Niye bu kadar uzatıyorsunuz, özür dilese ne dilemese ne. Bırakın varlığı yokluğu bir durumda kalsın. İster selam versin ister vermesin Selam vermeden geçtiniz ve eşinize de kardeşin özür dileyecek demişsiniz. Özür dilemezse ne olucak-ki bence böyle şımartılmış haset tipler özür falan dilemez- kesinlikle yine mutlaka bir yerde karşılaşacaksınız yüz yüze bakacaksınız. Eşinizle mi tartışacaksınız ablasına özür diletemiyor diye. Saygısız, kıskanç, kibirli ve kaba bir insanı siz mi terbiye edeceksiniz? Bırakın her zaman sinirlensin çekip gitsin. Siz de kaldığınız yerden devam edin, kutlamaysa kutlama sohbetse sohbet, yemekse yemek. Ertesi gün de hiç bir şey olmamış gibi selam verin geçin gidin yanından istediğini vermeyin ona. Bu sefer de ben selam verdim gelin almadı başını çevirdi diye herkese anlatır kendini mağdur gösterir.
Yani "sen istediğini söyle istediğini yap benim için hiçsin, boş beleşsin, umurumda bile değilsin" i hissettirmek varken selam vermedim geçtim, özür dilemesini bekliyorum falan bana göre gereksiz. Kendinizi bu durumdan bu seviyeden çıkarın. Bu kadının dengi olmayın.