hayıt tohumu adetin gelmesi için kullanılıyor düzene sokuyor senin zaten adetin geliyormuş canım bence dr un verdiği doğum kontrol hapını içmelisin zaten uzun süreli vermez dr 2 yada 3 ay içersin canım hormonlarında sorun varmı ?
ALINTI:
bu arada bir kaç önerim var
1. rahim filmi çektirin hidrosalfinks (sıvı birikimi)varsa kanalı kesinlikle aldırın
2. kızamıkçık testi mutlaka yaptırın .geçirmediyseniz aşı olun. ben bunu bilmiyordum hamileliğimin 7.haftasında kan testinde yakın bir zamanda kızamıkçık geçirdiğim söylendi.buna göre çocuk 100de 95 özürlü olacaktı. sonra rubella avidide testi yaptırdık.çok şükür doktor büyük bir ihtimal hamilelikten önce geçirmişsin dedi.bu çok önemli zarzor hamile kalıyorsun ve hamileyken kızamıkçık geçirirsen çocuk özürlü oluyor
3. kan pıhtılaşması var mı mutlaka baktırın.bu testi birkaç kez düşük yapanlardan istiyorlar.alahtan benim doktorum hiç hamile kamadığım halde yaptırdı.bende kan pıhtılaşması çıktı .şimdi hamilelik boyunca göbekten iğne yapacam.bunu farketmesek büyük bir ihtimal düşük yapacaktım
4. sabah aç karna 1 çay kaşığı hakiki bal yiyin ben yumurta gelişimine iyi geldiğine inanıyorum
5. bütün bunları yaptıktan sonra ben bir kez adetin 14.günü göbeğiimi kaldırttım ve o gün ilişki .bunun faydası oldumu bilmyorum ama onun üzerine adet olmadım .hamile kaldım
benden bu kadar
rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebeler versin
canım hamilemisinnnnnnn cok sevindim darısı basımıza
aralıkta tuplerim alındı yazmıssın nasıl hamileykenmi oldu
Dilara ses canım o başka bir arkadaşın yazısı.yok değilim kopyaladım sadece.hadi inşşş. Dediğiniz gibi olurda kalırım hamile. öyle sanmanız bile güzel oldu valla benim için inşşş gerçek olunca tabiiki haber vericem :))))
Dilara cım üzülme canım.kaçki fsh.bu hormon iniyor o önemli değil.önemli olan yumurtan olmasın canım fsh takılma yüksek fsh la çok hamile kalan var.
Fsh sadece yumurtan azaldı sinyali veriyor.yoksa bence çok önemli değil.
Tamam sen yap kürlerini iner zaten o. Ama onu takma kafana sakın.hayıt adaçayı aslanpençesi iç canım sevi arkadaşımızın dediği gibi.
Mutlaka düzelecektir.ama 6 ay kullan.bitkiler öyle hemen etkisini göstermiyor biliyorsun.sabredip beklemek lazım.
Zaten kısmetse bebek varsa fsh hepsi bahane .yeterki rabbim ol desin o yüzden canım sıkma o tatlı canını değmez fsh için :)))) hayatının bu güzel günlerinin tadını çıkar olurmu dilaracım
Sevicim sen soğan kürü yapıyor musun.soğan neye faydalı yapmak gerekiyormu kafam karıştı benim
merhaba bayanlar öncellikle herkese geçmiş olsun diliyorum. size bir sorum olacakdı
ben 22 eylülde 24 haftalık yavrumu kaybettim ve 31 ekim lohusalığımın bitiş tarihidir. Yeniden mücadeleye başladım anlıcanız bende pko hastasıyım. bütün belirtileri var
kurban bayramı haftasından bu yana ben hayıtı ve safranı kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem kullanmaya başladığımda tam1 ay boyunca hergün koyu renkde akıntım oldu hastalanırım diye doktora da gitmedim aralığın 22 de bu akıntım bitti ve norma rengine döndü içimi temizledi diye düşünüyorum. Ayrıca gözle görülür şekilde tüylerimde de zayıfladığını görüyorum.
geçenlerde hastaneye gittim. Prof doktorla görüşdüm adet olamadım için söktürücü verdi ve ardından birkaç yine adet görmem için doğum kontrol hapı kullanıcağımı söyledi ve sonra bebek için tedaviye geçeceğimi belirtti
ben doğum kontrol hapı ile beraber hayıta devam etmek istiyorum çünkü bu zamana kadar kullandım bırakmak istemiyorum en azından martın sonuna kadar devam etmek istiyorumancak bir yanda da korkuyorum ters tepki verir diye
böyle bir durumda olan varmı acaba cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
sevicim bir tanem rüyan çok güzel canım hayırlsı olsun canım.inşşş rüyandaki gibi olursa bence hamile kalman yakın inşşş müjdeli haberi vereceğine inanıyorum.
bende hayıt adaçayı aslanpençesi yeşil çay karıştırırp içiyorum sabahları aç karna.canım.kürlere devam ediyorum yani.arısütü bal polen yiyorum.folbiol asit alıyorum balık yağına başladım.k8 içiyorum.bal tarçın çörek otu yiyorum.ama geçen hafta kontrole gittiğimde folikül büyümemişti ona üzüldüm.birde buğday özü yiyorum canım sabah akşam
akşamları da baharatçıdan bayan çayı aldım içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi çobançantası papatya adaçayı hibüsküs varmış.satıcı bayan vardı 44 yaşında bana bunu al dedi ben kullanıyorum çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.ateş basması falan menopoza girmek üzereyim çünkü dedi bende aldım akşamlarıda onu içiyorum canım.
inşşş işe yarar.
yani soğan bize uygun değilmi sence.çocuk istediğimiz için değilmi düşüğe sebep olur değilmi sevicim.sen o yüzdenmi yapmıyorsun.
soğanla beraber diğer kürleri neden yapamıyoruz peki hayıt adaçayı aslanpençesi neden soğanla beraber yapılmıyor.onlar hamile kalmak için dime.
soğan fsh düşürmüyor değilmi sevicim.
Sağol sevicim allah razı olsun.canım peki bu turunc mu meyvanın adı ve nerden alınıyor aktarlardanmı.nasıl bişey portakal gibimi merak ettim bende alayım
inşşş canım düşündüğün gibi olur.bende senden çok ümitliyim inan.ilk sen vereceksin hamiş haberini bize bak görürsün içimden öyle geliyor.sende bize bol bol hamişken dua edersin canım.
Yok soğan yapmıcam sadece sordum merak ettim canım.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese çok geçmiş olsun..
Benimde sorunum kahrolası hormonlar...3 yıl önce 2,5 ay boyunca sürekli regl olmuştum, hangi doktora gittiysek işe yaramadı...sonra kullandığım bi ilaç iyi geldi, ama ilacın ismini hatırlamıyorum...
Şimdide yeniden adet düzensizliği yaşamaya başladım ve bugün tahlil sonuçlarım belli oldu..
FSH 12,94, LH 1,82..3 yıllık evliyim, bu güne kadar bebeğim olur mu olmaz mı diye hiç düşünmemiştim...Artık bebek istiyorum ama bu defada hormonlarım buna izin vermiyo..Moralim çok bozuk ama sanırım mucize olup fsh ı çok yüksek olsa bile hamile kalan arkadaşlar var aramızda...
Sayfaları okudum ama hayıt tohumunu tam olarak nasıl yapacağımız yazmıyor sanırım...Bunu nasıl kullanacağımızı bilen bir arkadaş varsa, lütfen bana yardım eder misiniz?