Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

seninki en azından bakımlı olmanı istiyor benim eşimde bişey yapsam ters karşılar ben seni doğal halinle seviyorum ne gerek var bunlara,umrunda bile olmuyor bende en azından bi değişiklik gördüğünde güzel bişeyler söylesin istiyorum ama nerde.

gerçekten mi?... benim eşim hiç müdehale etmez. önceden her gün kuaföre giden ben. şimdilerde sadece özel bakımlar için uğrar oldum. gerçi saçlarım sarı röfleli ve brezilya fönü yaptırdım hep bakımlı duruyor. evde bir tayt ve tunikle dolaşıp hiç makyaj yapmam. ama saçlar kurtarıyor sanırım:)
eğer düşünürsen tavsiye ederim. hep fönlü gibi oluyor. at kuyruğu yapıp çıkıyorum az rimel hafif ruj tüm günü kurtarıyor.:)

:) biraz kıskanç sanırım..

haklısın. laf olsun diye demiyorum. her kadın ilgi ister yani. kıskanıyorsan ilgileneceksin değilmi ama.

evet canım haklısın iki çocuk iş yemek temizlik koşuşturma kendimi unutuyorum eşimin vardiyalı olduğu haftalarda ise tamamen herşey benim üstümde delirecek gibi oluyorum,birbirimizi günde 10 dk görüyoruz

haklısın tabi kendini unutmakla. ben bu kadar yardımcıyla hala günü kurtarmaya çalışıyorsam. allah sana yardım etsin yani.
ama şuda varki. en azından ben böyle düşünüyorum. kendime baktığım zaman çok basiti saçlarımla ilgili bir değişiklik yada tarzımın dışında birşeyler giydiğim zaman daha farklı hissediyorum kendimi. aralıklıda olsa kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız var.

kıskanç ve ilgisiz ikisi bir arada buda benim canımı çok sıkıyor

boşver takma kafana hangi erkek çoook ilgiliki eşlere heleki çocuk olduktan sonra.sen kendine bak yinede ihmal etme bak o zaman nasıl ilgilenio

Bende bugün babanenneme gidicem tontonum kahvaltılık bişiler yapmış hem muhabbet hem yemek ohh.1,30da görüşürüz kızlarrrr

herkese afiyet olsun

çok sağol canım yemiş kadar oldum. :) ama arada canım çekerse isterim ah o acılılar, şekerliler.. off offf

tamam hayatım. özelden yazarsın adres ve ne istediğini . hemen gönderirim. iş gereği buraya gelen giden çok misafirim oluyor. özel kutularda yaptırıyorum taze taze. :)

boşver takma kafana hangi erkek çoook ilgiliki eşlere heleki çocuk olduktan sonra.sen kendine bak yinede ihmal etme bak o zaman nasıl ilgilenio
bak buna sonuna kadar katılıyorum. iyi bir takdik aslında. eşler için değil önce kendimiz için bakımlı olmak lazım.

evet insan bazen sırf kendini iyi hissetmek için bazı değişiklikler yapmalı arada bunu kendim için yapıyorum en azından bu beni rahatlatıyor.benimde annem bakıyor çocuklarıma kızım 1.sınıfa gidiyor bu sene onunla çok ilgilenmemiz gerek her akşam 2 saat ders çalıştırıyorum bu arada oğlumlada ilgilenmek zorundayım.kadın olmak gerçekten zor,heleki çalışan kadın olmak daha da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…