Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu zahmetli amaa :/ Çayı demle iç falan.. Daha çabuk ve daha kesin ve ve hiç balon gibi sönmücek bişe yok mu?
ya kızlar bende kullanıyorum 10 gün oldu başlayalı gerçi son 3 gündür elimde olmayan nedenlerden aksattım ama. ben aktarın dediği gibi yapıyorum. çay demler gibi demliceksin ne kadar salarsa kendini o kadar etkili olur dedi. bende öle 2 bardaklık kaynatıyorum 1 bardak akşam kalanınıda pet şişede işe görürüyorum. sabah iş yerinde içiyorum. bide telkinli ses dosyasını indirdim onuda dinliyorum ve yine onuda hayatımdaki iş değişikliği yüzünden 3-4 gündür doğru düzgün dinleyemedim. ama bi cm bile değişiklik olmadıııııı ((( ağlıcam hırsımdan yaaa ne yapsam olmuyo işte büyümüyo bu zıkkımlar (((
sakin ol bence herkesin sistemi farklı işliyor belki de sende etkisi daha geç oluşacaktır ya da belki göğüslerin bizimkiler kadar minik değildir
herkesin hormon sistemi farklı sen sakin ol geç olsun güç olmasın herkesde işe yarıyor eminim sende de işe yarayacaktır
minik kelimesi bile fazla. benım hiç göğsüm yok dümdüz. neyse sabırla ve istikrarla en az 3 ay devam edicem. ama korkmaya başladım. küç ve rezenede alıcam her yöntemi denicem artık hatta bu aralar hiç inanmadığım halde haplarada bakmaya başladım yeterki işe yarasın artık yaaa (((
minik kelimesi bile fazla. benım hiç göğsüm yok dümdüz. neyse sabırla ve istikrarla en az 3 ay devam edicem. ama korkmaya başladım. küç ve rezenede alıcam her yöntemi denicem artık hatta bu aralar hiç inanmadığım halde haplarada bakmaya başladım yeterki işe yarasın artık yaaa (((
belkide senin hormon dengen farklıdır ben adetlerimi düzenlesin diye doğum kontrol hapı da kullanıyorum belki o yüzden çok hızlı büyüyor istersen bir de öyle dene bi de benim aktarım bana civan perçemi önerdi hayıtın etkisini artırıyormuş istersen onu da dene
bu arada masaj fln yapıyor musun o da çok işe yarıyormuş diyorlar ben denemedim ama umarım büyür memişlerin memiş her kadının hakkı
yok tatlım. aslnda zahmetli değil. bardaktaki sıcak suyun içine 1 tatlı kaş. hayıtı koy 5dk sonra tohumları içinden al. bu kadar. asıl zahmetli kısmı içmekte
ayrıca memişlerin şişecek evet ama geçici olacak. umut kırmak için asla söylemiyorum ama denedm ondan biliyorum. hem ne kadar etkili olabilir mantıklı düşünmek lazım. sadece geçici olarak şişiriyo. silikon gibi değil ya. geri sönmesine rağmen ben tekrar içeceğim geçici de olsa şişiyo ya hoşua gidiyo