Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

Arkadaslar neden üzülüyorsunuzki size sorulmadi diye sanki daha önce soruluyormuyduki
for eksample +18 kapatildi, tesekkür butonu kurcalanirken bozuldukaydirigubbakcemile3, ikinci ele yeni uygulama geldi bunlarin hepsi anketsiz sorulmadan oldu, alisin artik bosuna üzülmeyin:teselli:
kazenin kestigi parmak acimaz, aga ne derse o olur okasarmirmirmirmir

pekte matah bi anlamı yokmuşkaydirigubbakcemile3

Giriş tarihi: Nov 2006
Ruh Halim:

üstteki teraziyide tıklarsan rep verebilirsinnnn

oy oy oy kazen abii elini öpsem bayram şekerlerimin hepsini versem affedermisinn :)) günahını alanlardanın başındayıımm özür dilerimm:)

yı bayramlar dılerım oncelıkle..
gercekdende acıklamanızı cok begendım ..
cok guzel bıcımde anlatmıssınız teşekkur ederım..
dedıklerınızde cok haklısınız..pekı komple rep butonunu kaldırıla bılırmı ?..
kazende suan balık tutuyo olmasın kaydirigubbakcemile2bugun gırmemekle en ıyısını yapmış gercı ben gene hırsımı boşalttım ama napımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sayın yonetıcımız ....
gerçekten sizden beklemedıgımız bır yontemle kesıp atmışınız..
en azından bır anket yapabılırdınız.
dırek yargısız ınsaf yapmışınız...
sonuçta dıyeceğimız bır şey yok oyle degılmı...
kalemde sızde sılgıde....
bu hep boyle olmuştur zaten...

iyi bayramlar.... a.s.a.s.

teşekkürle
r bilmiyordum vay be 20 kere benimle aynı fikrilede olan mı varmış kaydirigubbakcemile3

teşekkürle
r bilmiyordum vay be 20 kere benimle aynı fikrilede olan mı varmış kaydirigubbakcemile3

ay üzgünüm ama kimse seninle aynı fikirde değil şuankaydirigubbakcemile3
zaten herkesinki 20 oldu sabah
20 den artarsa yada azalrırsa kullanıcı paneline tıkla oradan görebilirsin rep mesajlarını

ne demişler yaşın yanında kuruda yanar diye.
Boşa değil sevgili atalarımız sözleri.
Curly demiş çoğu emek ürünü değil diye.
A diyene rep devri bitmesede rep için yalakalık özellikle de repi yükseklere yalakalık decri kapandı.
Artık herkes kk huzurunda eşit:hulya:
repi yüksek olup rep dilenenlerle uğraşanlar biraz dinlenirler

Ne yani bazi üyeler rep konusunu istismar ediyor diye bunu tüm üyelere baglamak dogru mu sizce?
Hakkiyla rep alanlar nolucak peki ? Hem öyle olsa nolur olmasa nolur, rep verme hakki var ise isteyen
istedigi gibi verir.. Günlük sINIrI aza indirebilirsiniz, simdi sil bastan ne gerek varki ?

pardon ozmen:kedi:
düzeltiyorum
curly nin kestigi parmak acimaz okasarturkbayragi

herkese iyi bayramlarrrturkbayragia.s.

şimdi sen tr bayragı dikerek yunanistandaki kazene mesaj mı yolluyosunkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar gördüğünüz gibi bu konuda yapılcak bişey kalmadı şuan, kabullenmekten başkakaydirigubbakcemile2

benim repim bek fazla değildi ama repi çok olanların ve kadınlar klubune emeği geçenlere üzüldüm gerçekten şuda var ki şimdi herkes aynı durumda bakalım nolacak CADIARZU ben silinmesini istemezdim bu benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…