Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

kızlar benim de bir kaç aydır kanamalarım azaldı zaten fazla kanamam olmazdı ama artık iyice azaldı neyse ki buradaki birçok kişi gibi hiç adet olamıyor değilim bir zamanlar bende ilaçsız hiç adet olamazdım sonra da bıraktım ilaç içmeyi doktora gitmeyi bir süre sonra kendiliğinden adetlerim düzene girdi kanama fazla olmuyordu ama günü gününe adet oluyordum ama birkaç aydır kanamalarım çok azaldı ve saçlarım dökülüyor sivilce çıkıyor polikistik over hastasıyım aslında ama yaklaşık bir buçuk yıl çok rahattım ne saç dökülmesi ne sivilce ne de adetlerimde bir sorun vardı ama şimdi yeniden sorun yaşıyorum ilaç kullanmakta istemediğim için bende hayıt suyuna başladım 3-4 gündür içiyorum çayını değil suyunu kullanıyorum birde 15 gündür adaçayı içiyorum inşallah bu sorundan ilaçsız ve doktorsuz kurtulurum gelişmeleri sizinle paylaşacağım

Ben de kullanmaya başlayacağım horman dengesizlikleri için.
Umarım işe yarar çünkü doğum kontrol hapları bana kilo aldırmaktan başka bir işe yaramadı

dilaracanım fsh ne güzel düşmüş canım.inşşş bebişin en kısa zamanda gelir dilaracım.
hayıt tohumunu nasıl kullandın ve ne zamandır kullanıyordun.başka neler kullandın canım

Semoşcum iyi akşamlar ,nasılsın iyimisin ? Ben bir aydır siteye giremiyorum, işyerinde çok yoğun çalışıyorum bu aralar, akşama çok yorgun gelince hiç internete girip siteye girmeye vaktim olmuyor, 10 veya 10.30 deyince uykum geliyor ;-)) ,anca şimdi girebildim, oda sizleri çok özledim arkadaşım, görüşmeyeli bir değişiklik varmı arkadaşım, ben aynı ilacla adet oluyorum seninle yazışmıştık hatırlarsan , bu ayda ilaclarıma devam edecem mart ayının sonunda doktora gidecem eğer fsh düşmüş ve yumurtam varsa tüp deneriz demişti bilmiyorum artık, bekliyorum işte, k.i.b. arkadaşım, işlerim yarından itibaren yoğunluğu bitecek , eski tempoya devam olacam, artık siteye akşamları girerim arkadaşım, görüşmek üzere

önemli değil canım inşallah faydasını görürsün canım....

Sevicim iyi akşamlar ,nasılsın iyimisin ? Ben bir aydır siteye giremiyorum, işyerinde çok yoğun çalışıyorum bu aralar, akşama çok yorgun gelince hiç internete girip siteye girmeye vaktim olmuyor, 10 veya 10.30 deyince uykum geliyor ;-)) ,anca şimdi girebildim, oda sizleri çok özledim arkadaşım, görüşmeyeli bir değişiklik varmı arkadaşım, ben aynı ilacla adet oluyorum ,bu ayda ilaclarıma devam edecem mart ayının sonunda doktora gidecem eğer fsh düşmüş ve yumurtam varsa tüp deneriz demişti bilmiyorum artık, bekliyorum işte, k.i.b. arkadaşım, işlerim yarından itibaren yoğunluğu bitecek , eski tempoya devam olacam, artık siteye akşamları girerim arkadaşım, görüşmek üzere

kızlar bende pkoluyum 4 aydır adet aslagormuyorum damlası yok bende hayıt tohumunu kullanmak istiyorum nasıl kullanıcam yazarmısınız bebek istiyoruzda

Bebişçim iyim canım sağol benimde geçen ay büyümedi folikül cyclo verdi doktor.bende ilaç bitip regl olunca inşşş doktora gidicem.bakalım artık.bende cyclo ya beraber bitkisel çayları içiyorum canım inşşşş fsh düşmüştür.yumoşlar çoğalmıştır :)))

canım yaa hoşgeldin uzun zamandır görüşemiyorduk özledik seni bende bir gelişme yok canım grip oldum 4 gündür yatıyordum şimdi biraz iyi oldum bakıyorudm bi ne var ne yok diye bende bekliyorum adetim gelsin diye 2 gün gecikti yinemi geç gelecek yoksa kesilcekmi bilmiyorum ödüm patlıyor bende ekimden beri doktora gitmiyorum zaten gitmeyide düşünmüyourm çünkü geçenlerde kardeşimi götürmüştüm dr a oda bu fsh la anca tüp bebek yaptırabilirsiniz onunla bile şansınız düşük yaşdan dolayı dedi benimle umutsuz vaka olarak konuştu moralim bozuldu çok umut ediyordum ama artık umudumuda yitirdim öyle söyleyince bu dr lar ne kadar acımazsı bebişcim bizlerin psikolojisini hiç düşünmüyorlar napaıl Allahım isterse verecek istemzse vardır bi bildiği ne diyeyim hayırlısı artık tv de bebekleri gördümmü içim burkuluyor yakında paranoyak olcam ondan korkuyorum rabbim sabır versin bana ve benim gibi düşünenlere canım sende bi şey rica edebilirmiyim benim dileğim için bana yasin okurmusun 1 tane herkes 1 er tane okuyor 500 tane olacak toplam ne dileğin varsa oluyormuş tabikide ben bebek için diledim semoşcum okudu 1 tane sende okursan sevinirim çok canım okursanda ALLAH RAZI OLSUN OKUYAMASANDA k.i.b canım bu kadar uzaklaşma artık bizden tamammı canım

kızlar bende pkoluyum 4 aydır adet aslagormuyorum damlası yok bende hayıt tohumunu kullanmak istiyorum nasıl kullanıcam yazarmısınız bebek istiyoruzda

canım bana aktar günde bir bardak kaynamış suya,1 çay kaşığı koy 10 dakka bekle süz ve iç dedi..Benimde adetlerim birkaç senedir genelde 2 ayda 1 oluyor,en son 21 ocak'ta oldum,2 haftadır içiyorum ki o da düzenli içmedim,bugün yarın hasta olucam galba,çünkü belirtileri var..göğüs ağrım var,adet olacağım zaman öyle oluyor bende..yani işe yaradı gibi bende..birde düzgün kullanabilsem 30 günde 1 falanda olurum herhalde

ayy cok saol canım tarif için bende alıp yapıcam inşşallah su hastalık bir hale yola gelir off off peki 30 gun duzenli yapınaca ne kadar ara vermek sart adetliykende içiliyormu

ayy cok saol canım tarif için bende alıp yapıcam inşşallah su hastalık bir hale yola gelir off off peki 30 gun duzenli yapınaca ne kadar ara vermek sart adetliykende içiliyormu

canım ben kullanmaya başladığımdan beri adet görmedim henüz..yeni içmeye başladım sayılır yani..ama benim kuzenimin arkadaşı da pko'lu ve 4 ay hergün içtikten sonra, çok düzenli adet görmeye başlamış..şu an bir sorun yokmuş yani..geciktiği zamanlar tabii oluyormuş ama öyle aşırı bir gecikme olmuyormuş eskisi gibi..umarım bizimde düzelir ya,ama ben birkaç güne adet olucam,o zaman içmeyi düşünmüyorum..bitince tekrar içmeye başlıcam,öyle deneyeceğim..eğer düzelmezse,adetliykende içerim artık

canım pko var bende kürtaj olalı 2 ay oldu.adetimin 15.gününde yine kanama başldı doktor yumurtlayamadığın için hormonların düzensiz dedi.şimdi hayıta başladım güzel bir adet oldum ve 21.gün olmasına rağmen hiç kan yok elhamdülillah.şimdi hormonlar bozuk ya eğer gebe kalırsam bırakmasam mı diorum belki düşmesini engeller..ilki boş gebelik oldu korkuyorum işte.ama normalde adet gününüz gecikirse ve hamile isek bırakıoruz demi

tabikiide canım hamile kalırsan bırakacaksın ama değilsen devam edeceksin canım inşallah hamile kalırsın rabbim gönlünün muradını versin senin benim hepimizim bebek hasreti ile yanan tüm arkadaşlarımıza rabbim annelik duygusunu gösterir inşallah canım..

kızlar ben de 10gündür içiyorum çok da memnunum akıntım geliyor ve adetime daha 10-15gün var bakalım sonuç ne olur ??yalnız sanırım iltihabı temizliyor çünkü akıntım ilk defa beyaz ve sümüksü geliyor

bugün basladım bende hayıta ama dogrumu kullanıorum bilmiorum ezmesi cok zor onun icin ezmeden bir bardak suya atıp kaynattım 15 dk bekletip ictim ama bildigin ılık su gibi geldi bana yapamadım heralde

bugün basladım bende hayıta ama dogrumu kullanıorum bilmiorum ezmesi cok zor onun icin ezmeden bir bardak suya atıp kaynattım 15 dk bekletip ictim ama bildigin ılık su gibi geldi bana yapamadım heralde

hayır kaynatmayacaksın kaynamış olan suyun içine atacaksın bekleyeceksin 5 dk demlenecek sonrada süzüp içeceksin bende ezmiyorum canım canım ezilmiyor zaten öylede içilebilir tadı acı oluyor biraz ama napaılm yeterki faydasını görelim

Merhaba sevicim, tabiki okurum canım, okuyuncada sana okudum diye yazarım, arkadaşım bende okadar çok bunaldım ki anlatamam, bir de baş ağrılarım var, ruhum sıkılıyor, içim daralıyor, bu menapoz denen şey bizi burada mahfediyor, psikolojim okadar çok kötü ki anlatamam, çok ağrasif oldum, sinirli oldum, her an herşeye patlıyorum, işyerinde bile öyleyim, biri birşey soruyor ona cevap veriyorum, ikinciye sordumu kızıyorum, sonra akşam düşünüyorum hata yapıyorum, insanlar bilmiyor tabi soracaklar, benim görevim onlara bilgi verip işlerini yapmak, ama iki kere sordularmı katlanamıyorum, işte öyle arkadaşım, hele bugün çok başım ağrıyor anlatamam, ağrı kesici aldım haala geçmedi, hep kafam dolu, bebek istiyorum, ama olmuyor, şuan tedavim bitsin diye bakıyorum, bir umut işte bu ay ilacım bitince fsh bakılacak ve 15 e düşmüşse tüp yaparız dedi doktor, bakalım ne olacak , doktorlar için çok kolay söylemek, allaha bol bol dua ediyorum canım öptm seni k.ib.

canım benim Allah razı olsun sağolasın rabbimde senin gönlünün muradını versin canım aynen bende seni gibi çok sinirliyim 1 hafta grüp oldum hep yattım ateşlendim dudaklarım uçukladı çok şükür artık iyiyim adetimde 7 gün gecikti hala gelmedi ne zamandır düzenli geliyordu ama bu sefer gelmdi ödüm patlıyor menepoza gircem diye Allahım inşllah gelir de bu sıkıntıdan kurtulurum canım inşallah fshın düşmüştür canım senin için dua edeiyorum semoşcum içinde ben inanıyorum bigün bizlerde anne olacağız belki ben olmazsamda sen ve semoşcum olacaksınız benim artık geçti sayılır ama siz daha gençsiniz canım sizin olursa benim olmuş kadar sevineceğim canım yaa bazen bakıyorum millet 2. ciyi istiyor biz 1 tane bile bulamışken 2 ciyi doğuruyor insanlar napalım ALLAH Büyüktür her yağmurun arkasından güneş doğarmış bizede doğacak güneş bigün off Allahım offff bizden uzak olma canım seni merak ediyoruz sonra k.i.b. öptüm canm....

gamze-20 canım bana özel mesaj göndermişsin ama mesaj sayım henüz 100 olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. canım ben günde üç kere aç karnına çay bardağının
1/4 ünü hayıt suyuyla doldurup üzerine de su koyup içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…