yaşadığım yer küçük bir şehir canım,senin söylediğin fiyatlar olsa oturururr bakarım kuzuma.maaşım karşılamaz çünkü
göz açıp kapayana kadar geçiyor canım bi bakıyosun senle muhabbet ediyo küçücüğüm:)
en çokda ev işlerine yardım çabası beni öldürüyo süpürüyüm anne siliyim küçük vlada,ütü masası ve süpürge aldım beraber iş yapıyoruz çok keyifli
o düzen olayı bendede var canım.genellikle mutfak takıntısı var bende... o mutfak dolapları her akşam camsille siliniyor biraz parlak dolaplardan benimkisi bütün el izini bütün lekeyi gösteriyor.bende o lekeleri gördümmü sinir oluyorum:) evet canım tam gün gidiyor...allahtan çok seviyor kresi sabah 07:45 alıyorlar aksam 18:00 bırakıyorlar....
biz biraz krese erken başlayanlardanız.
süpermiş canım ankda 800-1500 arsı tam gün uygun bir yer bulamıyorum yaa
nasıl heyecanlandım şimdi:) eminim çok keyiflidir. O minik ağzından kelimelerin döküleceği günü iple çekiyorum
Eki Görüntüle 876027 Eki Görüntüle 876028
pembe elbiseli hali 1,5 aylık. Diğeri ise yeni çekildi kokoşumun.:)
canım nasılsın hatırladınmı beni eski topicten
nasıl heyecanlandım şimdi:) eminim çok keyiflidir. o minik ağzından kelimelerin döküleceği günü iple çekiyorum
pembe elbiseli hali 1,5 aylık. diğeri ise yeni çekildi kokoşumun.:)
ayy allahım çoooook tatlı buuu ya tam ısırılmalık ohh mis gibidir şimdi benim kızım baya büyümüş anladım seninkini görünce allahım sana ve eşine bagışalsın kokoş kızını
akşam kokla ayşe teyzesi için
ohhh keyfe bak. Allah nazarlardan saklasın maşaallah
nasıl heyecanlandım şimdi:) eminim çok keyiflidir. o minik ağzından kelimelerin döküleceği günü iple çekiyorum
pembe elbiseli hali 1,5 aylık. diğeri ise yeni çekildi kokoşumun.:)
çorum :)
ama doğum başkent. üniversite başkent.... Ahhhh özlediiiimm.
bende alışırsa kesinlikle tam gün vereceğim hem belki büyük tuvalet olayınıda çözmüş oluruz inşallah,benim mutfak da akrilik aynı parlak ben de dayanamıyorum hele alt raflar oğluşun minik parmak izleri:) bende tam gün verirsem saati aynı senin gibi olur canım
cnm benimde eşim çorum sungurlulu çok sık olamsada arada geliyoruz hemşeri sayılırız yaneee:)
kızlar ben şimdilik kaçar öpüyorum sizi,hepiniz çok sıcakkanlı annelersiniz,yavrularmızı Allahım bize bağışlasın,takipteyim bundan sonra görüşürüz:))
hadi yaa:)) yolunuz düşerse beklerim hayatım. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.
aaa banucum unuturmuyum senii..nasılsın canım benim tokatlımmm
umarım:) 2 senedir gitmiyorum bu sne kısmetse düşünüyoruz.
senin oğlan büyükmüş benim ki 3,5 yaşında babaanne bakıyo sabah 6,30 da kalkıyorum dolmuş oradan servis 8,00 iş başı evime 1,5 saat mesafede işim varakşam 17,00 de çıkıyorum 18,30 da evde oluyorum eşim çocuğu alıp gelene kadar yemek yapıyorum ye yopla kaldır zaten saat 10 hoop kızımla oyun oyna (mecburen) biraz tv yat.
Yaa bide eşim hiç yardımcı olmuyor bana yasemin o yetmezmiş gibi birde sen beni ihmal ediyosun demzmi ya robotmu sanıyorlar