Hem zaten kanamam var diyorsun bence şimdilik hayıtla falan sakın uğraşma doktora git önce o bir baksın.Bir tedavi verecektir mutlaka sana...
kızlar meraba..ben de sizden duyup öğrendim hayıt tohumunu ve araştırdım..bugün de almaya gittim aktara..reglim kendimi bildim bileli düzensiz,pko var,hamile kalamıyorum..aktar ne için dedi,söyledim bunları bana hayıt tohumu yerine başka bi karışım verdi ama içine neler koydu bilmiyorum anason falan var içinde..bunu buzdolabına koy hergün 2 bardak suya 2 çay kaşığı koy kahve gibi bi taşım kaynat iç dedi.ben şu an iğne oluyorum karnımdan gebelik için..adam bana "bak kesin hamile kalıcaksın,dr ilaçtan dicek ama bu verdiğim syesinde olcak." dedi.aldım ben de bakalım faydasını görürsem size haber veririm gelişmeleri..sevgiler.
Ben hayıt tohumunu yeni kullanmaya başladım, bir ay olacak haftaya.Kullandıktan sonraki ilk adetim çok rahattı, ağrım sancım kalmadı, miktarı da azaldı. 42 yaşındayım, bu zamana kadar hem çok şiddetli hem de çok ağrılı olurdum, 6 ay önce de myom ameliyatı geçirmiştim. Ayrıca üç aydır hergün bira mayası, çörekotu, tarçın bal kullanıyorum, Onlardan da saçlarımın ve cildimin çok değiştiğini farkettim. Göğüslerim de bir beden büyüdü :) Hormonlarıma etkisini henüz bilmiyorum ama :)
Merhaba aranıza yeni katıldım.Forumlar çok karışık aradığımı birtürlü bulamadaım(Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim en azından link açısından.
Sorunum 38 yaşındayım son 2-3 adetim 1veya2 gün sürüyor
Dr.uma danıştım hormon testi istedi prolaktin hormonum 12,3ve fsh hormonu 31,2yüksek çıktı(
Doğal yollarla hamile kalmam güç görünüyormuş yine de 3 ay deneyin sonrasında vakit kaybetmeden aşılama vs. yöntemleri deneyin dedi.
Hayıt diye bir bitkisel ilaç aldım bu ilacı kullanan ve şikayetimden muzdarip olup sonuca ulaşan oldumu acaba aranızda?
Cvp larsanız sevinirim.
selam canım sen bira mayasını nasıl tüketiyorsun ?bide çocuğun varmı bunları bebk içinmi yapıyorsun bende duyduğumu yapmak istiyorum benimde adet düzensizliğim var yaşım 40 fsh ım 27 çıktı dr bebğin çok zor tüp bebekle bile % 20 şans oranı dediler bugün gitim çok üzüldüm bilmiyorum ne yapacağım bende hayıt tohumu içiyorum canım alla hepimize şifalar versin
durmak yok yola devam zemuszemus
benim anlamadığım eski kadınlarda hiçmi prolaktin yok fsh yok bilmem ne olmazdı
bu ne ya ne kadar zor bebek sahibi olmak annanelerimiz babannelerimiz maşallah 5 er 10
nar doğurmuşlar ne kadar özendirici bi durum yaaaa kafamçokkarıştı