Sevicim canım benim yok maalesef folikül büyümemiş.doktor 1-2 hafta daha takip edip edecek.büyümezse artık cyclo verecek.kısmet artık.valla bilmiyorum rabbim inşşş emeklerimizin karşılığını verir.ben adaçayını bırakmıyorum.zaten folikül büyümediği için devam ediyorum.valla ben karıştırrıp içiyorum çayları.sonuçta aktarlarda da bir sürü karışık çaylar var.ben mesela sabahları kendim karıştırıp yapıyorum.
Ama akşam işten yorgun gidiyorum eve.ve akşam yapamıyorum çayımı.hazır aktardan aldım bayan çayı.içinde hayıt aslanpençesi civanperçemi adaçayı çobançantası hibüsküs var.ve tadı çok güzel severek içiyorum onu akşamları.
Ordaki satıcı bayanda 44 yaşında.artık diyor menopoza girmek üzereyim.ben hayıt almak için gitmiştim bana bunu al dedi.bayan çayını söyledi.uğraşma öyle kendin karıştırmayı.ben çok memnunum dedi.bütün şikayetlerim geçti.bende 1 haftadır akşamları içiyorum.o zaman aktarlarda öyle satmazdı karışık çay.poşet şeklinde kaynar suya koyup bekletiyorum 5 dak. ılıyınca içiyorum.sabahlarıda kendim karıştırıp otları yapıyorum çayımı canım.inşşş şifa olur.ama hala folikül büyümedi.
hayır canım biz kıskanç değiliz.sadece üzülüyoruz bizim olmadığı için insan ister istemez içimiz hüzün doluyor.bu kıskançlık değil.çünkü ben bütün bebekleri seviyorum.kıskançlık olsa bence sadece kendi bebeğimizi severdik.başka bebekleri sevmezdik.ama ben arkadaşımın bebeğini de çok sevdim.maşallah ton ton bişey.darısı başımıza artık inşşş.
canım olsun üzülme zamanı vardır rabbim bilir herşeyi ben inanıyorum sen yakın zamanda hamile kalacaksın içime hep öyle doğuyor arkadaşım dua ediyoruz dualarımız kabul oluyordur inşallah canım sende benim gibi 31 aralıkta adet olmuştun değilmi canım benim bugün lekelenme oldu galiba erken gelecek bende karıştırıp içiyorum ne bileyim bu şifacılar aklımı karıştıryor benim ama dediğin gibi bende devam edeceğim canım senin aldığın bu karışım k 8 miydi ben onu bulamadım ama burda yok bende aslan pençesi hayıt ve adaçayını karıştırıp içiyorum şimdi civan perçemide aldım onuda içeceğim tadı nasıl bilmiyorum ama deneyeceğim artık canım bu yıl inşallah bizlerde anne olacağız dediğin gibi insanın içi burkuluyor Allahım bizleri tez zamanda annelik duygusunu tattırır inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn