Aynı görümceden bendede var...18 yıllık evliyim ..yıllarca canıma okudular dediğiniz gibi..boşanmanın eşiğinden dahi döndüm yeni evliyken kucağımda bebekle üstelik..ana kız yüzünden....yıllarca sustum idare ettim..ama birkaç yıldır etmiyorum.. Bu yıl hele hiç...sene seneyi aratıyor dedikleri bu olsa gerek kafam çekmiyor kimseyi..
Görümcem boşandı yıllar önce ailesiyle yaşıyor.. Ama yaşı 39 olmasına rağmen hala 15 haşındaki ergenler gibi davranıyor...geçen biryerden dönüyorduk(gezmeye giderken onuda alırız hep kimsesi yok bizden başka diye hep Özverili davranırım yardımcı olurum).eşimle atıştı
eve geldik aşağı kayınvalidem çağırdı indik surat 5 karış beni tersledi mutfakta(benle muhatap olma sildim hepinizi falan dedi) kapıyı direk kapatıp ağzıma geleni saydım bağıra çağıra..şoka girdi çok şaşırdı...kendini savunmaya çalıştı fırsat vermedim...ana babasıda içeriden duydu tabi hepsini..hayatımda ona karşı ilk kez bu kadar ağır tepki gösterdim...normalde hep idare eder alttan alırdım....sen kimsin ya?NE sanıyorsun kendini?İnsanlığımmı fazla geldi? Yıllardır her işine koşuyorum bu nankörlüğünüzden bıktım..fazla değer verdim insan yerine koydum diye burnunmu kalktı?haddini bileceksin!kimse bana bu şekilde davranamaz!birdahası yok silerim seni özür dilemeden benimle sakın muhatap olma...kurduğum cümlelerden bazıları yani hatırladıklarım...k.valide yanımıza gelmek istemiş eşim engel olmuş senin kızın haketti bunları falan demiş....k.valide bana sormadı bile neden tepki gösterdiğimi o sanıyorki eşimle tartıştı diye kızdım...alakası yok sorarsa söylerim ama sormadı..işine gelmiyor çünkü kızının haksızlığı
içi gitti ama müdahale edemedi..kızına toz kondurmaz hep alttan almamızı,idare etmemizi bekler..k.peder bile kızına haklıda olsa birşey diyemez k.vakide hemen carlar
neyse sonra hiçbirşey olmamış gibi gidip içeri oturdum.hepsi aval aval yüzüme bakıyordu... Bişey demedim
şimdi yüzüne bakmıyorum muhatap olmuyorum selam vermiyorum.. Eşimle konuşuyor abi abi arkasından geziyor
ama yok benden özür dilemeden affetmem .aksi halde kadir kıymet bilmez zorlansın biraz
o sebeple sizi çok iyi anlıyorum..kesinlikle taviz vermeyin..sonu gelmez bu durumun.Kendinizi yıprattıpınızla kalırsınız.inanın değmez..o nasıl davranıyorsa sizde karşılığını verin.birikince patlaması ağır oluyor