin sayesinde bence. Dinlerken göğüslerim ağrıyo acıyo vs. Hem artık dinlemiyoken de acıdığı sızladığı oluyo mesajı kabul ettirdim heralde beynime :9:
O yüzden hayıtı göğüslerim için değil de regl sancım için içicem bakalım bi etkisini görcekmiyim

kızlar ben 2 hafta düzenli hergn içtim.gerçekten şişirdi memişlerimi.1 haftada etkisini gördüm. benm normalde regl dönemine yakn şişer göğüslerim.
telkininde etkisi var tabikki.ama bu kez çok erken şiştiler.ama bundan öteye götüremez diye düşünüyorum hayıt.çünkü ne kadar şişirebillir ki. ve ben hayıtı bırkınca etkisi de geçicek

merhaba, bende dün başladım hayıt tohumu içmeye 1 çay kaşığı demledim, siz ne kadar demleyip içiyordunuz, günde kaç kez?

ben 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaş. kadar koyuyorum. 5-10 dakka sonra süzüyorum cnm.
günde 1 bardak içtim

ben 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaş. kadar koyuyorum. 5-10 dakka sonra süzüyorum cnm.
günde 1 bardak içtim

sende bırakma ozaman:27::9:

arkadaşlar ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum bu hayıt tohumunuda kullanabilirmiyim bi zararı olurmu?

arkadaşlar ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum bu hayıt tohumunuda kullanabilirmiyim bi zararı olurmu?

Ben de aynı durumdayım. Testesteron fazlalığını dengelemesi için kullanıyorum. Hayıt tohumunu da kullanmak istiyorum. Bilgisi olan var mı acaba?

ben 3gündür içemiyorum tohumum bitti ve aktar daha gelmediğini söylüyooo,,eşim bugün yine sorup alıvercek varsaa,çok kızgınım 15günüm boşamı gitti diye sonuçta ara vermemek lazııım:47::47:

merhaba.bende pko var ve bunun için hayıt tohumunu duydum başlamaya karar verdim ama bugün burda gördümki gögüslerede etkisi varmış ama benim gögüslerim zaten yeterince büyük.ne yapmalıyım?aranızda budurumda olan varsa lütfen yardım edin....

ben başlayalı 12 gün oldu..sanki bir dolgunluk olmuş. şaştım valla..bakalım heyecanlandım iyice..inşalalh işe yarar...

Arkadaşlar ben 10 gündür kullanıyorum, dolgunluk oldu 4. günde, 2. gün çok gerilme ve acı olmuştu, fakat şimdi büyüme durdu ne ağrı ne sızı ne dolgunluk hiç bişi olmuyo artık:( birde saçlarımm dökülmeye başladııı çok moralim bozuldu:(

bende deneyeceğimm bakalım.....

ya ben de diyorum saçlarım neden dökülüyor??
şampuanımı değiştirdim acaba ondan mı diye düşünüp duruyordum.
hayıtı kullandığım sürede saçlarım çok döküldü. bıraktım bitti,

Back