Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Sevicim çok çok teşekkür ederim tarifin için...bugün hemen başlıycam bunları içmeye...Allahım inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri bizede gösterir..

aslında çok doğru söylüyorsun canım 45 yaşında doğuranlarda var herşey nasip kısmet rabbim ne derse o olur hayırlsı hepimiz için canım arkadaşım

Sevicim çok çok teşekkür ederim tarifin için...bugün hemen başlıycam bunları içmeye...Allahım inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri bizede gösterir..

bçşey değil canım umarım faydasını görürsün ben gördüm benim fsh 70 den 17 ye düştü hala içiyorum canıminşallah rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin bebeklerine kavuştursun.........

Tarifin için çok teşekkürler Sevi,herkesin sorusuna cevap vermişsin Allah senden razı olsun 5 gündür hayıtla adaçayını içiyorum.Günde iki defa kullanıyorum,karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı.Korkuyorum bir taraftan Hayıtı kullandığımdan beri belim ağrıyor,sizde de böyle oldu mu yaa? Bu bitki böbrekleri nasıl etkiliyor acaba,gerçi çok şükür böbrek problemi yaşamadım şuana kadar ama bu ağrı neden onu bilmiyorum.

Allah sendede razı olsun canım umarım faydasını görürsün hayıtın yan etkileri sadece çgünde 3 gramdan fazla içersen başağrısı yapıyor o kadar böbreklerde sancı yapacağını sanmıyormum canım benim bende böyle bişey olmadı istersen nette araştır bir kere yan etkileri canım

semoşcum nerelerdesin canım görünmüyorsun nasılsın durumlar nasıl varmı bir gelişme arkadaşım?

Sevicim canım buralardayım.bugün yine kontrolum var folikül büyümediyse artık cyclo verecek bugün sanırım öyle demişti doktor.kürlerime devam ediyorum canım.sen neler yapıyon doktora gittinmi.ilaç alıyonmu.neler kullanıyon bu aralar.bal tarçın çörekotu yiyonmu canım

ya ben turunc bulamadım bazı manavlarda ve carreforuda aramaya devam edecem bakalım.rabbim bu uğraşlarımızı görsün inşşşş. Tez zamanda bebiş versin bizede.

Bende yarın bir arkadaşımın bebeği oldu.bebek görmeye gidecem.çok zor ya inşşş bizde o günleri görürrüz.üzülürüm eminim yarın bir tarafım eksik olacak orda.rabbim yardımcımız olsun inşşşş

Sevicim bilmiyorum kürlerimi yapmaya devam ediorum pes etmiyorum.ama inşşş rabbim bu emeklerimizin karşılığını verir.

Bazen çok bunalıyorum.
şu an bile bitki çayımı içiyorum
siyah çayı çıkardım hayatımdan.
Asitli içecekelr ne zamandır yok zaten hayatımda
yediklerime az çok dikkat ediyorum
dua ettim dün akşam senin için bebeişçim için.dualarımızı allahım kabul etsin inşşş canım

canım benim bende hergün dua ediyorum senin için bebişcim için bebk isteyen herkes için ben inanıyorum dualarımızı kabul edecek rabbim ben dr a gitmedim canım gitmiyorum artık ben 31 aralıkta adet görmüştüm ama 1 hafyadır göğüslerim çok ağrıyordu bugün hafif lekelenme oldu galiba erken gelecek adetim karnım çok şiş kasıklaırmdada ağrı var bal tarçın çörek otunu poleni yiyiyorum sabahları aç karnına adaçayını adetin 15. gününden sonra içmiyorum 5 gündür hayıtta içmedim bitti gidemedim aktara ama yarın gideceğim alacağım içeceğim yine kardeşim civan perçemi ve aslan pençesi almış bana verdi içeyim diye semoşcum biliyormusun geçenlerde ibrahim saraçoğlu tv de otları karıştırıp içeyin dedi ayrı ayrı için dedi karışmayacakmış aman bende anlamadım maranki karışık için diyor buda içmeyin diyor kafam karştı napsak bilmem araştıralım bikere hayırlısı canım kontrolün nasıl geçti?inşalalh iyi geçmiştir folikül büyümüştür canım ilaca gerek kalmaz bana haber ver merak ediyorum çok canım üzülme bende kuzenimin 2. çocuğu oldu ona gideceğim bebek takımı aldım içim sızladı alırken acaba kendi bebeğimize ne zaman alcağım diye düşündüm bende gitcem ama canım hiç gitmek istemiyor ama gideceğim mecburum yaa semoş biz kıskançmıyız sence günahamı giriyoruz böyle yapınca demin face de arkadaşımıda gördün aynı sene evlendik 3 yıl olacak 2.ciyi doğurmuş bugün oda oğlan biz 1 taneyi bulamıyoruz millet ohooo o biçim doğruyor adelete bak aman ya ne diyom ben rabbim beni bağışlasın canım turunç yollarda bile oluyormuş benimde çürüdü bende yarın bakacağım yarın yollardan bulurusn dediler sende bak belki bulursun ama manavlarda muhakkak bulunurmuş canım benim kafanı şişirdim kusura bakma napayım dertleşince rahatlıyorum seninle tanışayı o kadar çok isterimki keşke izmirde otursaydın canım öpüyorum müjdeli haberlerini bekliyorum arkadaşım

arkadaşlar bu hayıt tohumunu siteden sizlerin tarifiyle öğrendim ve yaklaşık 6 gün uyguladım .bir iki gün içmediğim halde 2 gündür adetim.yalnız şunu sormak istiyorum adetliyken hayıt kullanılıyomu lütfen yardımcı olun arkadaşlar .şimdiden teşekkürler

nerden aldın nasıl kullandın...anlatabılırmısın aceba...benım de kardeşim ilaçsız adet olmuyo yardımcı olursan sevınırım

nerden aldın nasıl kullandın...anlatabılırmısın aceba...benım de kardeşim ilaçsız adet olmuyo yardımcı olursan sevınırım

tabiki canımm
bende ilaçsız adet olamıyodum hatta bir ara soğan kürünüde denedim ama ondan memnun kalmadım .aktardan aldım toz haline getiriyorumhayıtı yarım kaşık aynı çay demler gibi demliyorum 10 dk kadar.sonra içiyorum günde bir kez kullandım ben ve etkisini gördüm .ama hayıt bitkisi farklı ilaç kullanırken içilmemeliymiş .birde bende biraz mide ağrısı yaptı ama geçti inşallah kardeşinede iyi gelir

evet canım kullanıyorsun hayıtı düzenli olarak 6 ay içersen çok faydasını göreceksin ...

Sevicim canım benim yok maalesef folikül büyümemiş.doktor 1-2 hafta daha takip edip edecek.büyümezse artık cyclo verecek.kısmet artık.valla bilmiyorum rabbim inşşş emeklerimizin karşılığını verir.ben adaçayını bırakmıyorum.zaten folikül büyümediği için devam ediyorum.valla ben karıştırrıp içiyorum çayları.sonuçta aktarlarda da bir sürü karışık çaylar var.ben mesela sabahları kendim karıştırıp yapıyorum.

Ama akşam işten yorgun gidiyorum eve.ve akşam yapamıyorum çayımı.hazır aktardan aldım bayan çayı.içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı çobançantası hibüsküs var.ve tadı çok güzel severek içiyorum onu akşamları.

Ordaki satıcı bayanda 44 yaşında.artık diyor menopoza girmek üzereyim.ben hayıt almak için gitmiştim bana bunu al dedi.bayan çayını söyledi.uğraşma öyle kendin karıştırmayı.ben çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.bende 1 haftadır akşamları içiyorum.o zaman aktarlarda öyle satmazdı karışık çay.poşet şeklinde kaynar suya koyup bekletiyorum 5 dak. ılıyınca içiyorum.sabahlarıda kendim karıştırıp otları yapıyorum çayımı canım.inşşş şifa olur.ama hala folikül büyümedi.

hayır canım biz kıskanç değiliz.sadece üzülüyoruz bizim olmadığı için insan ister istemez içimiz hüzün doluyor.bu kıskançlık değil.çünkü ben bütün bebekleri seviyorum.kıskançlık olsa bence sadece kendi bebeğimizi severdik.başka bebekleri sevmezdik.ama ben arkadaşımın bebeğini de çok sevdim.maşallah ton ton bişey.darısı başımıza artık inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…