- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
merkez yakın zaten sungurlu ya . Tanımak isterim seni eğer uygun olursan. Haberleşelim olurmu.
tamam canım mutlaka haberleşiriz yazarım özelden bende tanımak isterim seni kokoş hanımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merkez yakın zaten sungurlu ya . Tanımak isterim seni eğer uygun olursan. Haberleşelim olurmu.
seninki ilgilenmiyosun diyormuş. benimki evde ben manken gibi makyajlı süslü açık saçık barbi bebek gibi durmamı istiyorrrr. ama iş güç çocuklar temizlik ders stres derken orta bakımlıyımdır. yine memnun değil. akşam işten gelir saçını sarıya boyatsan, bakım kremi alsakmı sana, o ojenin rengini beğenmedim, saçına ...... şöyle şekil versen sana çok yakışır vs. sanki kuklasıyım ben onun evinin ve çocuklarının. kendiside bir paspal ki sormayın gitsin
seninki ilgilenmiyosun diyormuş. benimki evde ben manken gibi makyajlı süslü açık saçık barbi bebek gibi durmamı istiyorrrr. ama iş güç çocuklar temizlik ders stres derken orta bakımlıyımdır. yine memnun değil. akşam işten gelir saçını sarıya boyatsan, bakım kremi alsakmı sana, o ojenin rengini beğenmedim, saçına ...... şöyle şekil versen sana çok yakışır vs. sanki kuklasıyım ben onun evinin ve çocuklarının. kendiside bir paspal ki sormayın gitsin
kızlarrrr ögle yemeginde ne yesek????
seninki en azından bakımlı olmanı istiyor benim eşimde bişey yapsam ters karşılar ben seni doğal halinle seviyorum ne gerek var bunlara,umrunda bile olmuyor bende en azından bi değişiklik gördüğünde güzel bişeyler söylesin istiyorum ama nerde.
:) biraz kıskanç sanırım..
kıskanç ve ilgisiz ikisi bir arada buda benim canımı çok sıkıyor
haklısın. laf olsun diye demiyorum. her kadın ilgi ister yani. kıskanıyorsan ilgileneceksin değilmi ama.
evet canım haklısın iki çocuk iş yemek temizlik koşuşturma kendimi unutuyorum eşimin vardiyalı olduğu haftalarda ise tamamen herşey benim üstümde delirecek gibi oluyorum,birbirimizi günde 10 dk görüyoruz
cnm benimde eşim çorum sungurlulu çok sık olamsada arada geliyoruz hemşeri sayılırız yaneee:)
ünide 3 tane çorumlu arkadaşım vardı. ama uzun zamandır görüşmüyoruz. hepsini de çok severdim. bol bol leblebi yerdik
:) göndereyim hayatım. ne demek..ciddiyim. hangisinden istediğinizi söyleyin yeter.
kıskanç ve ilgisiz ikisi bir arada buda benim canımı çok sıkıyor
Etli karnı bahar
Bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
Afiyet olsun :))
çok sağol canım yemiş kadar oldum. :) ama arada canım çekerse isterim ah o acılılar, şekerliler.. off offf
bak buna sonuna kadar katılıyorum. iyi bir takdik aslında. eşler için değil önce kendimiz için bakımlı olmak lazım.boşver takma kafana hangi erkek çoook ilgiliki eşlere heleki çocuk olduktan sonra.sen kendine bak yinede ihmal etme bak o zaman nasıl ilgilenio
haklısın tabi kendini unutmakla. ben bu kadar yardımcıyla hala günü kurtarmaya çalışıyorsam. allah sana yardım etsin yani.
ama şuda varki. en azından ben böyle düşünüyorum. kendime baktığım zaman çok basiti saçlarımla ilgili bir değişiklik yada tarzımın dışında birşeyler giydiğim zaman daha farklı hissediyorum kendimi. aralıklıda olsa kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız var.