Aksam evde erken oldugum ıcın bana koymuyor ısler
sadece evı temızlıyorum paklıyorum evın temız halını goremeden yavas yavas salınmaya pıslenmeye baslıyor ozellıkle carsambalardan sonra :)
donum bugun yanı dönüm gunu
eşim salataya yardıme der sofrayı kurar ama temızleyemez bulasık fılan
tek sansım
gecelerı ben hıc uyanmıyorum cocuga o kalkıyor sutse sut korktuysa uyutuyor(cogu zaman uyuya kalıyor yanında ) cıse kaldırıyor bende delıksız uyku cekıyorum
yemekmı?
benım esım vardıyalı calısıyor o sebeble her daım duzenlı yemegımız olmuyor yanı yapmamız gerekmıyor esım gececıyken ve aksamcıyken annemde yıyorum ben 1 ayda cat catlasın hafta sonlarıda dahıl 18 gun fılan yemek yapıyorum oda bır cesıt 2 gun gıtse :)
gayet karlıyım
Şeytan demiyormu bırak çalışma ne hali varsa görsün diye..İşte maalesef alışmaktan başka birşey kalmıyo bazen..KOlay gelsin
mrb bende çalışan anneyim.
kızım daha 5 aylık. 4 aylıkken bıraktım onu. sabah 06:00 da uyanıp 06:30 da evden çıkıyorum. mesaim 08:00 de başlıyor. o kadar süre hep yolda geçiyor. akşam 17:00 da bitiyor ve 18:00 gibi evde oluyorum. henüz alışamadık biz bu tempoya. hala her gün arkama bakarak çıkıyorum evden. kızım henüz farkında değil (yada ben öyle sanıyorum)
annemi yatılı olarak alıkoydum kış geçene kadar. yazında k.v deye götür getir yapıcaz. ne kadar zormuş evde bebeğim beklerken işe dönmek. çok zorlanıyorum. temizlik yemek işine bakmamama rağmen hafta sonu bile yetmiyor bize. hele gün içerisinde ne yapıyor acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. sürekli arıyorum. telefonda sesini duyunca çok kötü oluyor içim. acaba işe dönmekle doğrumu yaptım diye düşünüyorum. eşimde bir gece yardım ederse diğer gece kılını kıpırdatmıyor.
günaydın
herkese iyi mesailerrrrr
mrb bende çalışan anneyim.
Kızım daha 5 aylık. 4 aylıkken bıraktım onu. Sabah 06:00 da uyanıp 06:30 da evden çıkıyorum. Mesaim 08:00 de başlıyor. O kadar süre hep yolda geçiyor. Akşam 17:00 da bitiyor ve 18:00 gibi evde oluyorum. Henüz alışamadık biz bu tempoya. Hala her gün arkama bakarak çıkıyorum evden. Kızım henüz farkında değil (yada ben öyle sanıyorum)
annemi yatılı olarak alıkoydum kış geçene kadar. Yazında k.v deye götür getir yapıcaz. Ne kadar zormuş evde bebeğim beklerken işe dönmek. çok zorlanıyorum. Temizlik yemek işine bakmamama rağmen hafta sonu bile yetmiyor bize. Hele gün içerisinde ne yapıyor acaba diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Sürekli arıyorum. Telefonda sesini duyunca çok kötü oluyor içim. Acaba işe dönmekle doğrumu yaptım diye düşünüyorum. Eşimde bir gece yardım ederse diğer gece kılını kıpırdatmıyor.
sana da günaydınn cnm hava çok soğuk kış geldi allah tan çay var miss:)
günaydın
herkese iyi mesailerrrrr
şeytana çok uydumda olmuyor kendimden önce oğlumun geleceğini düşünmek zorundayım çünkü hergün gün günden kötüye gidiyor alıştımmmmmm
sana da günaydınn cnm hava çok soğuk kış geldi Allah tan çay var miss:)
ya baby sezeryan olduğu için az biraz göbek var onlar gitsin istiyorum.
Bu arada boy 160 az daha gitse hiç fena olmaz bence:d fit olmak lazım kızlarrr
üni den sonra ilk defa bu kilolardayım:d
günaydın yasemin sanada
slmlar bende geldim
sabah 7.30 akşam 16.30 arası çalışıyorum
2. Sınfa giden bir kızım var
kızımın okulu tam gün şuan çok şükür
ama öbür yıllarda etüt kalktığından yarıma düşecek
burdan okuduklarım kadarıyla sanırım benim hatam yemeğimi 1 gün önceden yapmamak
ve işlerimi h.sonuna bırakmak
aksam evde erken oldugum ıcın bana koymuyor ısler
sadece evı temızlıyorum paklıyorum evın temız halını goremeden yavas yavas salınmaya pıslenmeye baslıyor ozellıkle carsambalardan sonra :)
donum bugun yanı dönüm gunu
eşim salataya yardıme der sofrayı kurar ama temızleyemez bulasık fılan
tek sansım
gecelerı ben hıc uyanmıyorum cocuga o kalkıyor sutse sut korktuysa uyutuyor(cogu zaman uyuya kalıyor yanında ) cıse kaldırıyor bende delıksız uyku cekıyorum
yemekmı?
Benım esım vardıyalı calısıyor o sebeble her daım duzenlı yemegımız olmuyor yanı yapmamız gerekmıyor esım gececıyken ve aksamcıyken annemde yıyorum ben 1 ayda cat catlasın hafta sonlarıda dahıl 18 gun fılan yemek yapıyorum oda bır cesıt 2 gun gıtse :)
gayet karlıyım
ay canım daha küçüçükmüş bebişin gerçekten alışması çok zor oluyor ama insan nelere alışmıyor ki allahtan annen var
tatlım seni çok iyi anlıyorum ben ilk kızımı bırakıp gittiğimde 6 aylıktı işe başladım akşama kadar ağladım eve gidiyordum kucagımdn 1 dk bırakmıyordum en çok koyanda kvte anne demesi oldu bana ismimle hitap etti 1,5 yaşına kadar ama inan büyüdükce işe gitmemi istemiyor şimdi 3,5 yaşında tepkileri daha agır laştı
cnm bende 78 kiloyla doğum yaptım şimdi 64 kiloyum vermem lazım boyum 1,62 55 eski kilom((
boşver kendi haline bırak o da bıkacak bi gün pc başında oturmaktan.sende kendin ve oğlunla ilgilen ama agresif demiştin dimi oğlun için işte bu da önemli ilgisiz bir babanın oğlu rolmodel yanlış şeyler yapınca çocukda böle oluyo
evet çok küçük meleğim.haklısın hep onun için onun için.... Deyip kendimi teselli ediyorum. Akşamları yüzde vermiyor bana sıpacık :)
allahııımmm.... şimdi anneme alıştı diye küçükte olsa tereddütler yaşarken k.v ye anne demesibeni çok daha üzerdi sanırım. Akşamları kimseye bırakmıyorum. Sürekli oyunlar oynuyorum. Kucağımda banyo yaptırıyorum. Erkenden uyuyup kalıyor yavrum. Doyamıyorum ona.birde ben hiç emziremedim sütüm kesildi. Oda ayrı bir azaptı benim için.
aynen canım 5 ay emdi bebek reflüsü olmuş yavrum kusuyordu kestik sütü ama nasıl vicdan azabı çektim çalıştım emziremedim diye...sütüm hep boşa aktı ben agladım offf gamzee sabah sabah içim şişti kızz