- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.392
- 598
12000 tl ye ihtiyacı var. benimde ev kredim var eşimin maaşı krediye benim maaşımda masraflara gidiyor. ödemezlerse ciddi sarsılırım.Zor bir durum.siz krediyi cekmesinde mutlu olmayacaksiniz cunku ne kadar kizsanizda abiniz.cekmeniz gereken miktar nedir.krediyi cekip odemezlerse sizi sarsarmi?
Eger sizi zora sokacaksa hic yanasmayin o para size geri donmeyecek.
Ben olsam soyle yapardim demek buradan kolay ama isin icinde aile olunca insa kiyamiyor.
Gecmis olsun simdiden
yani eşimin ailesi veya benim ailem allah göstermesin ama sağlık dışında talepleri olursa vermemek daha mantıklı.sakın sakın sakın kredi çekmeyin.kim öderse ödesin (ödemezler) çekmeyin.eşinizle boşanmaya kadar gider tecrübeyle sabittir.
kanunu çiğneyen sonucuna katlanacak muhtemelen her yaptığı hata da aileye güvendiği için bu hale geldi .
ya da şu açıdan bakın eşinizin ailesi aynı durumda aynı şeyi istese onaylar mısınız?
abla sözü dinle ciddi zarar görürsün.
kusura bakma ama kredi çekip sorumsuz ve saçma şeyler yapıp herkesin hayatını zehir eden abinin cezaevinde kalıp burnunu sürtmesi şart.merhaba,
benim 37 yaşında anasına babasına kardeşlerine hayırsız bir abim var. bize verdiği zararların haddi hesabı yok. şu yaşına kadar taş üstüne taş koymadı. saçma sapan işlerin peşinde koştu hala da öyle. iki çocukları var. karısı da kendisi gibi dengesiz. ne çalışması ne de sorumlulukları var. sürekli anneme babama güvenip yaşıyor. en son verdiği zarar 50.000 tl ye eşinin üzerine senetli araba aldı. gezdi tozdular. 2 kez kaza yaptılar. ehliyetine el konulduğu halde araba aldılar. 3.kez kaza yaptı ve bu defa hem alkolden hemde ehliyetsiz trafiğe çıktığı için ayrıca başka davalardan dolayı içeri alındı. şuan cezaevinde. 12.000 tl para yatırıp ancak çıkabiliyormuş. karısı ve çocukları anneme babama muhtaç durumda şuan. evlerinin kirası faturaları masraflar hepsi duruyor.
babam sadece çocuklara bakarım o da ne hali varsa görsün diyor. ama rahat duramayan annem bana kredi çekmem için baskı yapıyor. abim parayı bana ödermiş o ödemese bile kendisinin ödeyeceğini söylüyor. kredi çeksem o para bana geri gelmez, gelse de çok zor. ayrıca bende evliyim. çok zor dönemlerden geçtim kimseye minnet etmedim. ve benim zor durumlarda olduğumu bilen ailem veya kimse bana ihtiyacın varmı diye sormadı. zararsız insanlarında kaderi bu sanırım hep kullanılmak. ben artık kendimden ödün vermek istemiyorum. ne kimseden bir şey almak ne de vermek istiyorum. ama benim vicdanımı rahatsız eden abimin çocukları onlar için üzülüyorum. kredi çekmesem doğru olacak ama vicdanım rahat etmeyecek.
merhaba,
benim 37 yaşında anasına babasına kardeşlerine hayırsız bir abim var. bize verdiği zararların haddi hesabı yok. şu yaşına kadar taş üstüne taş koymadı. saçma sapan işlerin peşinde koştu hala da öyle. iki çocukları var. karısı da kendisi gibi dengesiz. ne çalışması ne de sorumlulukları var. sürekli anneme babama güvenip yaşıyor. en son verdiği zarar 50.000 tl ye eşinin üzerine senetli araba aldı. gezdi tozdular. 2 kez kaza yaptılar. ehliyetine el konulduğu halde araba aldılar. 3.kez kaza yaptı ve bu defa hem alkolden hemde ehliyetsiz trafiğe çıktığı için ayrıca başka davalardan dolayı içeri alındı. şuan cezaevinde. 12.000 tl para yatırıp ancak çıkabiliyormuş. karısı ve çocukları anneme babama muhtaç durumda şuan. evlerinin kirası faturaları masraflar hepsi duruyor.
babam sadece çocuklara bakarım o da ne hali varsa görsün diyor. ama rahat duramayan annem bana kredi çekmem için baskı yapıyor. abim parayı bana ödermiş o ödemese bile kendisinin ödeyeceğini söylüyor. kredi çeksem o para bana geri gelmez, gelse de çok zor. ayrıca bende evliyim. çok zor dönemlerden geçtim kimseye minnet etmedim. ve benim zor durumlarda olduğumu bilen ailem veya kimse bana ihtiyacın varmı diye sormadı. zararsız insanlarında kaderi bu sanırım hep kullanılmak. ben artık kendimden ödün vermek istemiyorum. ne kimseden bir şey almak ne de vermek istiyorum. ama benim vicdanımı rahatsız eden abimin çocukları onlar için üzülüyorum. kredi çekmesem doğru olacak ama vicdanım rahat etmeyecek.
Şu durumda annenize o kadar çok üzüldüm ki,büyüt besle,yetiştir ama hem kendine faydası olmasın, hemde ailesine zararı olsun......Annenize sabırlar diliyorum,kardeşinizede akıl fikir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?