Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım aramıza hoşgeldin sende bizim gib fsh mağdururursun ben sana tarifi yazacağım hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı ve yeşil çay bunları karıştırıp içeceksin günde 1 yada 2 defa içebilirsin yalnız adaçayını adetin ilk gününden 15 şinci gününe kadar içeceksin sonrada adaçyını keseceksin eğer hamile kalırsan zararlıda ondan 1 su bardağı klorsuz suyu kaynatacaksın sonrada içine 1 tatlı kaşığı ahyıt tohumu 1 tutam adaçayı aslan pençesi ve yeşil çayı koyup ocağın altını kapatcaksın 5 dk bekele demlensin sonrada süzüp içeceksin aç karnına 6 ay düzenli yaparsan faydasını görürsün canım
sevicim canım.çok sağol.ben 34 yaşındayım canım.ama bebek olayı bence yaş baş dinlemiyor.yeterki rabbim ol desin o yeter canım.
sende yaşı sorun yapma canım sakın olurmu.herşey kaderde varsa oluyor.bunlar hep bir sebep sadece o kadar.vakti gelince herşey yerli yerine oturacak bak görürsün.hormonlar hep bahane canım
Sevicim çok çok teşekkür ederim tarifin için...bugün hemen başlıycam bunları içmeye...Allahım inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri bizede gösterir..
selam canım önce 1 su bardağı suyu kaynatacaksın sonra ocağın altını kapatacaksı içen 1 talı kaşığı hayıt tohumu 1 tatlı kaşığı aslan pençesi 1 tutam adaçayını koyup 5 dk demlenemsi için bekleyeceksin sonrada süzüp aç karnına içeceksin canım bunu günde 3 defa yapmalısın 3 yada a6 ay düzenli içeceksin bu bitkiler adeti düzenliyor ve fsh hormonunu düşürüyor canım bişey değil faydasını görürsün inşallah....
Tarifin için çok teşekkürler Sevi,herkesin sorusuna cevap vermişsin Allah senden razı olsun 5 gündür hayıtla adaçayını içiyorum.Günde iki defa kullanıyorum,karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı.Korkuyorum bir taraftan Hayıtı kullandığımdan beri belim ağrıyor,sizde de böyle oldu mu yaa? Bu bitki böbrekleri nasıl etkiliyor acaba,gerçi çok şükür böbrek problemi yaşamadım şuana kadar ama bu ağrı neden onu bilmiyorum.
sevicim canım.çok sağol.ben 34 yaşındayım canım.ama bebek olayı bence yaş baş dinlemiyor.yeterki rabbim ol desin o yeter canım.
sende yaşı sorun yapma canım sakın olurmu.herşey kaderde varsa oluyor.bunlar hep bir sebep sadece o kadar.vakti gelince herşey yerli yerine oturacak bak görürsün.hormonlar hep bahane canım
Sevicim canım buralardayım.bugün yine kontrolum var folikül büyümediyse artık cyclo verecek bugün sanırım öyle demişti doktor.kürlerime devam ediyorum canım.sen neler yapıyon doktora gittinmi.ilaç alıyonmu.neler kullanıyon bu aralar.bal tarçın çörekotu yiyonmu canım
ya ben turunc bulamadım bazı manavlarda ve carreforuda aramaya devam edecem bakalım.rabbim bu uğraşlarımızı görsün inşşşş. Tez zamanda bebiş versin bizede.
Bende yarın bir arkadaşımın bebeği oldu.bebek görmeye gidecem.çok zor ya inşşş bizde o günleri görürrüz.üzülürüm eminim yarın bir tarafım eksik olacak orda.rabbim yardımcımız olsun inşşşş
kizlar bende tayit tohumu aldim hatta trk.getirdim basladim bakalim fsh düsecekmi.hayirlisi
arkadaşlar bu hayıt tohumunu siteden sizlerin tarifiyle öğrendim ve yaklaşık 6 gün uyguladım .bir iki gün içmediğim halde 2 gündür adetim.yalnız şunu sormak istiyorum adetliyken hayıt kullanılıyomu lütfen yardımcı olun arkadaşlar .şimdiden teşekkürler
nerden aldın nasıl kullandın...anlatabılırmısın aceba...benım de kardeşim ilaçsız adet olmuyo yardımcı olursan sevınırım
arkadaşlar bu hayıt tohumunu siteden sizlerin tarifiyle öğrendim ve yaklaşık 6 gün uyguladım .bir iki gün içmediğim halde 2 gündür adetim.yalnız şunu sormak istiyorum adetliyken hayıt kullanılıyomu lütfen yardımcı olun arkadaşlar .şimdiden teşekkürler