Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

slm kizlar benimde fsh düstü bu hayitlan 7,4 ama tüpe baslamadilar bir ay daha bekle dediler hayirlisi yüsek olur yapmazlar.anlamadim vallah kafayi iycem ya korkum mart ayinda yükselirse ne olmicak of of ya

slm kizlar benimde fsh düstü bu hayitlan 7,4 ama tüpe baslamadilar bir ay daha bekle dediler hayirlisi yüsek olur yapmazlar.anlamadim vallah kafayi iycem ya korkum mart ayinda yükselirse ne olmicak of of ya

bıraktınmı hayıtı ?ne kadar süre kullandın devam et istersen yükselmesin kaçdı fsh ın?niye yapmadılar peki

dilaracanım fsh ne güzel düşmüş canım.inşşş bebişin en kısa zamanda gelir dilaracım.
hayıt tohumunu nasıl kullandın ve ne zamandır kullanıyordun.başka neler kullandın canım

selam kızlar bende pko luyum ve hormonlarım düzensiz.kendiliğimden yumurtlayamıyorum ve progesteron eksikliği oluyor tabi yumurtlayamadığım için.iki ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bu ay adetimin ilk gününden itibaren hayıt suyu içiyorum inşallah yumurtlarım size sorum diyelim ki 28 gün içtik bu ilacı sonra hamile olduğumuzu öğrendik hemen bırakıyo muyuz..benim hormonlarım düzensiz ya korkuyorum bırakırsam bebek düşer die

merhaba arkadaşlarr,,
tüm arkadaşlarımıza rabbim teale en kısa sürede şifa versin,,
benim sorunum,
5 yıldır ewliyim hap kulanmadan olmuyodu adetim,,izmir istanbul ünv. hastaneleri özel kılınikler gezdim,,laporoskopi yaptırdım,,yumurtlama yok,,hap kullanmadan adet görmede yok,,15 yaşımda bi defa kendi oldu bi daha kendi olmuyoo,,
eşim çok çocuk istediği için tabi bende,, ülkemizde yasak olan yumurta naklini yaptırdık geçen sene, serbest olan bi ülkede,,4 tane embriyo nakletiler ama onlarda tutmadı,,
psikolojimiz bozuldu ikimizinde ailelerde sabırsız,,
şimdi 10 gündür hayıt tohumu, aslan pençesi ve ada çayını karıştırıp günde 2 defa içiyorum, hapı bıraktımm,,yumurtlama olsa burda tüp bebek yaptırıcaz ma yok iştee,,yorumlarınızı bekliyorumm,,

merhaba canım sen nerede oturuyorsun üzülme canım rabbim bigün senide bebeğine kavuşturur inşallah sana bişey daha söyleyeceğim bunuda yap adetin geldiği ilk günü bal tarçın çörek otunu yap hergün kaşıkla bitesiye kadar nasılmı yapacaksın 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 tatlı kaşığı tarçın 30 adet karanfil bunların hepsini havanda döveceksin tarçın hariç o zaten toz biliyorsun sonra içine bal karıştırıp macun yapıyorsun sonrada sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına kaşıklıyorsun canım bu yumurtlamayı sağlıyor bide hergün incir ye faydasını göreceksin canım rabbim en kısa zamanda senide bebeğine kavuşturur canım.

teşekkür ederim,, balıkesirdeyim şuan,,adet olunca tarifini uygulıycamm,,,hapı bıraktım bilmem artık adet olabilecekmiyimm,,,

merhaba
ben de 3,5 yıldır evliyim.3 yıldan beri uğraşıyoruz.hap kullanmadan adet olamıyordum.Hap kullanıyordum ama bu seferde yumurtlama olmuyordu.kaplıcaya gittim.2 gün kaldım.3.gün adet oldum.fsh 26 olmasına rağmen 1 adet kaliteli yumurta ürettim.hemen tüp bebek yaptılar. döllendi.embriyo oluştu.ama tutunamadı.şimdi ayda birkez kaplıcaya gidiyorum.bir de bu forumlarda yazan bir arkadaş hamam a gitmiş,adeti düzene girmiş.Her ay artık hamama da gidicem.Anladığım kadarıyla yumurtalıklar SICAĞI SEVİYOR.Tavsiye ederim.

canim üzülme bir arkadasin 22 sene bebegini olmadi ama simdi var.bak tavsiyem sogan kürü yap 15 gün oda iyi gelir

selam kızlar bende hayıt suyuna başladım bu adetimin ilk günü..benim sorunum şu :hayıt suyunu beklenen adet tarihimize kadar mı içmeliyiz hamile kaldıysak sorun olur mu acaba

kızlar ya hayıt kullanıp hamile kalan ve düşürmeyen birisi yok mu yani adetin ilk gününden itibaren 28.güne kadar falan mı içilior zararlı mı hamile kaldıktan sonra siz ne yapıyorsunuz bir boş gebeliğim var benim çok korkuyorumm

selam canım hayıt suyunun hamile kalınca bebeği düşürdüğünü hiç duymadım canım istersen netten araştır zaten hamile kaldığında bırakırsın içebilirsin faydasını görmesini istiyorsan düzenli olarak 6 ay kullanacaksın sonra 1 ay bırakırsın eğer fsh yine yükselirse tekrar başlayabilirsin canım sen hayıtı ne için içiyorsun fsh ınmı yüksek yoksa sadece düzensizlikmi var adetinde

canim üzülme bir arkadasin 22 sene bebegini olmadi ama simdi var.bak tavsiyem sogan kürü yap 15 gün oda iyi gelir

soğan kürünü kulandımm pek faydasını göremedimm,,kaplıcalara gidicem,,,
hapı bırakınca adetim kesiliyooo,,yüzümde sivilceler çıkmaya başladıı hayıttanmı yada hormonel bozukluklar mı düzeliyoo bilmiyorumm,,sabah akşam hayıt çayı bide incir yiyiyorum,,bakalım adet olucakmıyım ilk defa hapsız,,

slm arkadaşlar bende pko va r adetlerim düzensiz hayıt tohumu nasıl yapılıyor hamile kalmak istiyoum ama olmuyor çok zor durumdayım artık herkes benden bekliyor deli olmak üzereyim

slm arkadaşlar bende pko va r adetlerim düzensiz hayıt tohumu nasıl yapılıyor hamile kalmak istiyoum ama olmuyor çok zor durumdayım artık herkes benden bekliyor deli olmak üzereyim

merhaba canım adet düzensizliği için hayıt tohumu aslan pençesi ve civanperçemi üçünü bir arada içebilirsiniz hepsinden 1 er tutam koyacaksınız hayıt tohumundan 1 tatlı kaşığı olacak 1 su bardağı suyu kaynatacaksın sonra ocağı söndürüp 1 tutam civanperçemi aslanpençesi ve hayıt tohumundan bardağın içine koyacaksın 5 dk demlenmesini bekleyip sonra süzüp içeceksin canım günde 2 yada 1 defa içebilirsin 3 yada 6 ay düzenli içeceksin aç karnına umarım faydaısnı görürsünüz

çok tşk ederim cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…