- 4 Kasım 2017
- 1.749
- 534
- 34
- Konu Sahibi Butterfly193
Çok teşekkür ederim insallah öyle olur ogrendigimden beri yabi 1 hafta oldu kaç gündür kendimi yiyip bitirdim dünyanın sonuymus gibi bi hissiyatta kapıldım bugün biraz daha iyiyim. Güzel yüreğinize göre Rabbim de gönlünüze göre nasip etsin inşallah. Moral oldunuz çok saolun. Adet olsaydım hayırlısıyla bi insallah karnım kesiliyor geriliyor alttan da akinti geliyor gibi oluyor ama yok çok gecikti kistin de etkisi var sanırım doktor kist geciktirir demişti. Inanirmisiniz 8 aydır gebelik düşünüyoruz ilk çocuğumuz normal yolla ve hemen korunmayı bırakır bırakmaz o ay olduğu için biz bunda da hemen olur sandık oyle olmuyormus tabi değerlerimin yüksek olduğunu öğrendim ve kıstım olduğunu. O yüzden hiç ovulasyon kullanmamıştım olmadığını görünce canimizi sıkmadık olabilir diğer ay devam dedik derken 8 ay geçti. Normalde afetimin gecikmesi beni çok rahatsız etmese doktora henüz girmeyecektim 1 seneyi bekleyecektim iyi ki gitmişim. Hayıt macunu kullanıcam insallah çayını da düşünüyorum dediginiz gibi de yaparım avakado da yiyecegim insallah kuruyemiş zaten sürekli yiyorum. Zayıfım ama biraz hareketsiz kalıyorum günlük dışarı çıkıp yürüyüş yapacağım umarım düşer değerim ve gebe kalabilirim çok saolun. Bu ay adet olabilseydim eğer ilk kez ovulasyon testi kullanicaktim. Belki yumurtlama gününü filan kaciriyorduruz diye. Aldım su an evde bekliyor adet olursam hemen başlayacağım insallah ovulasyona. Zararlı hiç bisey kullanmıyorum sadece türk kahvesi her gün muhakkak 1 fincan içerim bazen 2 de olur kafein olduğu için 1 haftadır sadece 1 kere içtim onu da. Daha da dikkat edicem kendimeHiç korkmayın. Ben instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip ediyorum. Orada ne fsh değerleriyle hamile kalanlar var bi görseniz. Siz Allah’ın izniyle Hayıt kullanın. Beslenmenize çok dikkat edin. Her gün yarım avakado yiyin, mutlaka ceviz fındık kuruyemiş tüketmeye çalışın. Her gün en az yarım saat bir saat yürüyüş yapın. Değerleriniz düşer. Bi de ovülaston testi satın alın ovülaston günlerinizi değerlendirin Allah’ın izniyle gebe kalırsınız