Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım bende çarşamba akşamı tuvalet banyo ve balkonları yıkarım
perşembe günü evi süpür toz alırım yerleri silerim
cuma günde çamaşırları halerdirm
yemek desen o hergün zaten mutfak en yakın dostum
cumartesi dışarı işlerimi hallederim(gezilcek tozulcak yer varsa v)
pazar bol bol dinlenirim mutfağa girmemeye özen gösteririm

Şeytan demiyormu bırak çalışma ne hali varsa görsün diye..İşte maalesef alışmaktan başka birşey kalmıyo bazen..KOlay gelsin

şeytana çok uydumda olmuyor kendimden önce oğlumun geleceğini düşünmek zorundayım çünkü hergün gün günden kötüye gidiyor alıştımmmmmm

ay canım daha küçüçükmüş bebişin gerçekten alışması çok zor oluyor ama insan nelere alışmıyor ki allahtan annen var

tatlım seni çok iyi anlıyorum ben ilk kızımı bırakıp gittiğimde 6 aylıktı işe başladım akşama kadar ağladım eve gidiyordum kucagımdn 1 dk bırakmıyordum en çok koyanda kvte anne demesi oldu bana ismimle hitap etti 1,5 yaşına kadar ama inan büyüdükce işe gitmemi istemiyor şimdi 3,5 yaşında tepkileri daha agır laştı

şeytana çok uydumda olmuyor kendimden önce oğlumun geleceğini düşünmek zorundayım çünkü hergün gün günden kötüye gidiyor alıştımmmmmm

boşver kendi haline bırak o da bıkacak bi gün pc başında oturmaktan.sende kendin ve oğlunla ilgilen ama agresif demiştin dimi oğlun için işte bu da önemli ilgisiz bir babanın oğlu rolmodel yanlış şeyler yapınca çocukda böle oluyo

ya baby sezeryan olduğu için az biraz göbek var onlar gitsin istiyorum.

Bu arada boy 160 az daha gitse hiç fena olmaz bence:d fit olmak lazım kızlarrr

üni den sonra ilk defa bu kilolardayım:d

cnm bende 78 kiloyla doğum yaptım şimdi 64 kiloyum vermem lazım boyum 1,62 55 eski kilom((

üzülme bende yemegimi bi gün önceden yapmıyorum çünkü eşim hazır şeyler yemeyi sulu yemekten çok seviyo bazen pizza falan sölüyoruz napim

günaydın kızlar,burası da soğuk ve sisli... uzun zamandır ilk defa evde kahvaltı yaptık...ohh miss özlemişim vallahiii

ohhh sen iyiymişsin canım valla keşke bende annemlere yakın olsaydım benimde öle dertlerim olmazdı yemek filan

ay canım daha küçüçükmüş bebişin gerçekten alışması çok zor oluyor ama insan nelere alışmıyor ki allahtan annen var

evet çok küçük meleğim. haklısın hep onun için onun için.... deyip kendimi teselli ediyorum. akşamları yüzde vermiyor bana sıpacık :)

Allahııımmm.... şimdi anneme alıştı diye küçükte olsa tereddütler yaşarken k.v ye anne demesi beni çok daha üzerdi sanırım. akşamları kimseye bırakmıyorum. sürekli oyunlar oynuyorum. kucağımda banyo yaptırıyorum. erkenden uyuyup kalıyor yavrum. doyamıyorum ona.birde ben hiç emziremedim sütüm kesildi. oda ayrı bir azaptı benim için.

cnm bende 78 kiloyla doğum yaptım şimdi 64 kiloyum vermem lazım boyum 1,62 55 eski kilom((

:)))) benim durum çok vahiimmm. boy 1,55
53 kg hamile kalmıştım. 69 kg doğum yaptım. emziremedim hiç 5 ay oldu şimdi 57 kg da çakıldım kaldım. balık etli görünüyorum boyda kısa. tıfıl beeennn:))

evet babamız bana karşı oğluma karşı pek ilgili değil fakat sadece öper koklar sever
hani dışarı çıkıp beraber top oymak ister çocuk git arkadaşlarınla oyna
babasının dükkanına gitmek ister ne işin var otur derslerini çalış vssss çocukta alıştı artık pek bişi demiyor
oğlum agresif demiyelim de ders konusunda sadece rahat bir çocuk hani diğer konularda evde sorumluluğunu bilir uyku saatı geldimi gider yatar yeemek yedimi masadan kalkarken tabağını kaldırır odasını temizler toplar (gerçi bunları öğreteceğim diye baya çaba sarf ettim)bizim tek sıkıntımız dersssss inşallah onu da aşarım

aynen canım 5 ay emdi bebek reflüsü olmuş yavrum kusuyordu kestik sütü ama nasıl vicdan azabı çektim çalıştım emziremedim diye...sütüm hep boşa aktı ben agladım offf gamzee sabah sabah içim şişti kızz

:)))) haklısın yaaaa... benimde... Rabbim şikayetinden geri koymasın evlatlarımızın. çok şükür.
kahve ısmarlayım mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…