Merhaba,
Öncelikle hepinizin mbarek Ramazan Bayramınızı kutlamak isterim. Bu bayram, ülkemiz,ailelerimiz kısaca hepimiz için yeni güzel günlerin başlangıcı olur umarım.
Gelelim Konumuza :
Önceki verdiğim cevap :
Evet öneri benden geldi. Ve size de sordum dedim ki sizde size gelen repleri bir okuyun ve gerçekten % kaçı gerçek manada REP. Ve önce ben kendimden örnek verdim.
1 kişi bile cevap vermedi.
Ben duymadım, ben bilmiyordum, bana sorulmadı gibi mesajlar okudum. Olabilir. Duymamış okumamış olabilirsiniz. Ama bu size sorulmadı anlamına gelmez. Lütfen sitede olup biten herşeyi şahsınıza sorulmasını beklemeyin böyle bir imkanımız ne yazikki yok.
Ne yazıkki verilen repler ve dolayısyla alınmış repler gerçeği yansıtmıyor. Bundan dolayıdır ki böyle bir fikir ortaya attım. Ve cevapları tek tek okudum taki konu hakaretler yüüznden kapanana kadar.
Hakaret konusuna gelmişken belirtmeden geçemeyeceğim. 1-2 kişi istiyor diye repler silindi denmiş. Daha önceden de ikinci el satış başlığınd böyle bir itham olmuştu. Varsa bidiğiniz lütfen açıklayın. Tabiri caizse işkembeden sallamayın.
Konuyu okumamış sonra çıkıp bunu burda yazıyor birde diyoki ben öyle duydum. Lütfen kendinize gelin. Duyduklarınıza göre başkalarının kalbini kırmayın.
Bazı arkadaşlarımız rep ler için verilmiş emekten bahsetmiş. Sizden ricam REP toplamak için Emek harcamayın. Siz düşüncelerinizi fikirlerinizi yazın size katılanlar size katılmayanlar sizi değerlendirecek ve REP puanlarınız otomatikman oluşacaktır. Emek vererek topladığınız repler ile kendinizi kandırabilirsiniz. Ama daha önce yazdım tekrar yazıyorum ben itibar etmiyorum sizde REP puanlarına itibar etmeyin.
KK Tecrübe puanı ile REP puanı orantılı olmayan üyenin haklı REP i olduğu nasıl söylenebilir ?
Son olarak;
REP puanlarının olduğu (site genelinde verilmiş)
sayfada 20 kayıdın olduğu REP kontrol panaelinde yani
sadece 1 (katılıyorum REP i) 19 tane iyi bayramlar mesjaı var.
Şimdi soruyorum size? Ben bu REP puanlarının nesine itibar edeyim ?
Not: Kazenin günahını yemeğin Yunanistan'da