sağol canım verdiğin bilgiler için bende hayıt tohumunu içiyorum tarçın çörek otu bal bunlarıda hergün balla karıştırdım adetliyken başladım onuda hergün 1 tatlı kaşığı içiyorum bakalım faydası olacakmı sen ne güzel faydasını görmüş ve hamile kalmışsın inşallah bende görür ve hamile kalırım ne olur benim için bizler için dua edermisin hamilelerin duaları kabul olurmuş canım kendine iyi bak canım sende sevgiyle kal :1hug:merhabalar,
ben 41 yaşındayım tüm hormonlarım herşeyim normaldi. 12 yaşında bir kızım var..adetlerim düzenli olmasına karşın 16 ay eşimle korunmadık yaş sebebi ile laparoskopi, fim,klomen tedavisine rağmen gebe kalamadım.ilaçların yan etkisi olarak vücut kimyam alt üst oldu. adetlerim sekteye başladı.prolaktinim 89 çıktı. burada hayıt tohumunu okudum.bulunduğum yerde aktardan aldım. benim kullandığım tohumu ve yaprağı karışıktı.ilk adet günümden başladım sabah akşam bir bardak kaynamış suya şurup ölçeği ile bir ölçek atıp 5-10 dk dinlendirip süzdükten sonra içtim. hayıtın peşine bir çay bardağı kaynamış suyun içine bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı tarçın ve 10-15 adet çörek otunu karıştırarak içtim.sabah kahvaltılarımda iki adet kuru incir ve 2 adet ceviz yedim. ilk ayın sonunda prolaktinim 14 e düşmüştü günümde adet gördüm hiç ara vermedim. adetliykende devam ettim ve ikinci ayda da gebe kaldığımı öğrendim.şu anda 10 haftalık . herşey öncelikle allahın izni ile ama kullandığım bu bitkilerden de şifa gördüğüme inanıyorum.inancını yitirme allahın izni ile inşallah sizde bebişlerinize kavuşursunuz. sevgiyle kalın.
öncelikle herkese merhaba diyorum.arkadaşlar ben bıktım.kendimi bildim bileli ilaçla adet olmaktan.prolaktin yüksekmiş filan.düzelttik yine yok.delirecem.hayıt suyu içiyorum 3 gündür.nolcak bilmiyorum.canımı çok sıkıyorum bu yüzden.kızlar bu hayıt tohumu işe yarar mı gerçekten.inanmak istiyorum.
arkadaşlar bişey sorucam lütfen bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi. benim adetlerim son 4 aydır düzensizleşti. bende gecen ay adetimle beraber hayıt tohumu kullanmaya başladım. ama hala adet olmadımm. bu hayıt tohumu adeti geciktirirmi. hayıt kullanıpta adeti geciken oldumuu aranızda. geciktiyse nekadar zaman gecikti.
yok canım adet düzenleyici ama heme etki göstermiyor 3 ayda etkisini gösteriyor benim öyle oldu genelde öyle oluyormuş sende devam et 3 ay kullan hatta bazı arkadaşlar 6 ay kullanıyorlarmış canım acil şifalar
teşekkür ederim canım. senin neyin vardıı. nekadar zaman kullandın senn hayıtıı. faydasını gördünmüü. ben 2 aya girdimm hayıtı kullanmaya başlayalı ama hala adet olmadımm. hayıt kullanmadan önce 40 günde de olsa adetm başlardı. ama haıtı kullanmaya başladığımdan beri hala başlamadıı adetimm. 40 günü geçtii ama hala tık yokk
canım benim fsh yüksek onu düşürmek için içiyorum benimde adet düzensizliğim vardı ben hayıtı ilk içtiğimde benimde 20 gün gecikti ama sonra düzene girdi meğerse 3 ayda düzenliyormuş benim fsh 38 idi hayırı içince 27 lere düştü ama bırakmışım yine yükseldi şimdi yine içiyorum bakalım ne olacak çok faydasını görenler oldu yani anlayacağın benim erken menepoz canım senin neyin var ben bebek isitorum ama olmuyor yaşımda 40 canım ben geç evlendim 1 yıllık evliyimseninde adetin gelir canım bide şunu untma çok kafana takmıcan taktınmı olmuyor düşünmüceksin canım
canım bende 5 yıllık evliyim. korunmadığımız halde bebğimiz olmadı. doktora gitikk eşimle beraber bütün tetkikleri yaptırdıkk hepsi normal çıktıı sadece çok az prolaktinim yüksek çıkmıştı 29 du onuda ilaçla düşürdükk. herşey normal yanii. ama hala bebiş yokk. çok istiyoruz olmasını. son 4 aydır adet düzensizliği yaşar oldum. 40 günü buluyorumm adet olmak için. gecen ay soğan kürünü uyguladım .adetimin ilk günü başladımm. 15 gün içtimm. faydasını gördüğüme inanıyorumm. içimi temziledi resmen. sonrada adetemi bekledim adet oldum 40 .günde. adetim başlayıncada hayıtı çok duydum siteden hormonları dengeliyo diye. bende adetimle beraber başladımm hayıt suyunu içmeye. aynı anda bal tarçın çörek otu polen karışımınıda yedimm. ama 40 gün oldu hala adetim başlamadıı. acaba hayıtın böyle bir etkiisi olabilirmi adet geciktirici diye düşündümm. gelsin artık bebişlerimiz canım yaa. allah kimselere aratmasın çocuğu. tez zamandada kucaklarımıza versin bebişlerimizi.
canım belki hamilesindir bak bal tarçın çörekotu yemişsin belki hamilesinidr test yaptınmı hiç olabilir canım inşallah hamilesindir senin yaş kaç?belkide stresten hamile kalamıyorsundur biliyorsun streste çok önemli kafana takmıcan canım inşallah allah tez zamanda bebeğine kavuşturur seni ve hepimizi
AMİNN canımm yaşım 28. ve bu sabah kırmızıları gördümm. paratesi doktora gidicemm.adetin 3 günü olmuş olucak paratesi. hormon testi yaptırıcamm bakalımm ne çıkıcak değerlerimm. hayıtın etkisnin olup olmadığınıda öğrenmiş olurum bu vesileylee. stres çok varyaa nekadar yapmamaya çalışsamda ille bi noktada oluyoo o stres sıkıntı. bugün kafaya koydumm önce adetlerimi düzene sokucamm adam akıllıı. ondan sonra bebek içinn gereken ne gerekiyosa onu yapıcamm. hem adet düzensizliği hem çocukk ikisi bir arada olmuyoomuşşş canımm. hakkımızda ne hayırlısıysa o olsunn canım yaaa. bebişlerimizzz içinn herşeeyii yapıyoruzzz. onlar saatini vaktini biliyolardır gelmek içnn. beklemesinler çabucak gelsinler artıkk.
bn kullandım we sonuç harika =) 2 ay hastalanmadım berbat bişidi...duydum hemen aktara gidip aldım...fasla diil 2 gün arayla içtim we hastalandm...snra düzene girdi kendiliinden içmeme gerek kalmadıı =)
a.sa.s:1rolleyes:
cnm hastalanıncaya kadar mı içtin. gunde kac defa bi de onu yazarsan.