Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

hayıt tohumu adetin gelmesi için kullanılıyor düzene sokuyor senin zaten adetin geliyormuş canım bence dr un verdiği doğum kontrol hapını içmelisin zaten uzun süreli vermez dr 2 yada 3 ay içersin canım hormonlarında sorun varmı ?

daha önce hormon testi yaptırmıştım ama problem yoktu birkaç ay adetim bir gecikmişti bir 15 gün sürmüştü düzensizdi yani ondan yaptırmıştım ama strese bağlıymış

ALINTI:

bu arada bir kaç önerim var
1. rahim filmi çektirin hidrosalfinks (sıvı birikimi)varsa kanalı kesinlikle aldırın

2. kızamıkçık testi mutlaka yaptırın .geçirmediyseniz aşı olun. ben bunu bilmiyordum hamileliğimin 7.haftasında kan testinde yakın bir zamanda kızamıkçık geçirdiğim söylendi.buna göre çocuk 100de 95 özürlü olacaktı. sonra rubella avidide testi yaptırdık.çok şükür doktor büyük bir ihtimal hamilelikten önce geçirmişsin dedi.bu çok önemli zarzor hamile kalıyorsun ve hamileyken kızamıkçık geçirirsen çocuk özürlü oluyor

3. kan pıhtılaşması var mı mutlaka baktırın.bu testi birkaç kez düşük yapanlardan istiyorlar.alahtan benim doktorum hiç hamile kamadığım halde yaptırdı.bende kan pıhtılaşması çıktı .şimdi hamilelik boyunca göbekten iğne yapacam.bunu farketmesek büyük bir ihtimal düşük yapacaktım

4. sabah aç karna 1 çay kaşığı hakiki bal yiyin ben yumurta gelişimine iyi geldiğine inanıyorum

5. bütün bunları yaptıktan sonra ben bir kez adetin 14.günü göbeğiimi kaldırttım ve o gün ilişki .bunun faydası oldumu bilmyorum ama onun üzerine adet olmadım .hamile kaldım

benden bu kadar
rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebeler versin

canım hamilemisinnnnnnn cok sevindim darısı basımıza
aralıkta tuplerim alındı yazmıssın nasıl hamileykenmi oldu

canım hamilemisinnnnnnn cok sevindim darısı basımıza
aralıkta tuplerim alındı yazmıssın nasıl hamileykenmi oldu

slm ya semos hayirli olsunda ama,5.1.11 tahrinde yazmisin adet olmusun ama 11 haftalik hamileyim diyorsun anlayamadik gercekten. aciklarmisin kavam karisti hamilemisin yoksa degilmi?

Dilara ses canım o başka bir arkadaşın yazısı.yok değilim kopyaladım sadece.hadi inşşş. Dediğiniz gibi olurda kalırım hamile. öyle sanmanız bile güzel oldu valla benim için inşşş gerçek olunca tabiiki haber vericem :))))

Dilara ses canım o başka bir arkadaşın yazısı.yok değilim kopyaladım sadece.hadi inşşş. Dediğiniz gibi olurda kalırım hamile. öyle sanmanız bile güzel oldu valla benim için inşşş gerçek olunca tabiiki haber vericem :))))

insallh canim hepimiz bu sene hamile kaliriz hayirlisi ben cok üzgünüm fsh yüksek 22 tüp yapmiyorlar düsürmeye calisiyorum kür yapiyorum

Dilara cım üzülme canım.kaçki fsh.bu hormon iniyor o önemli değil.önemli olan yumurtan olmasın canım fsh takılma yüksek fsh la çok hamile kalan var.
Fsh sadece yumurtan azaldı sinyali veriyor.yoksa bence çok önemli değil.

Tamam sen yap kürlerini iner zaten o. Ama onu takma kafana sakın.hayıt adaçayı aslanpençesi iç canım sevi arkadaşımızın dediği gibi.
Mutlaka düzelecektir.ama 6 ay kullan.bitkiler öyle hemen etkisini göstermiyor biliyorsun.sabredip beklemek lazım.

Zaten kısmetse bebek varsa fsh hepsi bahane .yeterki rabbim ol desin o yüzden canım sıkma o tatlı canını değmez fsh için :)))) hayatının bu güzel günlerinin tadını çıkar olurmu dilaracım

Dilara cım üzülme canım.kaçki fsh.bu hormon iniyor o önemli değil.önemli olan yumurtan olmasın canım fsh takılma yüksek fsh la çok hamile kalan var.
Fsh sadece yumurtan azaldı sinyali veriyor.yoksa bence çok önemli değil.

Tamam sen yap kürlerini iner zaten o. Ama onu takma kafana sakın.hayıt adaçayı aslanpençesi iç canım sevi arkadaşımızın dediği gibi.
Mutlaka düzelecektir.ama 6 ay kullan.bitkiler öyle hemen etkisini göstermiyor biliyorsun.sabredip beklemek lazım.

Zaten kısmetse bebek varsa fsh hepsi bahane .yeterki rabbim ol desin o yüzden canım sıkma o tatlı canını değmez fsh için :)))) hayatının bu güzel günlerinin tadını çıkar olurmu dilaracım

haklisin ama yüksek olunca tüp yapmiyorlar canim belki kendiliginden olur tabi bakalim.su anda 22 fsh hayirlisi tabi burda cok insanlar yazmis 40 fsh bile hamile kalmislar

merhaba bayanlar öncellikle herkese geçmiş olsun diliyorum. size bir sorum olacakdı

ben 22 eylülde 24 haftalık yavrumu kaybettim ve 31 ekim lohusalığımın bitiş tarihidir. Yeniden mücadeleye başladım anlıcanız bende pko hastasıyım. bütün belirtileri var

kurban bayramı haftasından bu yana ben hayıtı ve safranı kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem kullanmaya başladığımda tam1 ay boyunca hergün koyu renkde akıntım oldu hastalanırım diye doktora da gitmedim aralığın 22 de bu akıntım bitti ve norma rengine döndü içimi temizledi diye düşünüyorum. Ayrıca gözle görülür şekilde tüylerimde de zayıfladığını görüyorum.

geçenlerde hastaneye gittim. Prof doktorla görüşdüm adet olamadım için söktürücü verdi ve ardından birkaç yine adet görmem için doğum kontrol hapı kullanıcağımı söyledi ve sonra bebek için tedaviye geçeceğimi belirtti

ben doğum kontrol hapı ile beraber hayıta devam etmek istiyorum çünkü bu zamana kadar kullandım bırakmak istemiyorum en azından martın sonuna kadar devam etmek istiyorumancak bir yanda da korkuyorum ters tepki verir diye

böyle bir durumda olan varmı acaba cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Sevicim sen soğan kürü yapıyor musun.soğan neye faydalı yapmak gerekiyormu kafam karıştı benim :KK43:

selam canım ben soğan kürü yapmıyorum soğan kürü adeti düzene sokuyor ve iltihapa iyi geliyor menepoza girmeyi engelliyor canım istersen yapabilirsin ama öetki kürleri yapmayacaksın soğanı yaptığında canım sen neler yapıyorsun ne zamandır görünmüyorsun arkadaşım varmı bir gelişme sana bişey dicem ben dün gece rüyamda yeşillik bir yerdeyin bir ağaç varmış o ağacın meyvesini yiyenin çocuğu oluyormuş bende kopardım yedim cennet hurmasının küçüğüydü tadı ama altın çilekmiş aslında yedim nedir bu sence çok etkilendim yaa rüyamdan sence nedir bu canım hayırlısı diyeyim çok güzeldi ama :KK16:

merhaba bayanlar öncellikle herkese geçmiş olsun diliyorum. size bir sorum olacakdı

ben 22 eylülde 24 haftalık yavrumu kaybettim ve 31 ekim lohusalığımın bitiş tarihidir. Yeniden mücadeleye başladım anlıcanız bende pko hastasıyım. bütün belirtileri var

kurban bayramı haftasından bu yana ben hayıtı ve safranı kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem kullanmaya başladığımda tam1 ay boyunca hergün koyu renkde akıntım oldu hastalanırım diye doktora da gitmedim aralığın 22 de bu akıntım bitti ve norma rengine döndü içimi temizledi diye düşünüyorum. Ayrıca gözle görülür şekilde tüylerimde de zayıfladığını görüyorum.

geçenlerde hastaneye gittim. Prof doktorla görüşdüm adet olamadım için söktürücü verdi ve ardından birkaç yine adet görmem için doğum kontrol hapı kullanıcağımı söyledi ve sonra bebek için tedaviye geçeceğimi belirtti

ben doğum kontrol hapı ile beraber hayıta devam etmek istiyorum çünkü bu zamana kadar kullandım bırakmak istemiyorum en azından martın sonuna kadar devam etmek istiyorumancak bir yanda da korkuyorum ters tepki verir diye

böyle bir durumda olan varmı acaba cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
arkadaşım kesinlikle hayıtla birlikte hormon ilacı alma ters tepiyormuş bu sefer zararını görürsün

sevicim bir tanem rüyan çok güzel canım hayırlsı olsun canım.inşşş rüyandaki gibi olursa bence hamile kalman yakın inşşş müjdeli haberi vereceğine inanıyorum.

bende hayıt adaçayı aslanpençesi yeşil çay karıştırırp içiyorum sabahları aç karna.canım.kürlere devam ediyorum yani.arısütü bal polen yiyorum.folbiol asit alıyorum balık yağına başladım.k8 içiyorum.bal tarçın çörek otu yiyorum.ama geçen hafta kontrole gittiğimde folikül büyümemişti ona üzüldüm.birde buğday özü yiyorum canım sabah akşam

akşamları da baharatçıdan bayan çayı aldım içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi çobançantası papatya adaçayı hibüsküs varmış.satıcı bayan vardı 44 yaşında bana bunu al dedi ben kullanıyorum çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.ateş basması falan menopoza girmek üzereyim çünkü dedi bende aldım akşamlarıda onu içiyorum canım.

inşşş işe yarar.
yani soğan bize uygun değilmi sence.çocuk istediğimiz için değilmi düşüğe sebep olur değilmi sevicim.sen o yüzdenmi yapmıyorsun.
soğanla beraber diğer kürleri neden yapamıyoruz peki hayıt adaçayı aslanpençesi neden soğanla beraber yapılmıyor.onlar hamile kalmak için dime.

soğan fsh düşürmüyor değilmi sevicim.

sevicim bir tanem rüyan çok güzel canım hayırlsı olsun canım.inşşş rüyandaki gibi olursa bence hamile kalman yakın inşşş müjdeli haberi vereceğine inanıyorum.

bende hayıt adaçayı aslanpençesi yeşil çay karıştırırp içiyorum sabahları aç karna.canım.kürlere devam ediyorum yani.arısütü bal polen yiyorum.folbiol asit alıyorum balık yağına başladım.k8 içiyorum.bal tarçın çörek otu yiyorum.ama geçen hafta kontrole gittiğimde folikül büyümemişti ona üzüldüm.birde buğday özü yiyorum canım sabah akşam

akşamları da baharatçıdan bayan çayı aldım içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi çobançantası papatya adaçayı hibüsküs varmış.satıcı bayan vardı 44 yaşında bana bunu al dedi ben kullanıyorum çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.ateş basması falan menopoza girmek üzereyim çünkü dedi bende aldım akşamlarıda onu içiyorum canım.

inşşş işe yarar.
yani soğan bize uygun değilmi sence.çocuk istediğimiz için değilmi düşüğe sebep olur değilmi sevicim.sen o yüzdenmi yapmıyorsun.
soğanla beraber diğer kürleri neden yapamıyoruz peki hayıt adaçayı aslanpençesi neden soğanla beraber yapılmıyor.onlar hamile kalmak için dime.

soğan fsh düşürmüyor değilmi sevicim.

canım arkadaşım ne güzel yorumlamışsın rüyamaı sağol canım inşallah çıkar bide sana bişey dicem inanırmısın bilmem turunc diye bir meyve var biliyorsundur bu meyveyi alıp yatak odana koyacakmışsın bebeği olmayanlar bunu yapmış hamile kalmış vücuda mutluluk hormonu salgılıyormuş çok kişi hamile kalmış ama inanman lazımmış canım ben aldım yatak odama koydum çok kutsal bir meyvemiş sende al çürüdüğünde yine alırsın arkadaşım ben soğan suyunu içtim ama 5 gün sonra midem çok kötü oldu yanma ve bulantı yaptı bende bıraktım onu içtiğinde başka kür yapılmayacakmış saraçoğlunun sitesinde öyle diyor canım soğan suyu hamile kalmayı kolaylaştıryormuş fsh la ilgisi yok anlayacağın iltihap falan varmış bide rahimle ilgili sorunları olanalar içiyormuş yazıyor bak saraçoğlnun sitesinde sen zaten çok kür yapıyorsun bide bunu karıştırma canım bu k8 de bütün karışım varmış bence başak bişey deneme içme çokda karıştırma canım arkadşaım ben senin içinde bebişcim içinde hep dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah 2011 de bizlerde anne oluruz canım ben senden çok umutluyum semoşcum bu yıl anne olacaksın sen içime öyle doğuyor canım benim emeklerinin karşılığını alırsın inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür kendine iyi bak canım öpüyorum canım

arkadaşlar benm adetm düzenli ama hormonlarım bozuk sivilce tüy var pko var kısacası ilaç içitim bırakınca bi işe yaramıomuş bende hayıt aldım bugün çektirdim bir çay kaşığı yoğurdun içine kattım ve yedim sonrada adet oldum 1 saat sonra ve adetime 15 gün var daha :KK43: napim sizce ben devammı edm bırakımmı

Son düzenleme:
Sağol sevicim allah razı olsun.canım peki bu turunc mu meyvanın adı ve nerden alınıyor aktarlardanmı.nasıl bişey portakal gibimi merak ettim bende alayım

inşşş canım düşündüğün gibi olur.bende senden çok ümitliyim inan.ilk sen vereceksin hamiş haberini bize bak görürsün içimden öyle geliyor.sende bize bol bol hamişken dua edersin canım.

Yok soğan yapmıcam sadece sordum merak ettim canım.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese çok geçmiş olsun..
Benimde sorunum kahrolası hormonlar...3 yıl önce 2,5 ay boyunca sürekli regl olmuştum, hangi doktora gittiysek işe yaramadı...sonra kullandığım bi ilaç iyi geldi, ama ilacın ismini hatırlamıyorum...
Şimdide yeniden adet düzensizliği yaşamaya başladım ve bugün tahlil sonuçlarım belli oldu..
FSH 12,94, LH 1,82..3 yıllık evliyim, bu güne kadar bebeğim olur mu olmaz mı diye hiç düşünmemiştim...Artık bebek istiyorum ama bu defada hormonlarım buna izin vermiyo..Moralim çok bozuk ama sanırım mucize olup fsh ı çok yüksek olsa bile hamile kalan arkadaşlar var aramızda...

Sayfaları okudum ama hayıt tohumunu tam olarak nasıl yapacağımız yazmıyor sanırım...Bunu nasıl kullanacağımızı bilen bir arkadaş varsa, lütfen bana yardım eder misiniz?

Sağol sevicim allah razı olsun.canım peki bu turunc mu meyvanın adı ve nerden alınıyor aktarlardanmı.nasıl bişey portakal gibimi merak ettim bende alayım

inşşş canım düşündüğün gibi olur.bende senden çok ümitliyim inan.ilk sen vereceksin hamiş haberini bize bak görürsün içimden öyle geliyor.sende bize bol bol hamişken dua edersin canım.

Yok soğan yapmıcam sadece sordum merak ettim canım.

evet canım turunc meyvanın adı portakal aynı gibi manavdan alabilirsin orada bulursun büyük marketlerde yok ama manavlarda bulunur alabilirsin canım.rabim o günleri göstersin dua etmezmiyim hergün ediyorum canım yeterki o günleri görelim bende senden çok umutluyum canım benim sende bu yıl anne olacaksın inşallah ikimizde aynı anda hamile kalırız canım ne güzel olur değilmi çünkü ikimizde 31 aralıkta adet gördük benim 3 gündür kasıklarımda ağrı var karnımda çok şiş iltihapmı var bilmem artık kendine iyi bak canım öpüyorum seni çok semoşcum sen kaç yaşındaydın canım?unuttumda :KK16::KK16:

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese çok geçmiş olsun..
Benimde sorunum kahrolası hormonlar...3 yıl önce 2,5 ay boyunca sürekli regl olmuştum, hangi doktora gittiysek işe yaramadı...sonra kullandığım bi ilaç iyi geldi, ama ilacın ismini hatırlamıyorum...
Şimdide yeniden adet düzensizliği yaşamaya başladım ve bugün tahlil sonuçlarım belli oldu..
FSH 12,94, LH 1,82..3 yıllık evliyim, bu güne kadar bebeğim olur mu olmaz mı diye hiç düşünmemiştim...Artık bebek istiyorum ama bu defada hormonlarım buna izin vermiyo..Moralim çok bozuk ama sanırım mucize olup fsh ı çok yüksek olsa bile hamile kalan arkadaşlar var aramızda...

Sayfaları okudum ama hayıt tohumunu tam olarak nasıl yapacağımız yazmıyor sanırım...Bunu nasıl kullanacağımızı bilen bir arkadaş varsa, lütfen bana yardım eder misiniz?

selam canım aramıza hoşgeldin sende bizim gib fsh mağdururursun ben sana tarifi yazacağım hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı ve yeşil çay bunları karıştırıp içeceksin günde 1 yada 2 defa içebilirsin yalnız adaçayını adetin ilk gününden 15 şinci gününe kadar içeceksin sonrada adaçyını keseceksin eğer hamile kalırsan zararlıda ondan 1 su bardağı klorsuz suyu kaynatacaksın sonrada içine 1 tatlı kaşığı ahyıt tohumu 1 tutam adaçayı aslan pençesi ve yeşil çayı koyup ocağın altını kapatcaksın 5 dk bekele demlensin sonrada süzüp içeceksin aç karnına 6 ay düzenli yaparsan faydasını görürsün canım

sevicim canım.çok sağol.ben 34 yaşındayım canım.ama bebek olayı bence yaş baş dinlemiyor.yeterki rabbim ol desin o yeter canım.

sende yaşı sorun yapma canım sakın olurmu.herşey kaderde varsa oluyor.bunlar hep bir sebep sadece o kadar.vakti gelince herşey yerli yerine oturacak bak görürsün.hormonlar hep bahane canım

X