• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayanlar bugün hayıtı kullanmaya başlayalı tam 1 hafta oldu başladığımda 76cmdi şuan 81 cm başka herhangi birinde böyle bir şey oldu mu? endişeliyim fazla büyük olmalarını da istemiyorum ya da ne bilim bi sorun fln çıkar diye korkuyorum :18:
bilen varsa yardım edin lütfen bırakmak istemiyorum ama bu kadar hızlı sonuç vermesi de hoşuma gitmedi :53:

bayanlar bugün hayıtı kullanmaya başlayalı tam 1 hafta oldu başladığımda 76cmdi şuan 81 cm başka herhangi birinde böyle bir şey oldu mu? endişeliyim fazla büyük olmalarını da istemiyorum ya da ne bilim bi sorun fln çıkar diye korkuyorum :18:
bilen varsa yardım edin lütfen bırakmak istemiyorum ama bu kadar hızlı sonuç vermesi de hoşuma gitmedi :53:

ya inanmıyorum ya ben kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu bide düzenlide kullanıyyorm ama bende 1cm bile büyüme olmadı. ağlamak istiyorum yaaaa :((:5:

bende 2 gün oldu başlayalı da nasıl kullandığını anlatırmısın

ya saç döküyor diyorlar:18: bende kullanmak istiyorum ama zaten saçlarım çok döküldü.. 4 günde 1 eziyet çekiyorum maske yapıcam diye.. bi yandan memişleri büyütelim deken saçlardan olmayalım :14:

ya galiba doğum kontrol hapıyla beraber kullandığım için oluyor aslında pek bir şey yapmıyorum her gün saat 3 gibi d.k hapını alıyorum akşam 11-12 gibi de hayıt içiyorum bir cezveye bir kupa kadar su koyuyorum bir tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum içine ezmeden kaynatıyorum 2-3 dakika rengi iğrenç bir yeşil oluyor sonra kupaya koyup 2.5 tatlı kaşığı şeker koyup içiyorum bi de mümkün olduğunca geniş sutyenler takıyorum bilmem etkisi var mıdır ama göğüslerim acıdığı için oturan sutyenler takamıyorum zaten boş bulundukça da masaj yapıyorum ama öyle düzenli bir şey yaptığım yok aklıma geldikçe işte ama uyarayım cidden çok acıyorlar yüzüstü yatamıyorum bi deneyin derim ama koca memeli olmak da istemiyorum:53:

kızlar bende adet düzensizliği, tüylenme , saç dökülmesi, polikistikover, tiroit ne ararsanz var. ve göğüslermin ufaklığından şikayetçiyim. tam destekli 80 kullanıyorum tam oluyo. 3 aydır adet olamıyorum. yarın hayıt ve doğum kontrol hapına başlıcam bkalım etki etcek mi

kızlar şimdi ilk bardağımı içtim. gece yatarkende içicem. farkı anlıyabilmek için ölçüyüm dedim 87cm ölçtüm. göğüslerim ufak yani büyük değil. tam destekli 80 kullanıyorum acaba yanlış mı ölçtüm ? bide ben ifade yapamıyorum yardım edin :( yeniyim dahaa

kızlar şimdi ilk bardağımı içtim. gece yatarkende içicem. farkı anlıyabilmek için ölçüyüm dedim 87cm ölçtüm. göğüslerim ufak yani büyük değil. tam destekli 80 kullanıyorum acaba yanlış mı ölçtüm ? bide ben ifade yapamıyorum yardım edin :( yeniyim dahaa

canım 87 aslında gayet iyi bir rakam ben 82 cm oldu diye göbek atıcam neredeyse :1:
bu arada ifadeler için cevap verirsem ifadelerin mesaj yazma bölümünün altında çıkması lazım çıkmıyorsa "gelişmiş" gibi bi buton olacak orada ona tıklarsan görünür muhtemelen :34: foruma hoş geldin :34:

kızlar bende bugün aldım hayıt tohumunu. şuan ilk bardağımı içiyorum. bir bardak kaynamış suyun içine bir tatlı kaşığı kadar tohumu attım 10 dk bekledim o şekilde içiyorum doğru mu acaba? tohumları da yutmamız gerekmiyor değilmi? :D

sizinkiler yine iyimiş benm 75 bile değildir belki evet evet çok ciddiyim:D:1::1: keira knightley die bi oyuncu var aynı onun ki gibiler:D:5::26:

mrb.ben telkine başladım hayıt otu da aldım.saç dökülüyo diyolar ama kendimi gözlemliycem dökülürse bırakırım.bu arada ÇAM TEREBENTİN YAĞI alıp şampuanınızın içine karştrssanız saç döklmsenn önüne geçersinz ben çok faydasını gördüm inanın.
hayıt kullanan ve yararını gören biri ne kadar suya ne kadar koylcağı hakkında net bilgi vereblr mi.aktarda bi litre suya 2 yemek kaşığı demişti adam:44::44:

kızlar bende adet düzensizliği, tüylenme , saç dökülmesi, polikistikover, tiroit ne ararsanz var. ve göğüslermin ufaklığından şikayetçiyim. tam destekli 80 kullanıyorum tam oluyo. 3 aydır adet olamıyorum. yarın hayıt ve doğum kontrol hapına başlıcam bkalım etki etcek mi

adet olamıyorsan d. kontrol hapına başlamamalısın öyle yarın başlıycam diye.. ilk önce dr gidip adet söktürücü falan vermesi lazım..
bu arada benim arkadasımda 3 4 aydır adet olamıyodu burdan okuduklarımı anlattım aldı içti ertesi gün olmustu bilmiyorum artık olacağı mı vardı hayıt mı etki etti bilmiyorum

adet olamıyorsan d. kontrol hapına başlamamalısın öyle yarın başlıycam diye.. ilk önce dr gidip adet söktürücü falan vermesi lazım..
bu arada benim arkadasımda 3 4 aydır adet olamıyodu burdan okuduklarımı anlattım aldı içti ertesi gün olmustu bilmiyorum artık olacağı mı vardı hayıt mı etki etti bilmiyorum

hayatım zaten ben 2 sene önce dr.a gttim bu adet düzensizliği için bana o verdi d.kontrol hapını. yani kafama göre içmiyorum. ama aklınızda olsun her ay olmadım diye hemen d.kontrol hapına başlarsan ilerde çocuğun olmaz dedi.

kızlar hepinize bol şans.benim bi sorum olcak.hayıt içiyorum sabah akşam.ve yatmadan önce çörek otu yağı ile masaj yapıyorum.2 oldu başlayalı ama ilk günden kaşıntı kasılma ve dolgunlaşma hissedenler olmuş.ben kaşıntı dahi hissetmedim erken diceksinz belki ama kaşıntı fln hissedenler olmuş onun için soruyorum.ilk günlerde faydasını görmeyip sonradan gelişme olan var mı? kaç günde değişiklk hissetmeye başlarım:17::44:

ben hiç kaşıntı hissetmedim ki hala da hissetmiyorum ama dolgunluk ve hassaslık var bunlar 3. 4. gün fln başladı endişelenme yani:34:

Back