Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar benimde fsh düstü bu hayitlan 7,4 ama tüpe baslamadilar bir ay daha bekle dediler hayirlisi yüsek olur yapmazlar.anlamadim vallah kafayi iycem ya korkum mart ayinda yükselirse ne olmicak of of ya
bıraktınmı hayıtı ?ne kadar süre kullandın devam et istersen yükselmesin kaçdı fsh ın?niye yapmadılar peki
merhaba arkadaşlarr,,
tüm arkadaşlarımıza rabbim teale en kısa sürede şifa versin,,
benim sorunum,
5 yıldır ewliyim hap kulanmadan olmuyodu adetim,,izmir istanbul ünv. hastaneleri özel kılınikler gezdim,,laporoskopi yaptırdım,,yumurtlama yok,,hap kullanmadan adet görmede yok,,15 yaşımda bi defa kendi oldu bi daha kendi olmuyoo,,
eşim çok çocuk istediği için tabi bende,, ülkemizde yasak olan yumurta naklini yaptırdık geçen sene, serbest olan bi ülkede,,4 tane embriyo nakletiler ama onlarda tutmadı,,
psikolojimiz bozuldu ikimizinde ailelerde sabırsız,,
şimdi 10 gündür hayıt tohumu, aslan pençesi ve ada çayını karıştırıp günde 2 defa içiyorum, hapı bıraktımm,,yumurtlama olsa burda tüp bebek yaptırıcaz ma yok iştee,,yorumlarınızı bekliyorumm,,
teşekkür ederim,, balıkesirdeyim şuan,,adet olunca tarifini uygulıycamm,,,hapı bıraktım bilmem artık adet olabilecekmiyimm,,,merhaba canım sen nerede oturuyorsun üzülme canım rabbim bigün senide bebeğine kavuşturur inşallah sana bişey daha söyleyeceğim bunuda yap adetin geldiği ilk günü bal tarçın çörek otunu yap hergün kaşıkla bitesiye kadar nasılmı yapacaksın 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 tatlı kaşığı tarçın 30 adet karanfil bunların hepsini havanda döveceksin tarçın hariç o zaten toz biliyorsun sonra içine bal karıştırıp macun yapıyorsun sonrada sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına kaşıklıyorsun canım bu yumurtlamayı sağlıyor bide hergün incir ye faydasını göreceksin canım rabbim en kısa zamanda senide bebeğine kavuşturur canım.
merhaba arkadaşlarr,,
benim sorunum,
5 yıldır ewliyim hap kulanmadan olmuyodu adetim,,izmir istanbul ünv. hastaneleri özel kılınikler gezdim,,laporoskopi yaptırdım,,yumurtlama yok,,hap kullanmadan adet görmede yok,,15 yaşımda bi defa kendi oldu bi daha kendi olmuyoo,,
eşim çok çocuk istediği için tabi bende,, ülkemizde yasak olan yumurta naklini yaptırdık geçen sene, serbest olan bi ülkede,,4 tane embriyo nakletiler ama onlarda tutmadı,,
şimdi 10 gündür hayıt tohumu, aslan pençesi ve ada çayını karıştırıp günde 2 defa içiyorum, hapı bıraktımm,,yumurtlama olsa burda tüp bebek yaptırıcaz ma yok iştee,,yorumlarınızı bekliyorumm,,
teşekkür ederim,, balıkesirdeyim şuan,,adet olunca tarifini uygulıycamm,,,hapı bıraktım bilmem artık adet olabilecekmiyimm,,,
canim üzülme bir arkadasin 22 sene bebegini olmadi ama simdi var.bak tavsiyem sogan kürü yap 15 gün oda iyi gelirmerhaba arkadaşlarr,,
benim sorunum,
kızlar ya hayıt kullanıp hamile kalan ve düşürmeyen birisi yok mu yani adetin ilk gününden itibaren 28.güne kadar falan mı içilior zararlı mı hamile kaldıktan sonra siz ne yapıyorsunuz bir boş gebeliğim var benim çok korkuyorumm
canim üzülme bir arkadasin 22 sene bebegini olmadi ama simdi var.bak tavsiyem sogan kürü yap 15 gün oda iyi gelir
slm arkadaşlar bende pko va r adetlerim düzensiz hayıt tohumu nasıl yapılıyor hamile kalmak istiyoum ama olmuyor çok zor durumdayım artık herkes benden bekliyor deli olmak üzereyim
merhaba canım adet düzensizliği için hayıt tohumu aslan pençesi ve civanperçemi üçünü bir arada içebilirsiniz hepsinden 1 er tutam koyacaksınız hayıt tohumundan 1 tatlı kaşığı olacak 1 su bardağı suyu kaynatacaksın sonra ocağı söndürüp 1 tutam civanperçemi aslanpençesi ve hayıt tohumundan bardağın içine koyacaksın 5 dk demlenmesini bekleyip sonra süzüp içeceksin canım günde 2 yada 1 defa içebilirsin 3 yada 6 ay düzenli içeceksin aç karnına umarım faydaısnı görürsünüz
çok tşk ederim cnm benim