Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

3,5 yaşında geçen gün dediki anne sen dünyanın en iyi annesisin ben şanslıyım bazen kızınca küsüncede ne biçim annesin bak x in annesi çalışmıyo ne var sende kalsan yanımda benimle oynasan::KK43: öle diyince zaten bitiyorum

ayyy kıyamam güzelime.benimkide kızınca annem beni sevmiyor söz vermişti kızmayacaktı yine kızıyor ben ne yaptım ki diyo,,keyfimiz yerinde oluncada bana sen bak babanne bakmsın ben çok özlüyorum seni, diyor yavrummm

3,5 yaşında geçen gün dediki anne sen dünyanın en iyi annesisin ben şanslıyım bazen kızınca küsüncede ne biçim annesin bak x in annesi çalışmıyo ne var sende kalsan yanımda benimle oynasan::KK43: öle diyince zaten bitiyorum

dünyanın en iyi annesi :)))) ne güzeldir yavrundan duymak:)
kıyamam yaaa... ama eminim bir gün anlayacaklar değilmi onlar için olduğunu.. tabi bu zamanlarının telafisi olmayacak hiç.
anlaşılan bu duygu hiç geçmeyecek.
benim en çok takıldığım nokta bu. ilkleri görememek. eve kameramı taktırsam:)))

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. Sinire strese gelemiyoruz artık. şahsımdan biliyorum:d
çocuk ve iş hayatı demek ev hanımı ile iş kadınını birleştirmek demek. He bide kocanın gönlünü yapma kısmı falan da var. Oooo ay şimdiden yoruldum ama annelik başka bişey. Kendini üzme yarın işe giderken kucağından gitmek istemez kızın. Senin baby küçük daha büyüsün bak bırakıyomu seni..

çok geçmiş olsun arkadaşım allah bidaha yaşatmasın şimdi önüne bak mutluluğuna bak bebekler büyüyo ama sorunlarıda büyüyo

ahh bende bi kreşe versem inş ama tam gün kreş fiyatları uçmuş burada siz ne kadar veriyorsunuz

ben henüz vermedim canım,bahara ikinci dönem alışsın yarım gün diyorum,eğer isterse tam gün yapacağım,burda bi ön araştırdımda tam gün 400-750 tlarası değişiyor

dünyanın en iyi annesi :)))) ne güzeldir yavrundan duymak:)
kıyamam yaaa... Ama eminim bir gün anlayacaklar değilmi onlar için olduğunu.. Tabi bu zamanlarının telafisi olmayacak hiç.
Anlaşılan bu duygu hiç geçmeyecek.
Benim en çok takıldığım nokta bu. Ilkleri görememek. Eve kameramı taktırsam:)))

evet ilkleri göremiyoruz.ilk kelimesini bilmiyorum ben mesela.ilk ne zaman adım attı bilmiyorum olsun saglığı yerinde olsunda problem diil.suçluluk duygusu oluyo elbet ama ben çözümüde şöle buldum maaşımı aybaşında çeker kızıma götürürm al kzıım bak ben bunun için çalışıyorum.hadi sayalım şimdi ne istiyorsun nereye gitmek istiyorsun kumbarana ne kadar atmak istiyorsun diye sorarım pek bi keyiflenir.para kazandığınızı çocuklarınıza gösterin bi şekilde neden onu bırakıp gittiğinizi

ee yardımcın gün boyu ne yapıyor canım her gün mü alıyorsun yardımcı peki

evet hergün geliyor. kahvaltı hazırlıyor annem ve babamda bende kalıyor kızım için. sonra toparlıyor. öğlen için yemek. akşam için yemek yapıyor. yatak odalarını toparlıyor. işte toz alıyor. wc banyo hergün yıkasın istiyorum. evde ütü çok oluyor ütü yapıyor işte
bende sadece kızımın ütüsünü ona yaptırmıyorum. zevk alıyorum küçücük kıyafetlerini ütülemek hoşuma gidiyor. kızımın banyosu falan uğraşıyorum.

ay kıyamam. bende oğlumu 10 aylıkken anneme bırakmaya başladım. geceleri bensiz hayatta uyumaz. anne anneee die kalkar yataktan gelir. ben sabah kalkar hazırlanırken de anne gel der, eliyle yastığı işaret eder uyu der:KK70: senin de kızın daha neler neler yapar. sıkma canını daha çok görecek günlerimiz var :KK36:

:))) inşallah...

Son düzenleme:
ayyy kıyamam güzelime.benimkide kızınca annem beni sevmiyor söz vermişti kızmayacaktı yine kızıyor ben ne yaptım ki diyo,,keyfimiz yerinde oluncada bana sen bak babanne bakmsın ben çok özlüyorum seni, diyor yavrummm

kıyamam küçük kuzularımızaaaa yaaaa:KK30::KK30:

evet ilkleri göremiyoruz.ilk kelimesini bilmiyorum ben mesela.ilk ne zaman adım attı bilmiyorum olsun saglığı yerinde olsunda problem diil.suçluluk duygusu oluyo elbet ama ben çözümüde şöle buldum maaşımı aybaşında çeker kızıma götürürm al kzıım bak ben bunun için çalışıyorum.hadi sayalım şimdi ne istiyorsun nereye gitmek istiyorsun kumbarana ne kadar atmak istiyorsun diye sorarım pek bi keyiflenir.para kazandığınızı çocuklarınıza gösterin bi şekilde neden onu bırakıp gittiğinizi

çok güzel bişey bu. kesinlikle yapacağım. şimdi kızımın odasını yeniden dizayn ediyorum. bal kabağı şeklinde yatak yaptırmak istiyorum. fırsat buldukça kızımın gardrobuna yeni kreasyonlar ekliyorum. deli gibi alışveriş yapıyorum ona:) annemler çok kızıyor ama bende böyle rahatlıyorum. şimdilik kendimi böyle mutlu ediyorum. ilerde senin gibi yaparız.:)

çok güzel bişey bu. Kesinlikle yapacağım. şimdi kızımın odasını yeniden dizayn ediyorum. Bal kabağı şeklinde yatak yaptırmak istiyorum. Fırsat buldukça kızımın gardrobuna yeni kreasyonlar ekliyorum. Deli gibi alışveriş yapıyorum ona:) annemler çok kızıyor ama bende böyle rahatlıyorum. şimdilik kendimi böyle mutlu ediyorum. Ilerde senin gibi yaparız.:)

benim kıızım artık kendi seçiyor kıyafetlerini eski gelenleride istediği arkadaşlarına dagıtıyoruz.pembe ve maviye bayılır fotodaki benim kızım bu arada

günaydın canım hepimizin hayatı bir şekilde çalışınca hep rutin,robat gibi,birde ben düzen delisiyim,çok titiz olmasamda düzen olacak,sabah mutfakta bulaşık olmayacak ortalıkta çamaşır olmayacak,yataklar toplu olacak mesela.kreşe tam gün mü gidiyor oğluşun
o düzen olayı bendede var canım.genellikle mutfak takıntısı var bende... o mutfak dolapları her akşam camsille siliniyor biraz parlak dolaplardan benimkisi bütün el izini bütün lekeyi gösteriyor.bende o lekeleri gördümmü sinir oluyorum:) evet canım tam gün gidiyor...allahtan çok seviyor kresi sabah 07:45 alıyorlar aksam 18:00 bırakıyorlar....
biz biraz krese erken başlayanlardanız.

benim kıızım artık kendi seçiyor kıyafetlerini eski gelenleride istediği arkadaşlarına dagıtıyoruz.pembe ve maviye bayılır fotodaki benim kızım bu arada

maşallahhhh... şimdi baktım fotoya:) Allah sana bağışlasın canım benim.
çok isterim bende kızımla alışveriş yapmayı. ayyy büyüsün biran önce...

o düzen olayı bendede var canım.genellikle mutfak takıntısı var bende... O mutfak dolapları her akşam camsille siliniyor biraz parlak dolaplardan benimkisi bütün el izini bütün lekeyi gösteriyor.bende o lekeleri gördümmü sinir oluyorum:) evet canım tam gün gidiyor...allahtan çok seviyor kresi sabah 07:45 alıyorlar aksam 18:00 bırakıyorlar....
Biz biraz krese erken başlayanlardanız.

sen ne kadra gönderiyosun canm

maşallahhhh... şimdi baktım fotoya:) allah sana bağışlasın canım benim.
çok isterim bende kızımla alışveriş yapmayı. Ayyy büyüsün biran önce...

göz açıp kapayana kadar geçiyor canım bi bakıyosun senle muhabbet ediyo küçücüğüm:)
en çokda ev işlerine yardım çabası beni öldürüyo süpürüyüm anne siliyim küçük vlada,ütü masası ve süpürge aldım beraber iş yapıyoruz çok keyifli

Bayıldım canım bu para oyununa kesinlikle ay başı yapacağım bunu :)

X