kızlar bu hayıt mucize daha önce de yazmıştım 2 aydır kullanıyorum adetim düzene girdi.şimdi de hamileyim :)))opuyorumnanaktan
ada çayıyla denicam canım belki tadı düzelir ben hazır suyunu aldım bi çay bardana 4te birini hayıt kalanını su koyuyosun içiyosun ısıtıp çay yaparım olur mu acaba
saat geç oldu cancazım ben çıkım benimki gelene kadar namazımı kılayım ortalı topluyayım biraz çamaşır falan varda sonrada aşkım gelir işten bakım bu akşam başlıcak daha çalışmalar inşallah bu ay olur hepimizin inşallah sen iğne vuruluyon mu canim çatlatma için
burdaki kızlar özelime atın msj eğer ısıtıp oluyosa yada olmuyosa bide tadını güzelleştirmek için değişik ne yapıyosunuz bana yollarsanız sevinirim iyi geceler iklim cim
arkadaşlar slm,,bende bugün hayıt tohumu aldım adetin sanırım iklinci günü başlanıyo gelişmeleri yazarım sizlere,,ayriyetten çörek otu bal tarçında yapıcam,, hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için,,,ben yeni vajinusmus sorunu atlattım çok şükür,, dert hiç bitmiyo yaaaiklimcim nasılsın sen kaç gün oldu başlayalı tadı nasıl acımı a.s.
kızlar hayıtın en yararlısı tohumudur ben çok araştırdım. tohumunu demleyerek içilmesi öneriliyor.ben ilk zamanlar limon veya bal ile tatlandırıyordum daha sonraları alıştım bişi koymuyodum. adaçayını ayrı ve günde 3 kez için diyorlar.adaçayı hamile kalmayı kolaylaştırıyor...
hayıt suyu siparişmi versem yoksa otunu alıp benmi yapsam tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..