Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Semoşçum merhaba nasılsın , sen tüp bebek denemişmiydin ?

evet bebişçim denedim.ilk defa o aşamaya kadar geldim. mok şükür.allahım sayesinde.inşşş doğal olacak diye inanıyorum ben.
doğum moduna bile girdim.hastanenin doğum fiyatlarını bile sordum. :)))))

selam canım ben hayıtı devamlı içiyorum 6 AY İÇİYORUM 1 AY BIRAKIYORUM HAYITI AMA ASLAN PENÇESİNİ 2 AYDIR İÇMİYORUM 3 AY ARA VERECEĞİM SONRA TEKRAR BAŞLAYACAĞIM BİLDİĞİMDEN DEĞİL SADECE OTLARA ÇOK BAĞIMLI KALMAK İSTEMİYORUM ARADA ZATEN BIRAKMAK LAZIMMIŞ ADAÇAYINIDA 15 GÜN İÇİYORUM ADETİN 15 .GÜNÜNDEN SONRA 15 GÜN İÇMİYORUM EĞER HAMİLE KALIRSAM DÜŞÜK FALAN OLUR DİYE SONRA ADETİM GELDİMİ YİNE BAŞLIYORUM HAYIRLISI ARTIK .SEMOŞCUM YAŞIM MAYISTA 42 OLUYOR ARTIK ŞANSIM KALMADI AMA YİNEDE HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYORUM AKŞAM NETTE SEZERYAN DOĞUMU İZLEDİM O BEBEĞİN AĞLAYIŞI HALA KULAKLARIMDA NASILDA TATLIDI ANLATAMAM ACABA BİZDE GÖREBİLECEKMİYİZ DİYE DÜŞÜNDÜM İÇİM ACIDI YAA..... RABBİM BİZEDE YAŞATIR İNŞALLAH BU DUYGUYU HAYIRLIYSA CÜMLEMİZE BEBK İSTEYEN HERKESE TATTIRIR İNŞALLAH CANIM BEN SENDEN ÇOK UMUTLUYUM SENDE BENDEN UMUTLUSUN İNŞALLAH 2011 BİZE UĞURLI GELİRDE BİZDE ANNE OLURUZ CANIM AYYY DÜŞÜNMESİ BİLE BENİ HEYECANLANDIRIYOR CANIM BENİM BENDE SENİ ÇOK ÖPÜYORUM

ALLAH RAZI OLSUN SEVİCİM.EVET SENDEN UMUTLUYUM ÇÜNKÜ ALLAH VERMEK İSTEDİKTEN SONRA YAŞ FALAN ÖNEMLİ DEĞİL.BİZİM ORDADA BİR BAYAN 40 INDAN SONRA DOĞURDU.GEÇ EVLENMİŞTİ.YETERKİ ALLAH OL DESİN CANIM.OLACAK SENİN BEN İNANIYORUM.FSH DÜŞEBİLİYOR SENİN.VE KENDİN REGL OLUYORSUN YİNE.ŞANSIN VAR CANIM.DOĞUM YAŞI ARTIK İLERLEDİ.SEN STRES YAPMA CANIM. OLUR.BAK ÇOCUK İSTİYORUM.COM DA BİR BAYAN DÜN YAZMIŞ.BENDE FSH MAĞDURUYUM.ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ KONDU .5 YILLIK EVLİYİM.5 YILDIR UĞRAŞIYORUM.2 LAPAROSKOPİ YAPILMIŞ .BAK YAZISINI BURAYA KOPYALAYIM.

ALINTI:
ben 31 yaşındayım,diyarbakırda oturuyorum,öğretmenim,eşimde problem yok

2005 ağustosta evlendim

2oo6 da çikolata kistiyle tanıştım ekimde laparaskopi yapıldı tüp bebeğe yönlendirildim.

2007 de menapoza giriyorsun denildi fsh la tanıştım [fsh 35] ilk tüp bebeği d.bakırda yaptım 1 yumurta gelişti döllenme olmadı

2008 ilk rahim filmi problem yok denildi.yumurta geliştiricilerle normal yol denendi

2009 ilk rahim filminde hidrosalphinsten [kanaldasıvı birikimi]] şüphe edildi.2.kez rahim filminde kesinleşti. temmuz ayında ankarada ünlü bir tüpbebek merkezinde 2.tüp bebek yaptık 0 yumurtayla iptal oldu .yumurta almak dışında hamile kalamazsın denildi

2010 aralık hidrosalfinksten sol tüpüm alındı tabi sürekli yüksek fsh ile uğraştım .en son 45 ti bir daha ölçmedim.nisanda 3.tüp bebek yine ankarada 1 yumurta gelişti olgun değildi .artık tüm gittiğim doktorlar yapılacak birşey yok demişti

bende tüm adet düzensizliğine ve menapoza giriyor olduğumu düşünmeme rağmen artık doktora gitmedim 20 kasımda mide bulantısından şüphe ettm test yaptım pozitifti ve benim mucizemdi .
butür mucizeleri burada çok okudum etrafta çok anlatıldı .ama benimi bulacaktı .hani niye olmuyor herşeyi yaptım .neden neden? bana da bir mucize ver diyordum

kullandığım bitkileri ve kürleri hep burdan öğrenip kullanmıştım ama son 7-8 aydır hepsini kesmiştim .
sadece günde 1 çay kaşığı aç karna hakiki bal yedim.oda çocuk için değil sağlıkiçin .
çocuk için 5 yıl boyunca d.bakırda 8 tane ayrı kadına gittim (burda ebe diyorlar).
genelde hepsi göbek kaldırdı.
bazıları alttan kullanmak için fitil yapıp verdi.karnımın üstüne değişik zamanlarda birçok şey koydum .bunlar kuyruk yağı, kabak, bamya, keten tohumu ,birçeşit bitki arpa unu süt,zeytinyağı ama bunların hiçbirinden sonra hamile kalamadım

civanperçemi oturma banyosu ,süt oturma banyoları yaptım, heryaz kaplıcaya gittim

sabahları açkarna soğan üstüne sumak koyup yedim,soğan kürü,incir kürü,yaptım
multivitaminler ,çeşitli yerlerden alınmış macunlar yedim

hiçbirinde olmadı olmadı

ve herşeyi kesmişken, allah a duadan başka herşeyi bırakmışken ,herşeyi kabullenmişken ,
kendiliğinden oldu demiyorum
yüce mevlam sonunda dualarımı kabul etti
allahım inşallah hepinize de versin herzaman sizlere dua edeceğim

ALINTI:

11 haftalık hamileyim

tek tüple (hemde bu tüpte işe yaramaz demişlerdi)
yüksek fsh la
tüp bebekte bile verilen güya yüzde 2 şansla
gelişmeyen, gelişse bile çatlamayan yumurtalarımla
herşeyi bırakmışken
dualarım dışında
hiçbirşey belli olmaz belki allah etmesin bebeğimi kaybede de bilirim .ama hamile kalabildim ya bu bile bana yeter

bunları niye yazıyorum ? çünkü ben hep benim durumumda olupta hamile kalanları okumak isterdim bana umut verirdi . umudumu hiç kaybetmedim ama durumumuda artık kabullendim. etrafımdakiler bile bendeki değişikliğin farkındaydı. daha neşeli olduğumu söylüyorlardı
herşeyi kabullenmek insanı rahatlatıyor (bu arada bilgisayarımın tuşları bozulmuş yazarken zorlanıyorum

ALINTI:

bu arada bir kaç önerim var
1. rahim filmi çektirin hidrosalfinks (sıvı birikimi)varsa kanalı kesinlikle aldırın

2. kızamıkçık testi mutlaka yaptırın .geçirmediyseniz aşı olun. ben bunu bilmiyordum hamileliğimin 7.haftasında kan testinde yakın bir zamanda kızamıkçık geçirdiğim söylendi.buna göre çocuk 100de 95 özürlü olacaktı. sonra rubella avidide testi yaptırdık.çok şükür doktor büyük bir ihtimal hamilelikten önce geçirmişsin dedi.bu çok önemli zarzor hamile kalıyorsun ve hamileyken kızamıkçık geçirirsen çocuk özürlü oluyor

3. kan pıhtılaşması var mı mutlaka baktırın.bu testi birkaç kez düşük yapanlardan istiyorlar.alahtan benim doktorum hiç hamile kamadığım halde yaptırdı.bende kan pıhtılaşması çıktı .şimdi hamilelik boyunca göbekten iğne yapacam.bunu farketmesek büyük bir ihtimal düşük yapacaktım

4. sabah aç karna 1 çay kaşığı hakiki bal yiyin ben yumurta gelişimine iyi geldiğine inanıyorum

5. bütün bunları yaptıktan sonra ben bir kez adetin 14.günü göbeğiimi kaldırttım ve o gün ilişki .bunun faydası oldumu bilmyorum ama onun üzerine adet olmadım .hamile kaldım

benden bu kadar
rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı bebeler versin

evet bebişçim denedim.ilk defa o aşamaya kadar geldim. mok şükür.allahım sayesinde.inşşş doğal olacak diye inanıyorum ben.
doğum moduna bile girdim.hastanenin doğum fiyatlarını bile sordum. :)))))

Semoşçum günaydın arkadaşım, allahın izniyle inşallah kendiliğinden hamile kalırsın, dualarım seninle ve sevicimle arkadaşım,

arkadaşlar önemli birşey sormak istiyorum.ben prolaktin yüksekliğinden dolayı hayıt suyu içiyorum.bu arada kan pıhtılaşması sorunum var.coraspin ve folbiol kullanıyorum.hamile kaldıktan sonra iğneye başlıcam.sizce hem hayıt suyu içip hem ilaç kullanmak doğru mu.aranızda ilaç içerken hayıt kullanan oldu mu.2 kez düşük yaptım.3.sünüde kaybetmek istemiyorum.prolaktin yüksekkken hamile kalınamıyor biliyosunuz hem onu düşük tutmak istiyorum hemde kan sulandırıcı ilaçları kullanmalıyım.lütfen yorum ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

selam canım hakiki baldan bahsetmişler acaba bizim yediklerimiz değilmi kesin değil çünkü pahalı oluyormuş hakiki bal 150 liramış kilosu öyle diyorlar olsun biz yineden yiyelim belki faydası olur değilmi canım arkadaşım bu göbek kaldırma olayı nasıl oluyor acaba bun duymadım hiç göbek kaçmasını biliyorum bende yaptıryorum benimde kaç çok kez ama bu kaldırma nasıl oluyor bilmiyorum canım ben sana bişey diyeyimmi canım eğer rabbim bize anne olmmamızı isterse olur ama eğer istemezse biz ne yaparsak yapalım olmaz yeterki rabbim istesin bizede nasip etsin anneliği hayırlısı ne diyeyim canım ben biraz kaderciğim kısmet çok inanırım canım.bebişcim sen nasılsın canım

Selam herkese.Bende adet görmeye başladığımdan beri adet düzensizliği var.18 yaşındayken doktorum Diane35 vermişti,2 hafta kullandım ilaca karşı alerjim olduğu anlaşıldı ve bıraktım.O zamandan beri hiçbir doktor bana adet düzenleyici ilaç vermiyor.(Doktorum östrojene karşı alerjim olabileceğini söyledi) Bebeğim olmasını istiyorum artık,ama bu durumda çok zor Hayıt tohumunu önerir misiniz acaba? Civanperçemi ve hayıt tohumunu kullansam fayda görür müyüm? Bu konuda tecrübeli olanların yorumu çok önemli benim için.Allah herkesin yardımcısı olsun

çocuk için doktara gittin mi
çocuğun olmasına engel değil ki canım aynı sorun bende de var hormanel değilmiş vücudun kedi yapısı dediler bende kabullendim ama çocuk için doktara gidersen düzenli yumurtlama olsun diye ilaç verilirler ben ilk ayda hamile kalmıştım geçmiş olsun canım okadar dert etme yalnız değilsin

Son düzenleme:
Çocuğu birkaç aydır düşünüyoruz.Sömestr tatilinde Ankaradaki doktoruma gideceğim.Ama yine ilaç vermeyecek,ilaç kullandığımda karaciğer değerlerim yükseliyor.Nasıl bir tedavi uygulayacak o konuda da hiçbir fikrim yok :26:

elbet bir çözümü vardır
ALLAH gönlüne göre versin

selam canım hormonların düzene girmesi ve adet görmen için hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı nı bir arada içebilirsin günde 2 defa eğer içmek istersen tarifini veririm canım şu anda kaç yaşındasın canım?bu bitkilerin faydasını görceksin

Vallahi şu an ne olsa uygularım, adet görememekten 3 aydır çok gerildim. Tarifini sabırsızlıkla bekliyorum Şuan 27 yaşındayım.Teşekkürler şimdiden...

benim bir sorum olucak ben adet oluyorum ancak son aylarda adetim altı yedi günden 10güne çıktı az az geliyor ama temizde olamıyorum muayne oldum ama problem yok doktor doğum kontrol hapı kullan dedi üç ay hormonların düzene girer ben kullanmak istemiyorum yan etkilerinden dolayı acaba hayıt tohumu kullansam düzene girermi

Vallahi şu an ne olsa uygularım, adet görememekten 3 aydır çok gerildim. Tarifini sabırsızlıkla bekliyorum Şuan 27 yaşındayım.Teşekkürler şimdiden...

selam canım önce 1 su bardağı suyu kaynatacaksın sonra ocağın altını kapatacaksı içen 1 talı kaşığı hayıt tohumu 1 tatlı kaşığı aslan pençesi 1 tutam adaçayını koyup 5 dk demlenemsi için bekleyeceksin sonrada süzüp aç karnına içeceksin canım bunu günde 3 defa yapmalısın 3 yada a6 ay düzenli içeceksin bu bitkiler adeti düzenliyor ve fsh hormonunu düşürüyor canım bişey değil faydasını görürsün inşallah....

hayıt tohumu adetin gelmesi için kullanılıyor düzene sokuyor senin zaten adetin geliyormuş canım bence dr un verdiği doğum kontrol hapını içmelisin zaten uzun süreli vermez dr 2 yada 3 ay içersin canım hormonlarında sorun varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…