• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun;puanlarımız sıfırlanmış!

oooo repler gitmiş... hayırlı uğurlu olsun...
kım vesıle olduysa çifte bayram kutladı..
bence burda tamamen kıskançlık ve fesatlık kokuları aldım..
benım repım düşüktü ama asla sorun etmedım..
ve bazıları gibi kim gunde ne kadar rep alıyor dıye takipte etmedım.peşinede düşmedim.
benım için problemde olmadı..
repi yuksek olupta rep gitsin diyen arkadaşlara ınanamıyorum..
aynı zamanda çok samımı dostlukların olduğu kkda geyık bolumunudekı arkadaşlarada geyıkcıler deyıp etıket yapıştırılmasına ve geyıkte boş laf edıpte rep almayı hak etmıyor dıyen arkadaşlarada ne demek istedıyse onuda anlamadım..
önyargılı olan arkadaşları bırgunde olsa geyıkte dolaşıp boş laf edılıp edılmedıgıne baksınlar...

herkese iyi bayramlar............

evet yine hakaretler yine hakaretler. doğru dürüst konuşamıyoruz bile. birrde sevdiklerinden gelince bu hakaretler dahada bir acı oluyor.

zaten kökten kaldırırlırsaaaa
yorgan gider kavga biterrrrrr

Neden kaldirilsin? Kime ne zarari vardiki?benneyaptımki

Birbirimize begenimizi sundugmuz, tatli bir mesaj attigmiz birseydi neticede!
Bu konunun neden bu kadar hirs haline getirilmesini anlayamiyorum...:delphin:

Banane senin repinden sanane ne benim repimden....!!! Nicin böyle düsünemiyoruz...:kahve:

Ayrica bunca farkli farkli üyesi olan bir sitede kavga bitmez be güzelim...yerimseniben

en iyisi olmuş.. repler yüksek olunca sanki bi hanım ağalık oluyordu aa bak benim repim senden çok diyee. birde sevmediği bir üye olunca repini yüksek görenler direk cozutup olur olmadık eksi rep verip yanlarınada açıklama olarak sadece 123 yada __ yazıyorlardı .. rep fazla olunca boylarınının uzicağını yada başlarına taç takıcaklarını zanediyorlardı.. ne repmiş yahuu insanlar bazen ya özellerden yada msn'llerden yazıp bana rep verirmisin yadas şu üyeye eksi rep verirmisin diyorlardı.. hadi bakalım artık eşitizzzz :)))
Kazen abi hepimize bayram hediyesi vermiş çokta iyi yapmış elbet bi bildiği vardır..
hiç kimse ötekinden üstün değildir.. HERKSE İYİ BAYRAMLARR..

valla bende 2 yılldır üyeydım..
kim hanım agalık yaptı kım hava attı onuda görmedim..
benım en yakın arakadaşlarım replerı yuksektı ve hiçbiride hanım aga falan degıldı..

gerçek hayattada boyledır zaten...
kımın durumu ıyı ise ona bır kulp takarlar önyargılı davranırlar..yok havalı yok burnu havada derler..:delphin:

sıfırlansın diye birçoğumuz söyledi bilemiyorum biz dedik diye mi gitti yoksa replerin amaç dışı kullanıldığını düşündükleri içinmi aıklama yaparlar sanırım..
benim için böylesi daha iyi.ben istemiştim çünkü..

Bence kesinlikle bundan dolayı ve çok çok haklılar çünkü gerçekten dediğim gibi cozutulmuştu artık rep verilirken yanlarına açıklama olarak 123 yazan üyeler bile oluyordu ee buda amaç dışı sadece kendilerini tatmin etmekten dolayı kaynaklanıyorduu.. Buda bir çeşit uyarı olsun biz üyelere işte...

valla bende 2 yılldır üyeydım..
kim hanım agalık yaptı kım hava attı onuda görmedim..
benım en yakın arakadaşlarım replerı yuksektı ve hiçbiride hanım aga falan degıldı..

gerçek hayattada boyledır zaten...
kımın durumu ıyı ise ona bır kulp takarlar önyargılı davranırlar..yok havalı yok burnu havada derler..:delphin:

tatlım ben 1 2 kişi bildiğim tanıdığım ve bizzat şahit olduğum için bu yorumumu yaptım.. Yani repte usulüne göre kullanılmalıdır bence diye düşünuyorum zırt pırt 123 yada ___ yapıp açıkalama yapılarak rep verilmezki... Dedimya bu sadece benim düşüncem tatlım....

Neden kaldirilsin? Kime ne zarari vardiki?benneyaptımki

Birbirimize begenimizi sundugmuz, tatli bir mesaj attigmiz birseydi neticede!
Bu konunun neden bu kadar hirs haline getirilmesini anlayamiyorum...:delphin:

Banane senin repinden sanane ne benim repimden....!!! Nicin böyle düsünemiyoruz...:kahve:

Ayrica bunca farkli farkli üyesi olan bir sitede kavga bitmez be güzelim...yerimseniben

eğer insanlar birbirini bunun için kırıcaksa aldığımız repin ne kıymeti varki

ben bir yıldır kk üyesiyim sanalda dostluğu inanmazdım burda dostluğun en güzelini

buldumm

şu saatten sonra ben dostlarımı bulmuşum kimse bana rep vermese yada ben rep

veremesemde dostluğum daim olsun yeter bana

kimsenin repide beni ilgilendirmedi

kimseyi repi yüksek diye alkışlayıp kimseyide repi düşük diye yargılamadım

sadece insanların fikirlerine göre yorum yaptımmm

evet yine hakaretler yine hakaretler. doğru dürüst konuşamıyoruz bile. birrde sevdiklerinden gelince bu hakaretler dahada bir acı oluyor.

canım hakeret değil .. bunlar.. fesatlık ve kıskançlık tamamen insanın içinde bulunan dürtülerdir.. insana özgü degerlerdir kişilik meselesidir..
bu benım düşüncem..bir kaç kişi içinde kimse zan altında bırakılamaz.kurunun yanında yaşta yanmaz. ve çogu arkadaşım haksızlığa ugradı.. :delphin:

eğer insanlar birbirini bunun için kırıcaksa aldığımız repin ne kıymeti varki

ben bir yıldır kk üyesiyim sanalda dostluğu inanmazdım burda dostluğun en güzelini

buldumm

şu saatten sonra ben dostlarımı bulmuşum kimse bana rep vermese yada ben rep

veremesemde dostluğum daim olsun yeter bana

kimsenin repide beni ilgilendirmedi

kimseyi repi yüksek diye alkışlayıp kimseyide repi düşük diye yargılamadım

sadece insanların fikirlerine göre yorum yaptımmm

Ehh tamam iste.......sorun nerde o zaman???kaydirigubbakcemile5

bir insana fesatsın demek sence hakaret değilmi yada kıskançsın... bence bunlar hakarettir. ben sevdiğim arkadaşıma fesatsın desem sağol canım teşekkür ederim demez elbet. çokta kırılır... ve üzülür.çünkü fesat biri,,, lafı hakarettir
neyse rep uğruna arkadaşlıklarda bitiriliyormuş onu öğrenmiş oldum. buda iyioldu...

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kıskançlığı ne fesatlığı Allahınızı severseniz. rep dediğiniz ne işe yarar da insanlar kıskanacak?

aydan sonuna kadar destekliyorum seni kumral bombamm.. her yazının arkasındayımmm çokta açıklayıcı yazmışsın yeterince..
gülçinim minnacık replerimiz kazen abimiz bayram hediyesi yapmış almışş.. şeker ve çikolata verene rep veriyormuşş:))

benımde puanları sevmemın nedenı suydu bı konuyu okurken ona guvenmem acısından ıı oluyodu sıtedekı durumunu gormek ama canları saolsun ne dıyım... ii bayramlar

bencede hiç adil degil bi kaç kişi bunu istedi diye butun kişilerin adına karar verilip replerin gitmemesi lazımdı ...

nasıl gitmsini isteyenler dikkate alındıysa gitmesini istemeyenleride dikkate almalıydılar :olmaz:

bir insana fesatsın demek sence hakaret değilmi yada kıskançsın... bence bunlar hakarettir. ben sevdiğim arkadaşıma fesatsın desem sağol canım teşekkür ederim demez elbet. çokta kırılır... ve üzülür.çünkü fesat biri lafı hakarettir

canım sen üzerine neden alındın bılmıyorum.. ama dediğim gibi bunlar kişilikle huyla alakalıdır. ve bu dürtüler insanları bir çok davranışı yapmaya yönlendirir.
mesala benım için önemlidir repler. herşeyın bir karşılıgı olmalı degılmı.ben bir yorumu begendıgım arkadaşı takdır etmelıyım. orada bır ödul gibi dursaydı ne olurdu.
gerçek hayattada oyle degılmıdir..
ınsan takdır edılmek begenılmek ıster yada teşekkur edılmek.
replerde şu sanal dunyada bızım kuçuk bır ödülümüzdü.
belkı çogu arkadaşın sevıncı..
teşekkur butonu kalktı ondan sonra bunca yıllık herkesın aldığı rep degeri kalktı.
sende guzel yorumlar yapmıştın..puanın yüksekti.
bır köşede paşalar gibi repin dursaydı fenamı olurdu...

aydan sonuna kadar destekliyorum seni kumral bombamm.. her yazının arkasındayımmm çokta açıklayıcı yazmışsın yeterince..
gülçinim minnacık replerimiz kazen abimiz bayram hediyesi yapmış almışş.. şeker ve çikolata verene rep veriyormuşş:))

:roflol: Abi Yaa... Hani Bi İyilik Yapsan Diyorum :jeyyar:

Kanka Aman Pekte Önemli Değildi Zaten Ya.. Olsada Olur Olmasada :1hug:

bencede hiç adil degil bi kaç kişi bunu istedi diye butun kişilerin adına karar verilip replerin gitmemesi lazımdı ...

nasıl gitmsini isteyenler dikkate alındıysa gitmesini istemeyenleride dikkate almalıydılar :olmaz:

ilk olarak gitme fikriniortaya atan zaten curly idi

hiç bir üye böyle bişey söylemediki......

yahu boşverin be kızlarrr reple ilginiz ne allah aşkına yaa..repi yüksek olduğund ne oluyo olmadığında ne oluyoo?? insanları kişileri replerine göremi değerlendiriyorsunuz bu sitede yoksa yazılarına konuşmalarına kişiliklerine göremi?? repte rep repte rep ne yapıyor bu rep bizlere başımıza taçmı takıyor elimize sihirli değnekmi veriyor en ön saftamı oluyor?? yemişim repini yahuu .. KALPLER GÖNÜLLER BıR OLSUN BOŞVERıN REPı BıZLERE BıŞı OLMASIN ...

vala benimde o kadar samimi oldugum uye varki ve hiç biriside bana rep vermemiştir .. bir kereye mahsus belki gormusumdur cogunun gormedim bile hep tanımadıgım muabbetim olmayanlardan rep almışımdır ....

birbirleri ile samimi olanlar birbirine rep veriyo diyenler yanılıyorlar ...

Back