arkadaşlar mrb. ben de hayıtı on gündür kullanıyorum adetin 4. günü başlamıştım şimdi tekrar adet oldum. bıraktım içmiyorum korktum çünkü napim sizce? devam etmek te istiyorum ama karar veremedimm. benm gibi olan var mı aranzda
selam arkadaşlar. bende de pko var hormonlarım düzensiz. hayıtın hormon düzenleyici etkisi olduğunu ve pko'ya da iyi geldiğini duymuştum. eğer bir bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz gerçekten çok ama çok sevinirim çünkü ciddi anlamada pko mağduruyum:bbo:
selam kızlar.ben ara ara kullanmıştım hayıt tohumunu bugun adet oldum.düzenli içmedim.ve çok az geliyo adetim sizce adet esnasında içmelimiyim.ve neden az geliyo acaba.insallah düzene girmiştir çünkü 1 ay geliyo 1 ay gelmiyodu.hayıtı bırakınca yine düzensizleşmesin inşallah Allahtan bunu diliyorum:çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar 2 gündür bu foruma takılıyorum ve çok etkilendim bende hayıt tohumu aldım kullanmaya başlayacağım. Ben henüz 8 aylık evliyim ve evlendikten sonra adet düzensizliğim başladı yeni evlilikte olur dendi ama sonunda doktora gittim ve fsh değerim 52 çıktı erken menepoz dedi çok ağladım eşim bir bebeğimiz olmasını çok istiyor tedavi için hemen doktor tavsiyesi ile dhea 25 kullandım ve soğan kürü uyguladım ama kanama yine olmadı ilaçla oldu fsh mi ölçtürdüm ve 20 çıktı 1 aya bukadar düştüğüne seviniyorum ama tedirginim böyle düşmeler arkasından tekrar yükselmeler oluyormu şimdide hayıt tohumuna başlayacağım
selam canım bende 1 yıllık evliyim benimde fsh ım yüksek 38 idi hayıt tohumunu içtim 3 ay düştü 16 ya sonra bıraktım yine yükseldi banada dr erken menepoz dedi bana ilaç vermedi dr lar 3 dr rada gittim hiç biri ilaç vermedi tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş yoksa bebeğim olmazmış onuda yaptıramıyoruz maddi imkansızlık malesef bende duyduğum bütün şiafalı bitkileri içiyorum allaha bıraktım artık bakalım allah izin verirse olacak inşallah.bi düşüp bir yükselebiliyor canım bence sende hayıt tohumuna başla faydasını görürsün canım bide bu arada tarçın bal çörek otu ve karanfilide yap istersen sana tarifini verebilirim canım allah inşallah seninde yüzünü güldürür burada sevinçlerimizi paylaşırız bu arada yaş kaç?benim 40 aramıza hoşgeldin canım :1hug:
selam canım bende 1 yıllık evliyim benimde fsh ım yüksek 38 idi hayıt tohumunu içtim 3 ay düştü 16 ya sonra bıraktım yine yükseldi banada dr erken menepoz dedi bana ilaç vermedi dr lar 3 dr rada gittim hiç biri ilaç vermedi tüp bebek yaptırmam gerekiyormuş yoksa bebeğim olmazmış onuda yaptıramıyoruz maddi imkansızlık malesef bende duyduğum bütün şiafalı bitkileri içiyorum allaha bıraktım artık bakalım allah izin verirse olacak inşallah.bi düşüp bir yükselebiliyor canım bence sende hayıt tohumuna başla faydasını görürsün canım bide bu arada tarçın bal çörek otu ve karanfilide yap istersen sana tarifini verebilirim canım allah inşallah seninde yüzünü güldürür burada sevinçlerimizi paylaşırız bu arada yaş kaç?benim 40 aramıza hoşgeldin canım :1hug:
kızlar hayıtı hiç ara vermeden mi içmeliyiz.bir de forumda arkadaslar hayıt bırakıldıgında degerlerin tekrar yükseldiginden bahsetmiş.Yani sürekli hayıtı içmeli miyiz?
yaşım 33bana tüp bebek içinde umut verici birşey söylemediler öğrendiğimizin ertesi gün hemen eşimle istanbula tüp bebek olursa diye gittik fsh değerin 20 nin altına düşünce bilgi verin dedi şimdi 3 ay cyclo-progynova kullanıcam bunu kullanırken hayıt içeyimmi kararsızım eşim çocuğu çok istiyor olmayıncada farklı yönlerde sürekli sorun yaşıyoruz Allah hepimizin yüzüne baksın inşallah burada duyacağım her güzel bir haber bana umut oluyor forumdan geçmişi okurken bazan umutsuzluğa kapılıyor bazanda umutla doluyorum umutlarımız hiç tükenmesin ve boşa çıkmasın inşallah
elam canım bana dr lar ilaçlar falan vermediler belki yaşımdan dolayıdır bilmiyorum ama soracağım dr uma bende senin gibi bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama bazende güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum tüp bebek merkezinde bir bayan fsh ı 70 imiş ve tüp bebekle hamşle kalmış böyle mucizelerde var ben şimdi sana yaptığım şifalı bitkileri yazıyorum önce hergün günde 2 kez hayıt içiyorum yemklerden 10 dk önce sabahları adetin 2. günü de bal tarçın çörek ounu yiyiyorum canım sanada tarifini vereyim 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörek otu 30 adet karanfil hepsini havanda döveceksin un haline getirceksin sonra içine 3 yemek kaşığı bal koyacaksın macun kıvamında olacak bunu sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyeceksin bitesiye kadar yemeğe devam et bitince tekrar yapacaksın devamlı içeceksin bu karışım yumurtaları çoğaltıyor ve kaliteli yapıyormuş sende dene bakarsın birgün bizde hamile kalır anne oluruz ben dua ediyorum hergün hepimiz çin allahım büyük bigün bizide güldürecek yetrki biz umutlu olalım canım duyduklarımızı burada paylaşalım ben şimdi böğürtlen kökü suyunu duydum şimdi onu araştıryorum öğreneyim sanada yazarım olurmu üzlülme pozitif ol bu arada sigaraya gelince bize dr sigarayı bırakcaksın dedi yoksa anne olmazsın dedi biz eşimle ogün bıraktık bidaha içmedik sigara hormonları yükseltiyor bunu biliyorsundur herşey beyinde bitiyor canım sağlıcakla kal kendine iyi bak istediği bişey olursa bana sorabilirsin:1hug: