Sevicim canım benim yok maalesef folikül büyümemiş.doktor 1-2 hafta daha takip edip edecek.büyümezse artık cyclo verecek.kısmet artık.valla bilmiyorum rabbim inşşş emeklerimizin karşılığını verir.ben adaçayını bırakmıyorum.zaten folikül büyümediği için devam ediyorum.valla ben karıştırrıp içiyorum çayları.sonuçta aktarlarda da bir sürü karışık çaylar var.ben mesela sabahları kendim karıştırıp yapıyorum.
Ama akşam işten yorgun gidiyorum eve.ve akşam yapamıyorum çayımı.hazır aktardan aldım bayan çayı.içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı çobançantası hibüsküs var.ve tadı çok güzel severek içiyorum onu akşamları.
Ordaki satıcı bayanda 44 yaşında.artık diyor menopoza girmek üzereyim.ben hayıt almak için gitmiştim bana bunu al dedi.bayan çayını söyledi.uğraşma öyle kendin karıştırmayı.ben çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.bende 1 haftadır akşamları içiyorum.o zaman aktarlarda öyle satmazdı karışık çay.poşet şeklinde kaynar suya koyup bekletiyorum 5 dak. ılıyınca içiyorum.sabahlarıda kendim karıştırıp otları yapıyorum çayımı canım.inşşş şifa olur.ama hala folikül büyümedi.
hayır canım biz kıskanç değiliz.sadece üzülüyoruz bizim olmadığı için insan ister istemez içimiz hüzün doluyor.bu kıskançlık değil.çünkü ben bütün bebekleri seviyorum.kıskançlık olsa bence sadece kendi bebeğimizi severdik.başka bebekleri sevmezdik.ama ben arkadaşımın bebeğini de çok sevdim.maşallah ton ton bişey.darısı başımıza artık inşşş.
Sevicim canım benim yok maalesef folikül büyümemiş.doktor 1-2 hafta daha takip edip edecek.büyümezse artık cyclo verecek.kısmet artık.valla bilmiyorum rabbim inşşş emeklerimizin karşılığını verir.ben adaçayını bırakmıyorum.zaten folikül büyümediği için devam ediyorum.valla ben karıştırrıp içiyorum çayları.sonuçta aktarlarda da bir sürü karışık çaylar var.ben mesela sabahları kendim karıştırıp yapıyorum.
Ama akşam işten yorgun gidiyorum eve.ve akşam yapamıyorum çayımı.hazır aktardan aldım bayan çayı.içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı çobançantası hibüsküs var.ve tadı çok güzel severek içiyorum onu akşamları.
Ordaki satıcı bayanda 44 yaşında.artık diyor menopoza girmek üzereyim.ben hayıt almak için gitmiştim bana bunu al dedi.bayan çayını söyledi.uğraşma öyle kendin karıştırmayı.ben çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.bende 1 haftadır akşamları içiyorum.o zaman aktarlarda öyle satmazdı karışık çay.poşet şeklinde kaynar suya koyup bekletiyorum 5 dak. ılıyınca içiyorum.sabahlarıda kendim karıştırıp otları yapıyorum çayımı canım.inşşş şifa olur.ama hala folikül büyümedi.
hayır canım biz kıskanç değiliz.sadece üzülüyoruz bizim olmadığı için insan ister istemez içimiz hüzün doluyor.bu kıskançlık değil.çünkü ben bütün bebekleri seviyorum.kıskançlık olsa bence sadece kendi bebeğimizi severdik.başka bebekleri sevmezdik.ama ben arkadaşımın bebeğini de çok sevdim.maşallah ton ton bişey.darısı başımıza artık inşşş.
bir haftadır bu başlığı baştan sona okudum.
sevi ve semos ben inanıyorum Allah'ın izniyle bu serüvenin sonu mutlu bitecek ve sizin hamileyim kızlaaaar diye yazılarınızı okuyacağım...
canım benim ya sağol ALLAH senden razı olsun arkadaşım nasılda rahatlatıyorsun beni moral veriyorsun insana rabbim senin dualarını kabul etsin canım bende inanıyorum seninde en kısa zamanda bebğin olacak burada bunları konuşacağız canım duaların içinde desteğin içinde sağol aslında doğru söylüyorsun etrafımızda bizden çok kötü durumda olan insanlar var bede görüyorum bugün hastanedeydim gördüm morali bozuluyor insanın rabbim nerde varsa şifa versein herkese çok zor bir durum akrabanıza acil şifalar versin rabbim nişanlısıda ne kadar kötü müş bu durumda insan bırakırmı kızcağıza cezasını çeker ama demekki sevmiyormuş canım off yalan dünya aslında hiç üzülüp sıkılmamak lazım ama olmuyor işte bende sıkılmıcam diyorum ama bazen çok sıkılıyorum elinde olan bişey değil insanın yalnız semoşcum kaç aydır düzenli değildi galiba bu turunç sayesinde düzene girdi ne bileyim bana mı öyle geldi belki kürlerdende olabilir artık ot içmektende bıktım canım ama napalım devam edeceğiz bebek olasaya kadar hayırlısı hepimiz için canım sende bi haber yokmu canım yazmamışsın merak ettim arkadaşım öpüyorum seni bebişcimden ne zamandır ses seda yok nerelerde acabasevicim canım benim ne olur üzülme.bak ben bu sabahieş gelmeden önce erken kalktım senin için ve bebişçim için dua ettim.inşşş olacak canım.allah kabul edecek dualarımızı.bak ne güzel regl olmuşsun.inşşş en kısa zamanda bebeğinde gelecek.2012 de bu günlerde belki bebeğin kucağında olacak.kim bilebilir bunu.yeterki rabbim ol desin canım.be diyecek ben inanıyorum.
biz inançlı insanlarız neden rabbim bu kadar uğraşan kullarının hem emeğini hem duasını geri çevirsinki.geri çevirmez canım rabbim.onun mükafaatı çok fazla bizleri mükafaatından mahrum etmez mevlam canım
ne olur üzülme.vakti var canım gelecek.bizim orda bir akrabamız kadın bekardı geç evlendi.hatta evlendiğinde emekli olmuştu düşün.40 ından sonra doğum yaptı canım.çok tattlı maşallah sağlıklı bir oğlu var şimdi.inşşş seninde olacak canım ben dua ediyorum hep.senin için bebeişçim için.sakın yaşım geçti diye düşünme allah ol emri verdikten sonra yaşmış hormonlarmış herşey bahane.bunlar sadece bir sebep olduğu için bu olayları yaşıyoruzki vakti dolunca bebeklerimizde dünyaya gelecek.
sakın ümitsiz olma her zaman allaha inan canım.sen ve sağlığın daha önemli.3 günlük dünyada hiçbir şeye üzülmeye değmez canım.o tatlı canını ne olur sıkma.eşinle mutlu yaşamana devam et.bu günlerinin değerini bil.bugünü yaşıyorsak bile bence bu allahımızın mükafatı.
bak bugün 16 yaşında bir kızın kanserden öldüğünü okudum.rabbim beterinden korusun.
allaha şükür kimseye muhtaç değiliz aç değiliz açıkta değiliz.
yinede halimize şükredelim.
bir akrabamızın kızıda bekar ve şu an hastanede kanserle mücadele veriyor canım dünyalar güzeli bir kız.nişanlıydı nişanlısı yüzüğü attı.
bunları seni üzmek için yazmak istemezdim.
ama daha kötü durumda olanlar var
ne olur üzülme.her şeyde vardır bir hayır.rabbimizin bir bildiği vardır ki bizde bunları yaşıyoruz.
ne yapalım elimizden başka ne gelir.sorgulayamayız bunu da.
inşşş tez vakitte rabbim dualarımızı kabul etsin canım.
en önemli yapacağımız şey DUA ETMEK .KÜRLERİMİZE DEVAM ETMEK.OLACAK BEN İNNAIYORUM CANIM.PES ETMEK YOK GARİ :))))
Evet sevicim bebişçimden haber yok.o fazla girmiyor.işyerinde yoğun sanırım o yüzden.bebişçim gel arada sende özletme kendini.bak bekliyoruz seni sevicimle beraber merak ediyoruz da.
Benim bugünde kontrolum var.doktor beklemek istiyorum diyor bakalım belki kendi büyür diye bekliyor.inşşş büyümüştür.ve doğal hamiş kalırım ne dersin sevicim olurmu sence :)))).büyümezse sonra cyclo verecek sanırım.herhalde doktorda ümit ediyor büyüyyecek diye.doktorumda baya uğraşıyor allah ondan razı olsun.bak görüyon srekli takip ediyor çağırıyor.inşşşş böylelikle kaliteli yumurtada elde edicez.
Kendi bir kere anlatmıştı doktorum bir konuşmasını dinlemiştim toplantıda demiştiki yurt dışından gelen bir hastam vardı.sürekli yumurta takibi için gelip gitti yumurta takibi yaptırdı.aylardır yumurtası yoktu.sonra bir yumurta yakaladık ondan ve hamile kaldı.düşün ya bak allah ne kadar büyük.yurt dışından o kadar geldi uğraştı ve 1 yumurtayla hamiş kaldı sevicim.bize sadece 1 yumurta teyecek canım hamile kalmamız için.onu da allah dualarımızla uğraştığımız kürlerle görecek ve verecek canım emeğimizin karşılığını.bak görürsün.ilerde dersin semoş söylemişti valla.
Ne olur üzülme canım hep inan rabbime.mükafatını alırsın ergeç.mevlam kuluna zülmetmez.elbetkulunun duasını kabul eder canım.bizimkisini de etmiştir.sadece ol demesi kalıyor.vakti gelincede ol dicek rabbim inan buna canım.
sevicim maalesef gelişme yok bende.büyümemiş yumurta.artık hayal etmeyeceğim.demekki rabbimin bir bildiği varki vermiyor bebiş bana.hayırlısı buymuş demekki benim için kabullenecem
sevicim ne yapıyorsun. ne yaptın kontrole gittinmi canım merak ettim
rüyan çok güzel canım hayırlara vesile olur insallah canım güzeldir bebek görmek bende hergece görüyorum düşündüğümz için görüyoruz bilinç altı işte inşallah güzel şeyler duyarsın canım dr dan gelince haber ver olurmu canım öpüyorum seni çok sana özelden msj atarım canım adresimi veririm canım yazışırız olurmu..canım imdi sana özelden msj attım ama senin özel mesajların dolumuş silmez gerekiyormuş benim msj alman için sen sil ben sana göndereyim istersen sen bana özel msjla adresini yaz ben seni ekleyeyim olurmu canım sende beni eklersin ozamanHaklısın canım evet bende çok üzüldüm.ben zaten üzülmüyorum artık.herkesin sınavı farklı sonuçta.bebeği olanların hiç mi sıkıntısı yok.onların bizden daha fazla derdi var.bir kere kendilerinden önce çocuklarını düşünüyorlar.hastalansa çocukları aileleri daha fazla yıpranıyor. büyüdüklerinde yok okusunlar yok iş bulsunlar aileler daha fazla yıpranıyor.teyzemlerden görüyorum.
hepsi çocuklarının geleceğini düşünüyor endişe ediyor.
biz o konuda rahat olacaz demekki :)))
sadece kendimizi ve eşimizi düşünücez
valla artık böyle düşünmeye başladım
yok canım regl olmadım bende
yarın yine kontrol var
6 hafta takip ediyor doktor
olmazsa ilaç verecek.
ama kendinde regl olabilirsin dedi
rahim yavaş yavaş kalınlaşıyor çünkü o yüzden regl olursam olurum
yoksa folikül bu saatten sonra büyüyeceğini hiç sanmıyorum.
dün gece rüyamda hep bebekler gördüm ne demekse hayırlısı.
rabbim yardımcımız olsun
dualarımızı kabul etsin inşşşş
sen msn kullanıyor musun canım
msn ye ekleyim seni özelden adresini yazarsan tabii
gündüz fazla girmiyorsun galiba nete
msn giriyorsan ordan konuşurduk
çok öptüm canım
kendine iyi bak
selam arkadaşlar nasılsınız bu hayıtı adetliyken içiyomusunz yoksa bırakıyomusunuz