Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım olsun üzülme zamanı vardır rabbim bilir herşeyi ben inanıyorum sen yakın zamanda hamile kalacaksın içime hep öyle doğuyor arkadaşım dua ediyoruz dualarımız kabul oluyordur inşallah canım sende benim gibi 31 aralıkta adet olmuştun değilmi canım benim bugün lekelenme oldu galiba erken gelecek bende karıştırıp içiyorum ne bileyim bu şifacılar aklımı karıştıryor benim ama dediğin gibi bende devam edeceğim canım senin aldığın bu karışım k 8 miydi ben onu bulamadım ama burda yok bende aslan pençesi hayıt ve adaçayını karıştırıp içiyorum şimdi civan perçemide aldım onuda içeceğim tadı nasıl bilmiyorum ama deneyeceğim artık canım bu yıl inşallah bizlerde anne olacağız dediğin gibi insanın içi burkuluyor Allahım bizleri tez zamanda annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba semoşcum nasılsın canım varmı bir gelişme gittinmi dr a merak ettim seni çok benim bugün adetim geldi sabahtan beri sancı çekiyorum nasıl olduysa tam gününde geldi gecikmedi çok şaşırdım vallaha hayret yani bu ayda bu işi başaramadık canım bakalım öbür ay olacakmı git gide vakit daralıyor bu sanah rüyamda bebek gördün zaten genelde her gece görüyorum artık kafayı yicem semoşcum sana bunları yazarken bile ağlıyprum çok sıkıntılıyım napcam bilmiyorum rabbim bana sabır versin inşallah sen bana güzel haber verirsin canım çok öpüyorum seni .....

bir haftadır bu başlığı baştan sona okudum.

sevi ve semos ben inanıyorum Allah'ın izniyle bu serüvenin sonu mutlu bitecek ve sizin hamileyim kızlaaaar diye yazılarınızı okuyacağım...

merhaba arkadaşlar bende 13 ocaktan beri içiyorum bakalım günde 2kez denemeye çalışıorum ama bu günde 1kezde olabilio yanlış bişey olmaz demi 1kere iççsem faydası olurmu kiii

bir haftadır bu başlığı baştan sona okudum.

sevi ve semos ben inanıyorum Allah'ın izniyle bu serüvenin sonu mutlu bitecek ve sizin hamileyim kızlaaaar diye yazılarınızı okuyacağım...

canım benim inşallah dediğin gibi olur bende bazen inanıyorum ama bazende umudumu yitiriyorum umarım sonunda bizlerde anne oluruz eğer hayırlıysa tabikiide rabbim uygun görürse inşallah olurda paylaşırız burada canım

sevicim canım benim ne olur üzülme.bak ben bu sabahieş gelmeden önce erken kalktım senin için ve bebişçim için dua ettim.inşşş olacak canım.allah kabul edecek dualarımızı.bak ne güzel regl olmuşsun.inşşş en kısa zamanda bebeğinde gelecek.2012 de bu günlerde belki bebeğin kucağında olacak.kim bilebilir bunu.yeterki rabbim ol desin canım.be diyecek ben inanıyorum.

biz inançlı insanlarız neden rabbim bu kadar uğraşan kullarının hem emeğini hem duasını geri çevirsinki.geri çevirmez canım rabbim.onun mükafaatı çok fazla bizleri mükafaatından mahrum etmez mevlam canım

ne olur üzülme.vakti var canım gelecek.bizim orda bir akrabamız kadın bekardı geç evlendi.hatta evlendiğinde emekli olmuştu düşün.40 ından sonra doğum yaptı canım.çok tattlı maşallah sağlıklı bir oğlu var şimdi.inşşş seninde olacak canım ben dua ediyorum hep.senin için bebeişçim için.sakın yaşım geçti diye düşünme allah ol emri verdikten sonra yaşmış hormonlarmış herşey bahane.bunlar sadece bir sebep olduğu için bu olayları yaşıyoruzki vakti dolunca bebeklerimizde dünyaya gelecek.

sakın ümitsiz olma her zaman allaha inan canım.sen ve sağlığın daha önemli.3 günlük dünyada hiçbir şeye üzülmeye değmez canım.o tatlı canını ne olur sıkma.eşinle mutlu yaşamana devam et.bu günlerinin değerini bil.bugünü yaşıyorsak bile bence bu allahımızın mükafatı.

bak bugün 16 yaşında bir kızın kanserden öldüğünü okudum.rabbim beterinden korusun.
allaha şükür kimseye muhtaç değiliz aç değiliz açıkta değiliz.
yinede halimize şükredelim.
bir akrabamızın kızıda bekar ve şu an hastanede kanserle mücadele veriyor canım dünyalar güzeli bir kız.nişanlıydı nişanlısı yüzüğü attı.

bunları seni üzmek için yazmak istemezdim.
ama daha kötü durumda olanlar var
ne olur üzülme.her şeyde vardır bir hayır.rabbimizin bir bildiği vardır ki bizde bunları yaşıyoruz.
ne yapalım elimizden başka ne gelir.sorgulayamayız bunu da.
inşşş tez vakitte rabbim dualarımızı kabul etsin canım.
en önemli yapacağımız şey DUA ETMEK .KÜRLERİMİZE DEVAM ETMEK.OLACAK BEN İNNAIYORUM CANIM.PES ETMEK YOK GARİ :))))

canım benim ya sağol ALLAH senden razı olsun arkadaşım nasılda rahatlatıyorsun beni moral veriyorsun insana rabbim senin dualarını kabul etsin canım bende inanıyorum seninde en kısa zamanda bebğin olacak burada bunları konuşacağız canım duaların içinde desteğin içinde sağol aslında doğru söylüyorsun etrafımızda bizden çok kötü durumda olan insanlar var bede görüyorum bugün hastanedeydim gördüm morali bozuluyor insanın rabbim nerde varsa şifa versein herkese çok zor bir durum akrabanıza acil şifalar versin rabbim nişanlısıda ne kadar kötü müş bu durumda insan bırakırmı kızcağıza cezasını çeker ama demekki sevmiyormuş canım off yalan dünya aslında hiç üzülüp sıkılmamak lazım ama olmuyor işte bende sıkılmıcam diyorum ama bazen çok sıkılıyorum elinde olan bişey değil insanın yalnız semoşcum kaç aydır düzenli değildi galiba bu turunç sayesinde düzene girdi ne bileyim bana mı öyle geldi belki kürlerdende olabilir artık ot içmektende bıktım canım ama napalım devam edeceğiz bebek olasaya kadar hayırlısı hepimiz için canım sende bi haber yokmu canım yazmamışsın merak ettim arkadaşım öpüyorum seni bebişcimden ne zamandır ses seda yok nerelerde acaba

Evet sevicim bebişçimden haber yok.o fazla girmiyor.işyerinde yoğun sanırım o yüzden.bebişçim gel arada sende özletme kendini.bak bekliyoruz seni sevicimle beraber merak ediyoruz da.

Benim bugünde kontrolum var.doktor beklemek istiyorum diyor bakalım belki kendi büyür diye bekliyor.inşşş büyümüştür.ve doğal hamiş kalırım ne dersin sevicim olurmu sence :)))).büyümezse sonra cyclo verecek sanırım.herhalde doktorda ümit ediyor büyüyyecek diye.doktorumda baya uğraşıyor allah ondan razı olsun.bak görüyon srekli takip ediyor çağırıyor.inşşşş böylelikle kaliteli yumurtada elde edicez.

Kendi bir kere anlatmıştı doktorum bir konuşmasını dinlemiştim toplantıda demiştiki yurt dışından gelen bir hastam vardı.sürekli yumurta takibi için gelip gitti yumurta takibi yaptırdı.aylardır yumurtası yoktu.sonra bir yumurta yakaladık ondan ve hamile kaldı.düşün ya bak allah ne kadar büyük.yurt dışından o kadar geldi uğraştı ve 1 yumurtayla hamiş kaldı sevicim.bize sadece 1 yumurta teyecek canım hamile kalmamız için.onu da allah dualarımızla uğraştığımız kürlerle görecek ve verecek canım emeğimizin karşılığını.bak görürsün.ilerde dersin semoş söylemişti valla.

Ne olur üzülme canım hep inan rabbime.mükafatını alırsın ergeç.mevlam kuluna zülmetmez.elbetkulunun duasını kabul eder canım.bizimkisini de etmiştir.sadece ol demesi kalıyor.vakti gelincede ol dicek rabbim inan buna canım.

yahu yorumların hepsini okuyamadım ama baslarda herkes nasıl kullanılacagını sormusss ayrıntılı bilgiyi dogal gögüs büyütme yöntemleri adlı baslıktan benim actıgım topikte bulabilirsiniz...belki sonradan birileri sölemiştir ama 50 sayfayı okumayı göze almadım
topic baslıgı erkeklik hormonu fazla olanlar,göğsü büyümeyenler...

canım benim yaa inşallah yumurtan büyümüştür canım kendiliğinden hamile kalırsın doktorla randevu nasıl geçti güzel haberler verirsin bize arkadaşım emeklerinin mükafatını görürsün inşallah canım bebeğine kavuşursun rabim dualarımız kabul eder bizlerde annelik duygusunu tadarız canım seninde dediğin gibi yeterki sabredelim rabbim bizide görecek canım artık hiç bişeyi kafaya takmayalım sağlığımız düşünelim ki bebeklerimiz olsun canım bizimde bebişlerimiz çok nazlı geç gelecekler değilmi canım haberini bekeliyorum canım

sevicim maalesef gelişme yok bende.büyümemiş yumurta.artık hayal etmeyeceğim.demekki rabbimin bir bildiği varki vermiyor bebiş bana.hayırlısı buymuş demekki benim için kabullenecem

sevicim maalesef gelişme yok bende.büyümemiş yumurta.artık hayal etmeyeceğim.demekki rabbimin bir bildiği varki vermiyor bebiş bana.hayırlısı buymuş demekki benim için kabullenecem

üzülme canım bu sefer büyümediyse bi dahakine büyür canım rabbim bilir vardır bir bildiği hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için kend
ne iyii bak canım dualarım seninle arkadaşımmmmm

sevicim ne yapıyorsun. ne yaptın kontrole gittinmi canım merak ettim

yok canım gitmedim biliyorumki yine tüp bebek yaptırmalısın diyecekler bende onu yaptıramayacağıma göre o yüzden gitmedim canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için dünden beri düşünüyorum kafaya bişe takmıcam artık diyorum bak insanlar erkenden göçüp gidiyor bu dünyadan defne joy foster e çok üzüldüm ben yazık çok genç öldü bizde herşeyi kafaya takmayalım canım hayat çok kısa hiç bişey için üzülmeye değmez eğer olmuyorsa vardır rabbimin bi bidiği bak çocuğu 2 yaşında annnesiz kaldı hatırlamayacak bile annesini buna benzer çok kişi var ölen Allah sabır versin ailesine bizde üzülmeyelim kendimizi canım hayırlıysa olsun değilse olmasın önce sağlık versin bizlere rabbim sonra bebek versin hayırlıysa sen neler yapıyorsun adetin geldimi? canım çok öpüyorum seni......

Haklısın canım evet bende çok üzüldüm.ben zaten üzülmüyorum artık.herkesin sınavı farklı sonuçta.bebeği olanların hiç mi sıkıntısı yok.onların bizden daha fazla derdi var.bir kere kendilerinden önce çocuklarını düşünüyorlar.hastalansa çocukları aileleri daha fazla yıpranıyor. büyüdüklerinde yok okusunlar yok iş bulsunlar aileler daha fazla yıpranıyor.teyzemlerden görüyorum.

hepsi çocuklarının geleceğini düşünüyor endişe ediyor.
biz o konuda rahat olacaz demekki :)))

sadece kendimizi ve eşimizi düşünücez

valla artık böyle düşünmeye başladım

yok canım regl olmadım bende
yarın yine kontrol var
6 hafta takip ediyor doktor
olmazsa ilaç verecek.

ama kendinde regl olabilirsin dedi
rahim yavaş yavaş kalınlaşıyor çünkü o yüzden regl olursam olurum
yoksa folikül bu saatten sonra büyüyeceğini hiç sanmıyorum.

dün gece rüyamda hep bebekler gördüm ne demekse hayırlısı.

rabbim yardımcımız olsun
dualarımızı kabul etsin inşşşş
sen msn kullanıyor musun canım
msn ye ekleyim seni özelden adresini yazarsan tabii
gündüz fazla girmiyorsun galiba nete
msn giriyorsan ordan konuşurduk
çok öptüm canım
kendine iyi bak

rüyan çok güzel canım hayırlara vesile olur insallah canım güzeldir bebek görmek bende hergece görüyorum düşündüğümz için görüyoruz bilinç altı işte inşallah güzel şeyler duyarsın canım dr dan gelince haber ver olurmu canım öpüyorum seni çok sana özelden msj atarım canım adresimi veririm canım yazışırız olurmu..canım imdi sana özelden msj attım ama senin özel mesajların dolumuş silmez gerekiyormuş benim msj alman için sen sil ben sana göndereyim istersen sen bana özel msjla adresini yaz ben seni ekleyeyim olurmu canım sende beni eklersin ozaman

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız bu hayıtı adetliyken içiyomusunz yoksa bırakıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…