Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Başladım bakalım hayıta inş. bendede fayda verir.Düzene girene kadar içmeye devam....

Hem zaten kanamam var diyorsun bence şimdilik hayıtla falan sakın uğraşma doktora git önce o bir baksın.Bir tedavi verecektir mutlaka sana...

meraba canım aylar öncesinde gitmiştim ozaman herşey normaldi bazen iki gün önce gelirdi geç geldiği hiç olmadıda dr normal demişti gideceğim bakalım ne dicek ama hala bitmediki hastamıyım değilmiyim anlamadım normal zamanı 6 cumartesiydi bakalım ne olacak dr.gitmek için bitmesini bekliyorum.sanada geçmiş olsun canım rabbim hepimize şifa versin...

kızlar meraba..ben de sizden duyup öğrendim hayıt tohumunu ve araştırdım..bugün de almaya gittim aktara..reglim kendimi bildim bileli düzensiz,pko var,hamile kalamıyorum..aktar ne için dedi,söyledim bunları bana hayıt tohumu yerine başka bi karışım verdi ama içine neler koydu bilmiyorum anason falan var içinde..bunu buzdolabına koy hergün 2 bardak suya 2 çay kaşığı koy kahve gibi bi taşım kaynat iç dedi.ben şu an iğne oluyorum karnımdan gebelik için..adam bana "bak kesin hamile kalıcaksın,dr ilaçtan dicek ama bu verdiğim syesinde olcak." dedi.aldım ben de bakalım faydasını görürsem size haber veririm gelişmeleri..sevgiler.

hayırlısı olsun inş...merak ettim acaba içinde neler var ...

içine sadece kişniş ve anason koyduğunu gördüm.diğer karışımları görmedim.şimdi baktım kişniş için adeti düzenler doğumu kolaylaştırır yazıyor,anason içinse adet kanamalarını düzene sokar yazıyor.sanırım işe yarayacak birşey bakalım ne olacak..alkisalkisalkis

Ben hayıt tohumunu yeni kullanmaya başladım, bir ay olacak haftaya.Kullandıktan sonraki ilk adetim çok rahattı, ağrım sancım kalmadı, miktarı da azaldı. 42 yaşındayım, bu zamana kadar hem çok şiddetli hem de çok ağrılı olurdum, 6 ay önce de myom ameliyatı geçirmiştim. Ayrıca üç aydır hergün bira mayası, çörekotu, tarçın bal kullanıyorum, Onlardan da saçlarımın ve cildimin çok değiştiğini farkettim. Göğüslerim de bir beden büyüdü :) Hormonlarıma etkisini henüz bilmiyorum ama :)

selam canım sen bira mayasını nasıl tüketiyorsun ?bide çocuğun varmı bunları bebk içinmi yapıyorsun bende duyduğumu yapmak istiyorum benimde adet düzensizliğim var yaşım 40 fsh ım 27 çıktı dr bebğin çok zor tüp bebekle bile % 20 şans oranı dediler bugün gitim çok üzüldüm bilmiyorum ne yapacağım bende hayıt tohumu içiyorum canım alla hepimize şifalar versin

Merhaba aranıza yeni katıldım.Forumlar çok karışık aradığımı birtürlü bulamadaım(Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim en azından link açısından.
Sorunum 38 yaşındayım son 2-3 adetim 1veya2 gün sürüyor
Dr.uma danıştım hormon testi istedi prolaktin hormonum 12,3ve fsh hormonu 31,2yüksek çıktı(
Doğal yollarla hamile kalmam güç görünüyormuş yine de 3 ay deneyin sonrasında vakit kaybetmeden aşılama vs. yöntemleri deneyin dedi.
Hayıt diye bir bitkisel ilaç aldım bu ilacı kullanan ve şikayetimden muzdarip olup sonuca ulaşan oldumu acaba aranızda?
Cvp larsanız sevinirim.

canım aynı sorun bendede var bence sen hiç bekleme aşılama falanda yaptırma direk tüp bebek dene çünkü bu fsh la aşılama olmazmış bana tüp bebek dr öyle dedi dün gitti bende hayıt tohumu içtim daha önce düşürdü ama 3 ay içtim anca düştü sen bekleme vakit kaybetme derim canım ama yineden sen bilirsin

civan perçemini aktardan aldım kuru ot şeklinde..
çok sert onu kaynattım biraz alıp ama toz haline getirmeden kaynattım..
sonra çok ağır kokuyor ama :S sonra içtim mide ağrısına kaç gün uyuyamadım siz nasıl hazırlıyorsunuz benn mi yapamadım acaba ne olur yardım edin :'(

arkadaşlar bende hayıt suyunu içiyorum çayını içmeye çalıştım fakat tadı çok kötü geldi içemedim o yüzden bende suyunu aldım daha rahat oluyor hem tadı da çayına göre daha iyi.pkos var bende de fsh 16 gibi çıkıyor dr aşılama yapalım dedi bende düşünüyorum aslında geçende bi yerde duydum pkos olan kadınlarda gebelik oluşmaması için herhangi bir neden yokmuş sadece uyuyan yumurtaları uyandırmak gerekiyormuş banada doktorum herhangi başka bir ilaç vermeden direk aşılama yapalım dedi o yüzden bende tereddüt ettim aşılama yaptırmakta adetim gelincede bal tarçın çörekotu karışımını yapacağım inş hepimize faydası olur.hayıtı hiç ara vermeden mi kullanacağız bilgisi olan varmı acaba.

merhabalar,
ben 41 yaşındayım tüm hormonlarım herşeyim normaldi. 12 yaşında bir kızım var..adetlerim düzenli olmasına karşın 16 ay eşimle korunmadık yaş sebebi ile laparoskopi, fim,klomen tedavisine rağmen gebe kalamadım.ilaçların yan etkisi olarak vücut kimyam alt üst oldu. adetlerim sekteye başladı.prolaktinim 89 çıktı. burada hayıt tohumunu okudum.bulunduğum yerde aktardan aldım. benim kullandığım tohumu ve yaprağı karışıktı.ilk adet günümden başladım sabah akşam bir bardak kaynamış suya şurup ölçeği ile bir ölçek atıp 5-10 dk dinlendirip süzdükten sonra içtim. hayıtın peşine bir çay bardağı kaynamış suyun içine bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı tarçın ve 10-15 adet çörek otunu karıştırarak içtim.sabah kahvaltılarımda iki adet kuru incir ve 2 adet ceviz yedim. ilk ayın sonunda prolaktinim 14 e düşmüştü günümde adet gördüm hiç ara vermedim. adetliykende devam ettim ve ikinci ayda da gebe kaldığımı öğrendim.şu anda 10 haftalık . herşey öncelikle allahın izni ile ama kullandığım bu bitkilerden de şifa gördüğüme inanıyorum.inancını yitirme allahın izni ile inşallah sizde bebişlerinize kavuşursunuz. sevgiyle kalın.

merhaba arkadaşlar...
hayıt tohumu ile ilgili yazılları okdum teşekkürler paylaşımınız için hepinize.hemen gidip aktardan hayıt tohumu aldım ben de içmeye başlıycam.pcos hastası olduğumdan 99 yılından beri diane35 ve yasmin kullandım uzun dönem.bir ay oldu artık içmek istemiyorum kilo ve yanında istenmeyen çok yen etkisi oluyor çünkü.hem soğan kürüne hem de hayıta başlayıp bu dertten kurtulmak istiyorum. 3 gün oldu soğan kürüne başlayalı etkisini görmeye başlamadım desem yalan olur.hayıtı da uzun süre kullanıp yine etkisini sizle paylaşmak istiyorum. herkese acil şifalar......

39,5 yaşındayken FSH 7,15 idi şimdi yaş 40,5 (çingene hesabı ama ileri yaşta ay bile önemli) FSH 5,77 doktorum yaşa göre çok iyi dedi. (kendi kendime maşallah diyeyim) bir ay hayıt tohumu demledim içtim günde 2 bardak, 2 bardakta çivanperçemi çayı. Sonra korktum bıraktım ilgisi olabilirmi bilmiyorum. doktora sordum geçen gün için ama ben bilmem tıp dışında birşey dedi. ama ben inanmadım bilmese iç dermiydi. zaten hayıt bir ilacında ham maddesi.

kızlar merhaba ben 4 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve çok zor adet oldum doktor tedavi dedi ama ben ilaçları içmedim hayıt tohumuna başladım sabah akşam 2 ay aralıksız içtim ve 2 aydır 30 günde çok rahat adet oldum ben faydasını görenlerdenim iiki ilaçları içmemişim en az 6 ay kullanılmalı dedi aktar devam ediyorum hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş umarım oda olur:)

durmak yok yola devam zemuszemus

benim anlamadığım eski kadınlarda hiçmi prolaktin yok fsh yok bilmem ne olmazdı

bu ne ya ne kadar zor bebek sahibi olmak annanelerimiz babannelerimiz maşallah 5 er 10

nar doğurmuşlar ne kadar özendirici bi durum yaaaa kafamçokkarıştı

Merhaba.. Yerden göğe kadar haklısın.İnsan, bu kadar çok kişide hemen hemen aynı veya benzer rahatsızlıkların olmasına şaşıyor değil mi?Ama eskiden hiçbir şeyin genetik yapısı değiştirilmiş değildi.:1no2: Pardon bozulmuş demek daha doğru olur.Ama artık günümüzde neredeyse hiçbir şey doğal değilki..Yediğimiz içtiğimiz şeyler hep hormonlu ee böyle olunca insanın hormon dengeside alt üst oluyor.Sonrada böyle koşturuyoruz maalesef.

merhaba arkadaşlar siz anlatıyorsunuz ben kendimi görüyorum ve yaşıyorum 30 yaşındayım FSH 70 bazen 40 bazen 34 oluyor ve erken menepoz tabiki ve 25 yaşında böle oldum nedendir bilmem ama hemen hayıt tohumunu denicem hep bi mucize arardım ve hayıt tohumu olacak inşallah arkadaşlar paylaşımınız için çok sağolun iyiki varsınız moralim düzeldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…