merhabalar,
ben 41 yaşındayım tüm hormonlarım herşeyim normaldi. 12 yaşında bir kızım var..adetlerim düzenli olmasına karşın 16 ay eşimle korunmadık yaş sebebi ile laparoskopi, fim,klomen tedavisine rağmen gebe kalamadım.ilaçların yan etkisi olarak vücut kimyam alt üst oldu. adetlerim sekteye başladı.prolaktinim 89 çıktı. burada hayıt tohumunu okudum.bulunduğum yerde aktardan aldım. benim kullandığım tohumu ve yaprağı karışıktı.ilk adet günümden başladım sabah akşam bir bardak kaynamış suya şurup ölçeği ile bir ölçek atıp 5-10 dk dinlendirip süzdükten sonra içtim. hayıtın peşine bir çay bardağı kaynamış suyun içine bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı tarçın ve 10-15 adet çörek otunu karıştırarak içtim.sabah kahvaltılarımda iki adet kuru incir ve 2 adet ceviz yedim. ilk ayın sonunda prolaktinim 14 e düşmüştü günümde adet gördüm hiç ara vermedim. adetliykende devam ettim ve ikinci ayda da gebe kaldığımı öğrendim.şu anda 10 haftalık . herşey öncelikle allahın izni ile ama kullandığım bu bitkilerden de şifa gördüğüme inanıyorum.inancını yitirme allahın izni ile inşallah sizde bebişlerinize kavuşursunuz. sevgiyle kalın.