- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
İyi akşamlar kızlar.
Konumun yerinin burası olup olmadığını bilmiyorum değilse affola.
Sadede gelecek olursam mutfağın demirbaşlarından olan soğanı doğramayı geçtim soyarken bileböyle olmam yeşil soğanda bile durum aynı. İnanın yemek yapmaktan soğuma derecesine geldim bi elimde mendille yemek yapıyorum. Yok mudur bunun bi çaresi?
Önerilerinizi bekliyorum.
Ben hepsinden farkli bi tavsiyede bulunayim M ile baslayan bi market varya orada 12 liraya minik el robotu satiliyor kucuk bisey el ile calisiyo ve soganlari dogramak icin ideal yani sadece soganlari dogramak icin kullaniyorum dersem yeridir
Elektrikle degil elle calistigi icin soganin suyunu cikarip ezmeden minik minik cok guzel dogruyor benimki bozuldu cok isime yariyordu oyle alismisim ki gecwn gun sogani zar zor dogradim deneyin bence isinizi gorecegini dusunuyorum
Ben hepsinden farkli bi tavsiyede bulunayim M ile baslayan bi market varya orada 12 liraya minik el robotu satiliyor kucuk bisey el ile calisiyo ve soganlari dogramak icin ideal yani sadece soganlari dogramak icin kullaniyorum dersem yeridir
Elektrikle degil elle calistigi icin soganin suyunu cikarip ezmeden minik minik cok guzel dogruyor benimki bozuldu cok isime yariyordu oyle alismisim ki gecwn gun sogani zar zor dogradim deneyin bence isinizi gorecegini dusunuyorum
Soğanı suya tut ve ağzın açıkken doğra. Şaka yapmıyorum, işe yarıyor. Ağzın açık olduğu sürece gözün yaşarmıyor.İyi akşamlar kızlar.
Sadede gelecek olursam mutfağın demirbaşlarından olan soğanı doğramayı geçtim soyarken bileböyle olmam yeşil soğanda bile durum aynı. İnanın yemek yapmaktan soğuma derecesine geldim bi elimde mendille yemek yapıyorum. Yok mudur bunun bi çaresi?
Deniz gözlüğü işe yarar mı acaba?
Sana tavsiyem Tupper süper şef kullan 1 dk doğanın hazırİyi akşamlar kızlar.
Yeter ki yanmasın gaz maskesi bile takarımDeniz gözlüğü görünce bir an aklımda canlandı mutfakta hakatten komik:)))
Doğrama açısından rahat ama şefte çekip kapağı açtığında o koku bi kere çıktı mı yine gözler pert oluyor kesin çözüm değil :/Sana tavsiyem Tupper süper şef kullan 1 dk doğanın hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?