- 13 Şubat 2013
- 50
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu hayıt tohumunun tadı çoooooooooookkkkkkkkkk kötüüüüü yaaa içemiyorum acaba bal ile tadlandırıp içen warmı lütfen acil cwp
Aynen tadı çok kötü bende suyunu aldım ve bugün ilk denememi yaptım..Sonu hüsran hepsini çıkardım geri. Tohumu nasıl bende onu merak ediyorum. Nasıl içeceğiz biz bunu midemi altüst ediyor
nurayonal,bende hap kullanmadan 3 4ayda bir adet oluyorum.sogan suyu ictim henüz bi faydasi olmadihayit denemek istiyorum birde,ins bende olurum ya
sürekli farklı tariflerle karşılaştım bu çay tam olarak nasıl hazırlanıyo? yardımcı olabilirmisiniz????
arkadaşlar bu hayıt tohumunun tadı çoooooooooookkkkkkkkkk kötüüüüü yaaa içemiyorum acaba bal ile tadlandırıp içen warmı lütfen acil cwp
çok teşekkür ederim dediklerinizi tek tek uygulıcam önlemini şimdiden alırsam ilerde oluşabilcek sorunları en aza indirmiş olucam allahım yardım ederde hiç bir sorun çıkmaz. hormonların iyi dedi. ama yine de adet olamıyorum. bunun içinde ilaçlarımla beraber soğan kürüne devam edicem. hayıt tohumuna ve adaçayına beraber başlıcam ama sanırım2-3 ay sonra doğru anlamışım değil mi. tohumların demlenmesi ise demliğe bir tatlı kaşığı bir kaç dakika bekledikten sonra ılık veya sıcak aç veya tok farketmez içicem. ben naptım :S bir cezveye bikaç kaşık sayısını bilmiom göz kararı kattım. sonrası ağız ve boğaz yanması çok teşekkür ederim.
arkadaşlar bir pkolu olarak yazıyorum hayıt aldım yanında civanperçemi de aldım tabi ki ama içemedim öylece duruyo ama araştırmalarımın sonunda bi ilaç buldum hayıt meyvesinden yapılmış tamamen bitkisel bi ilaç onu kullanacağım inş işe yarar da adetim düzene girer
evet agnucaston bende 5 gündür falan kullanıyorum inş işe yarar