yok gitmesi beni asla rahatsız etmedicanım sen üzerine neden alındın bılmıyorum.. ama dediğim gibi bunlar kişilikle huyla alakalıdır. ve bu dürtüler insanları bir çok davranışı yapmaya yönlendirir.
mesala benım için önemlidir repler. herşeyın bir karşılıgı olmalı degılmı.ben bir yorumu begendıgım arkadaşı takdır etmelıyım. orada bır ödul gibi dursaydı ne olurdu.
gerçek hayattada oyle degılmıdir..
ınsan takdır edılmek begenılmek ıster yada teşekkur edılmek.
replerde şu sanal dunyada bızım kuçuk bır ödülümüzdü.
belkı çogu arkadaşın sevıncı..
teşekkur butonu kalktı ondan sonra bunca yıllık herkesın aldığı rep degeri kalktı.
sende guzel yorumlar yapmıştın..puanın yüksekti.
bır köşede paşalar gibi repin dursaydı fenamı olurdu...
:roflol: Abi Yaa... Hani Bi İyilik Yapsan Diyorum :jeyyar:
Kanka Aman Pekte Önemli Değildi Zaten Ya.. Olsada Olur Olmasada :1hug:
yahu boşverin be kızlarrr reple ilginiz ne allah aşkına yaa..repi yüksek olduğund ne oluyo olmadığında ne oluyoo?? insanları kişileri replerine göremi değerlendiriyorsunuz bu sitede yoksa yazılarına konuşmalarına kişiliklerine göremi?? repte rep repte rep ne yapıyor bu rep bizlere başımıza taçmı takıyor elimize sihirli değnekmi veriyor en ön saftamı oluyor?? yemişim repini yahuu .. KALPLER GÖNÜLLER BİR OLSUN BOŞVERİN REPİ BİZLERE BİŞİ OLMASIN ...
ilk olarak gitme fikriniortaya atan zaten curly idi
hiç bir üye böyle bişey söylemediki......
Bunun böyle tam olarka dogru oldugnu düsünmüyorum sevvalcim....
Ilk önce bir tartisma yasanmisti...ondan sonra belki curly isterseniz silinsin diye bir öneride bulunmustur....
Bunun böyle tam olarka dogru oldugnu düsünmüyorum sevvalcim....
Ilk önce bir tartisma yasanmisti...ondan sonra belki curly isterseniz silinsin diye bir öneride bulunmustur....
Böyle düşünüyorsan rep kullanma ve rep kısmını kapat bence.Aksi takdirde söylediğinle yaptığın bir tezat oluşturmaya başlar.
o rep kapanmasıda bir ilginç bundan sonra replerimi asla görmeyeceksiniz diyen bir kaç üyenin ,zaman geçince replerini açtıklarına şahit oldum.
niye rep vermeyinmi diyorum ben? yada rep allmayınmı diyorum?? sadece repleri bukadar neden önemsediğiniz takdığınızıını anlamıyorum ne yani replerin yüksek yada az olmasıyla ne değişiyorki??
sen o topiği okumamışsın belli canım inanki tartışmalar sıfırlanma olayından sonra çıktı
Ben replerden çok herkeze sorulmadan böyle bir karar alınmasına taktım..
Silincekse rep almanın da vermenin de bir önemi kalmıyor zaten.
ama yöneticiler tarafından herkesin ki kapatılsa, kimse panelinden aktif edemese dediğin durum ortadan kalkar
böylece üyeye verilen değeri, taktiri, teşekkürü sadece o üye görür panelinden
Curly .!.:Merhaba,
Günlük REP hakkınızı idareli kullanırsanız bu tür sorunla karşılaşmazsınız.
Gerçekten REP vermeniz gereken mesajlara REP verirseniz yeterli olacaktır.
Aslında, "günaydın" "nasılsın" ":)" "hoş geldin" "ne yaptın" ne ettin" şeklinde rep vermezseniz fazla bile gelecektir.
REp ne yazıkki sitemizde gerçek kullanılması gerektiği gibi kullanılmıyor onun için benim nazarımda hiç bir anlamı yok. Sizede tavsiyem REP puanlarına itibar etmemeniz.
Curly .!.:Şimdi bu topiği takip eden herkez gitsin kendine verilen replerin neden verildiğine baksın. Ve şapkasıın önüne koyup birde rep puanına baksın ve ka kişiçıkıp benim REP puanım %100 hadi bırakın %75 gerçekten REP yani selam sabah olmayan, sohbet içermeyen, hoşgeldin vs mesajı olmayan. Bu tabiki sadece aldığınız rep puanları. Birde verdiklerinii düşünün. Merak ediyorum kaç kişi çıkacak.
Tekrar yazıyorum bana sorarsanız REP puanına itibar etmeyin. Çünkü gerçekten anlamsız. Anlamlı olabilirdi ama anlamsız ne yazık ki.
Curly .!.:İsterseniz önce ben başlıyayım : (20 rep içindeki gerçek repler)
4 tane soru sorulmuş (rep kullanılarak)
10 Tane teşekkür edilmiş (bunlardan 5 tanesine uyarı gönderidğim için teşekkür)(rep kullanılarak)
2 Tane çok güzel açıklamışsınız size katılıyorum (gerçek rep anamın ak sütü gibi helal)
2 tane boş ( rep almışım ama boş açıklama yok)
1 doğum günü kutlaması
1 Tırstım mesajı (bende anlamadım)
benim gerçek repim %10
Curly .!.:Değerli Üyelerimiz,
1- Konuyu başka noktalara çekmeyelim.
2- Kraldan çok kralcı olmayalım
3- İma yoluyla birilerini zan altında bırakmayalım. Varsa diyecek sözünüz açıkca başka bir konuda yazın.
4- REP lerin sıfırlanmasına ne dersiniz? Biliyorsunuz katsayılar değişti. Ama geçmişten gelen REP ler hala uçurum olmasına sebep oluyor. Silinmesine ne dersiniz?
yok gitmesi beni asla rahatsız etmedi
. ben kral çıplak dedim geçen gün.çıplaktı çünkü.
belki o topiği okumadın. o yüzden üzerime alınmamı,anlamadın...
fesatlık kötü bir huydur. ve bana bunun denilmesinden de asla haz etmem. bana göre hakarettir. sana göre iltifat olabilir tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?