Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tadı kötü gibi faydasını gören var mı ben hiç adet olamıyorum şiştim
hayıt tohumunun 3 ile 6 ay arasında etki ettiğini biliyorum.önceden gonophene mi vardı puregon mu.benim babaannemin 7 yıl çocuğu olmamış. köyde bir ara ebesi varmış bir ilaç yapmış babaannem 1 yıl çok düzenli kullanmış o ilacı. babam giller 8 kardeş.aralarında birer ve ikişer yaş olan 5 amcam 2 halam var.işte kızlar sıkı durun o ilaç hayıt tohumuymuş.bunun yanısıra [onlar dağ çayı diyor.bu da ada çayının bir çeşidi]adaçayı da içmiş bol bol.
slm kızlar çok merak ettim ilk defa duydum nasıl kullandığınızı ölçüleriyle birlikte yazarmısınız.
slm arkadaşlar bende hayıta yenı başladım ama sağ kasığımı öyle ağrıttı kı bıraktıgım znm agrı olmuyor ne yapayım şimdi bılmıyorum prolaktın hormonum yuksek onun için kullanıyordum benım gıbı olan varmı ne yapmalıyımmmmm
iklimmmmm bacım ben sıcak suyun içine atıyom kendi halinde demlenmesini bekliyom ocakta kaynatmıyom..ocaktamı kaynatılcak :uhm:
arkadaşlar mrb. ben de hayıtı on gündür kullanıyorum adetin 4. günü başlamıştım şimdi tekrar adet oldum. bıraktım içmiyorum korktum çünkü napim sizce? devam etmek te istiyorum ama karar veremedimm. benm gibi olan var mı aranzda
Düzenli hayıt kullanımı östrojeni düşürür ve böylece üreme organlarındaki dokuları kanserden korur. Projesteronu arttırarak kemikleri ve rahim duvarlarını güçlendirir.
-Hayıt, hormon dengesizliğini doğrudan hipofiz bezine etki ederek düzenler. Böylece sorunu kaynağından çözümler.
Arkadaşlar şu ikisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Benim östrojen hormonum düşük ve bi düzene sokmak istiyorum. Hayıt tohumu ve keten tohumu tavsiye ettiler. Fakat burada östrojen hormonunu düşürür demiş bir arkadaşımız. Bir zararı olabilir mi acaba ? Çok da sevinmiştim halbuki görünce.. :'(
:sm_cool:Sen üzülme düşük Hormonları yükseltir,Yüksek hormonları düşürür Dengede tutup adet düzenleyici bebek için rahim hazırlayıcı..Pes etmek yok,Yola Devam..:sm_cool: