musluk açmayı denedim etkisini görememiştim ama aspiratörü deneyeceğim teşekkür ederim :)Aspiratörü açarim ben sogan dograrken ya da muslugu açarım faydası oluyor
onu da denedim bi şey değişmedi.Soğanı ikiye bölüp yıkayın kurulmadan doğrayın.
evet buzdolabına koyunca yakmıyor ama öyle de vitaminleri vs. ölüyor mudur acaba diye düşündürdü.Soğan buzdolabında durup hızlıca doğranırsa da az yakıyormuş havaya hemen karışamıyormuş etkisi
aynen soğanın doğrandığı ortam bile yakıyor gözlerimi ağlamış gibi damla damla yaşlar akıyor resmen kabusum oldu.Benimde öyle ya.
Mutfakta soğan doğransa benim salonda gözlerim dolar.
Konuyu okuyunca bile gözlerim yaşardı o derece gözümü açamıyorum soğan doğrayınca.
İyi akşamlar kızlar.
Konumun yerinin burası olup olmadığını bilmiyorum değilse affola.
Sadede gelecek olursam mutfağın demirbaşlarından olan soğanı doğramayı geçtim soyarken bileböyle olmam yeşil soğanda bile durum aynı. İnanın yemek yapmaktan soğuma derecesine geldim bi elimde mendille yemek yapıyorum. Yok mudur bunun bi çaresi?
Önerilerinizi bekliyorum.
büyük marketlerde vardır sanırım.soyulmuş doğranmış soğanlar var onlardan al cnm
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi lensHer şeyi denedim tek çözümü lenste buldum. Lens kullanmaya başladığımdan beri yaşarmıyor gözlerim. Ne kadar mantıklı bir öneri oldu bilemedim.
var sanırım cnm superfreshti yanlış hatırlamıyorsambüyük marketlerde vardır sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?