Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

değilmi birde o dert var:) benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde erkek dediler. hayııırr kızım olacak dedim ve kız oldu. şimdiler ikinciyi ne zaman yapıcan deyip duruyorlar. daha bebeğim 5 aylıkken başladılar yani. erkek torun istiyorlar.
hiç düşünmüyorlar bu kadın ne hastalıklar atlattı buna şükür diyen yok.
ha kızımıda şımartıyorlar. k.v ye gittiğimiz zaman çocuğum ağlamaktan krize bile girse bana vermiyor. deli oluyorum.

teşekkür ederim inşallah ögrenir,ben başında olamadığım için biraz da bunları yaşıyorum akşamdan akşama çocuğa nasıl ögretebilirimki,babannemiz bakıyor o zaten hiç kıyamıyor,sanırım bu iş yaza kalacak canım

canım herşeyi denemişsin ozaman sende onunçiş konusunda beyni komut vermeden(dr sölemiş) sen neyaprsan yap yapmazlarmış (arkadaş çok uğraşmıştı) sonra bıraktı uğraşmayı kendiliğinden 2 ay içinde hepten kesit.
her çocuk bu konuda farklıdır üzülme tepki gösterme sadece

sürmek değilde. korkacağı bişey koyabilirsin. daha mantıklı geliyor.

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. sinire strese gelemiyoruz artık. şahsımdan biliyorum
çocuk ve iş hayatı demek ev hanımı ile iş kadınını birleştirmek demek. he bide kocanın gönlünü yapma kısmı falan da var. oooo ay şimdiden yoruldum ama annelik başka bişey. kendini üzme yarın işe giderken kucağından gitmek istemez kızın. senin baby küçük daha büyüsün bak bırakıyomu seni..

işte en zoruda bu
bizleri karıştırmamak hepsinde ayrı yüz buluyorlar zamanla sıkıştılar mı annaneme gitcem babaanem gitcem demeleri de başlar

sağol canım beniim. Allah kimseye böyle acılar sıkıntılar yaşatmasın. kızım benim zorlu sürecimin ödülü:) Haklısın sinir stres hepimizi çok yıpratıyor. başlarda farkında olamıyoruz çalışan kadınlar sonrada çöküş yaşıyor.
:) ben artık kocamın gönlünü yapma olayını geçtim:) geceleri kızım ağladığında hadi kalk diyorum... mecburi kalkıyor. ben uyumuyorsam oda uyumasın:))))) bazende kılını kıpırdatmıyor ama olsun. yorgun ve uykusuz oluncada azıcık uyuyunca gönlü oluyor zaten:)
ne kadar çok istiyorum bana annemmm diye sarılacağı günleri görmeyi... :))

günaydın bayanlar çalışan anneler bölümümüz hayırlı olsun....
bende bir çalışan anneyim. 08:00-17:00 çalışıyorum masa başı çalıştığım için bedenen yorulmuyorum ama kafam yorgun eve geliyorum.23 aylık oğlumda kreşe gidiyor.eve gelip hemen yemek yapıyorum arkasından oğluşum geliyo.onun yemeğini yediriyorum sonra eşim geliyor....birlikte yemek yiyoruz.eşim oğlumuzla ilgilenirken ben bulaşıkları makinaya diziyorum.çamasırlar varsa katlıyorum asılcakları asıyorum....tuvalet ve banyoyu her akşam rutin olarak yıkarım.sonra oğşumla oyunaaaaaaaaa .....
günüm böyle geçiyor....

işte en zoruda bu
bizleri karıştırmamak hepsinde ayrı yüz buluyorlar zamanla sıkıştılar mı annaneme gitcem babaanem gitcem demeleri de başlar

kriz çıkar :))))
aslında kardeşimi bile kıskanmadım ben. kıskanmak nedir hiç bilmem. bazen çok kötü oluyor eşimide kıskanamıyorum oda garipsiyor bu durumu. ama kızım anneanneme gitcem babaanneme gitcem derse çok kıskanırım:)))
günaydın kızlar. bende geldim. ama az biraz işlerim vardı. malum ist yağmurlu işe de geç kaldım.

hiç de çalışasım yok gibi sankimm

benimde hiç çalışasım yook:)

günaydın kızlar. bende geldim. ama az biraz işlerim vardı. malum ist yağmurlu işe de geç kaldım.

hiç de çalışasım yok gibi sankimm

günaydın canım istanbulda yaşam çile vallahii kapalı havalar beni çok etkiler uykum geliyor vallahi

günaydın canım hepimizin hayatı bir şekilde çalışınca hep rutin,robat gibi,birde ben düzen delisiyim,çok titiz olmasamda düzen olacak,sabah mutfakta bulaşık olmayacak ortalıkta çamaşır olmayacak,yataklar toplu olacak mesela.kreşe tam gün mü gidiyor oğluşun

ya güya benim evde yardımcım var. yemek, ütü, bulaşık .. temizlik uğraşmıyorum. ama işim bitmiyor.

3,5 yaşında geçen gün dediki anne sen dünyanın en iyi annesisin ben şanslıyım bazen kızınca küsüncede ne biçim annesin bak x in annesi çalışmıyo ne var sende kalsan yanımda benimle oynasan: öle diyince zaten bitiyorum

ahh bende bi kreşe versem inş ama tam gün kreş fiyatları uçmuş burada siz ne kadar veriyorsunuz

ay kıyamam. bende oğlumu 10 aylıkken anneme bırakmaya başladım. geceleri bensiz hayatta uyumaz. anne anneee die kalkar yataktan gelir. ben sabah kalkar hazırlanırken de anne gel der, eliyle yastığı işaret eder uyu der senin de kızın daha neler neler yapar. sıkma canını daha çok görecek günlerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…