hepinize merhabalar.sitede yeniyim sayfalara bakındım biraz ama aradığım cevabı bulamadım.polikistik over var.ama mercimek tanesi büyüklüğünde .geçen yıl hormon değerlerime baktırmıştım.çok iyi hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam testosteron maksimum 70 iken benim 78 di. öyle çok fazla sınırı aşmış değilim. doktor bir problem yok dedi.ama göğüs çevremde, göbekte ve çene kısmında yoğun olmasa da kıllanma var. ve bu gittikçe artıyor.hayıt otunu tesadüfen buldum.
siz değerli hanımlara bu konuda bir kaç sorum olacak
1-bu sorunum için bu çayı içmem doğru mu?(adetlerim düzenli çünkü)
2- sadece bu çayı içmem yeterli mi yanında ekstrada başka bir ot kullanmama gerek var mı?
3- saç dökülmesine sebep oluyor mu?(saçlar seyrek çünkü)
4-ne kadar süre kullanmam gerekiyor haftada sadece 3 -4 kez içsem faydasını görürmüyüm?
şimdiden teşekkür ederim.
ben 10 gündür sabahları hayıt ekstraktı akşamları da civanperçemi ekstraktı içiyorum yarım çay bardağı suya 30 damla . benim saçımı falan dökmedi. bi sorun da yaşamadım çok şükür. internette araştırırsan çok şeylerde işe yaradığını görürsün allahın izniyle tabi...bende kist mist yok . ben bebek için kullanıyorum. hormonları düzene sokup hamileliği kolaylaştırıyomuş...inşallah allahın izniyle fayda görürüm... güvendiğin bi aktardan alabilirsin..çayı nasıl bilmiyorum ama bu dediğim pratik..civanperçemi acı ama diğerinin tadı sızma zeytinyağı gibi...