Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar tadı kötü gibi faydasını gören var mı ben hiç adet olamıyorum şiştim

arkadaşlar tadı kötü gibi faydasını gören var mı ben hiç adet olamıyorum şiştim

evet canım tadı kötü ama ben faydasını gördüm adetim düzene girdi ama 3 ay da anca sende devam et faydasını göreceksin canım günde 2 kez iç bide soğan kürünüde yap oda çk iyimiş adeti düzene sokuyormş canım,

ben bu ayın birinde başladım henüz yeniyim ama kasıklarımda fırtınalar kopuyor inşallah benimde adetim zamanla düzene girer

kızlar hayıt suyunu 1 ay düzenli içtim adetim az geliyodu gayet iii geldi havalara uçtum eskiye dönüyo diye ama sonra içmedim gene aynı oldu önümüzdeki ay belki düzenli içseydim öyle git cekti,faydası oluyo yani

kızlar bende başlayalı 10 gün oldu...reglinin ilk günü başlamıştım...ama son 3 5 gündür karnımda ve yumurtalıklarımda bi şişlik var neden anlayamadım :uhm:..ilk günler biraz fazla içmiştim ama artık sabah akşam içiyorum...yumurtalıklarımla kasıklarımda bi yanma var neden bilmiyom yaa...sizdede oluyomu içenler???ben hep ilaçla adet görüyorum bakalım bu ay hayıtla etki yapcakmı??allahım inşallah etkisini görürüz sonrada bebişleri alırız kucamıza... :Saruboceq: ayy ben ikiz istiyom yaaaa..hep içimden öyle geçiyoo

slm kızlar çok merak ettim ilk defa duydum nasıl kullandığınızı ölçüleriyle birlikte yazarmısınız.

slm kızlar çok merak ettim ilk defa duydum nasıl kullandığınızı ölçüleriyle birlikte yazarmısınız.

tabi canım... hayıt tohumunu al ilk denemede 100 gr al 2 hafta gider...bir bardak sıcak suyun içine bi tatlı kaşığı hayıtı koy sonra 6 dk demlensin bekle ardından başka bardağa süz ılınınca iç .... bu sabah akşam böyle olmalı günde 2 kez..ve 3 ay hiç bırakmadanyerimseniben

iklimmmmm bacım ben sıcak suyun içine atıyom kendi halinde demlenmesini bekliyom ocakta kaynatmıyom..ocaktamı kaynatılcak :uhm:

merhaba kızlar,ben de bir kist mağduruyum.aralık 2008den beri her ay doktora gittim.adet düzensizliği şikayetiyle başlayan serüvenim çikolata kistine bağlandı.ocak ayında önce sağ tarafımda kist oluştu.belara tablet kulandım,eridi.kontrole gittiğimde bu sefer solda oluşmuştu.tekrar belara.eridi derken yine oluştu.soğan kürü yaptım.kontrolde doktor kist erimiş,kalmamış dedi.ama tekrar bir ay sonra kontrole gelmemi istedi.kontrolde 4 cm büyüklüğünde solda yine kist göründü.bu tedavi süresince beş kutu belara tablet kullandım.son kontrolde doktor iki gün sonra hemen ameliyata almak istedi.öğretmen olduğum için tatili ve memleketime (ankara) gidince düşüneceğimi söyledim.bu arada haziran başında hayıt kullanmaya başladım.soğan kürüne devam ettim.iki doktora gittim.ameliyatlık durumun yok dediler

slm arkadaşlar bende hayıta yenı başladım ama sağ kasığımı öyle ağrıttı kı bıraktıgım znm agrı olmuyor ne yapayım şimdi bılmıyorum prolaktın hormonum yuksek onun için kullanıyordum benım gıbı olan varmı ne yapmalıyımmmmm

valla canım benim ne desem yalan olur bende bi sorun olmadı kullanıyorum ama sen dr falan sor istersen yada ne biliyim azalt günde 1 defa iç bide öyle dene

arkadaşlar mrb. ben de hayıtı on gündür kullanıyorum adetin 4. günü başlamıştım şimdi tekrar adet oldum. bıraktım içmiyorum korktum çünkü napim sizce? devam etmek te istiyorum ama karar veremedimm. benm gibi olan var mı aranzda

bilemiyorum ki canım ama adet olduysan erken olmuşsun ama bitsin gene iç bakalım bi dene

selam arkadaşlar. bende de pko var hormonlarım düzensiz. hayıtın hormon düzenleyici etkisi olduğunu ve pko'ya da iyi geldiğini duymuştum. eğer bir bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz gerçekten çok ama çok sevinirim çünkü ciddi anlamada pko mağduruyum:bbo:

selam kızlar.ben ara ara kullanmıştım hayıt tohumunu bugun adet oldum.düzenli içmedim.ve çok az geliyo adetim sizce adet esnasında içmelimiyim.ve neden az geliyo acaba.insallah düzene girmiştir çünkü 1 ay geliyo 1 ay gelmiyodu.hayıtı bırakınca yine düzensizleşmesin inşallah Allahtan bunu diliyorum:çok üzgünüm:

Adetin düzelmesi için hiç bırakmadan devamlı içip en az 3 ay kullanman gerek..

Düzenli hayıt kullanımı östrojeni düşürür ve böylece üreme organlarındaki dokuları kanserden korur. Projesteronu arttırarak kemikleri ve rahim duvarlarını güçlendirir.

-Hayıt, hormon dengesizliğini doğrudan hipofiz bezine etki ederek düzenler. Böylece sorunu kaynağından çözümler.

Arkadaşlar şu ikisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

Benim östrojen hormonum düşük ve bi düzene sokmak istiyorum. Hayıt tohumu ve keten tohumu tavsiye ettiler. Fakat burada östrojen hormonunu düşürür demiş bir arkadaşımız. Bir zararı olabilir mi acaba ? Çok da sevinmiştim halbuki görünce.. :'(

Son düzenleyen: Moderatör:

:sm_cool:Sen üzülme düşük Hormonları yükseltir,Yüksek hormonları düşürür Dengede tutup adet düzenleyici bebek için rahim hazırlayıcı..Pes etmek yok,Yola Devam..:sm_cool:

:sm_cool:Sen üzülme düşük Hormonları yükseltir,Yüksek hormonları düşürür Dengede tutup adet düzenleyici bebek için rahim hazırlayıcı..Pes etmek yok,Yola Devam..:sm_cool:

:teytey: Uuuuuw harika o zaman. Bu yaşta doğum kontrol hapı kullanmaktansa, bu şekilde bitkileri kullanmak daha doğru gibi geliyor. Keten tohumunu öğrendiğimde de heveslendim sevindim bu benim östrojenimi yükseltir diye ama fazla kullanımda kanser tehlikesi olabildiğini duyunca korktum. İlk fırsatta denemek istiyorum bunu çok teşekkürler.. :)) hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…