neden sende kalmak istiyor acaba?
boşver canım sizde baksın daha iyi en azından yemegin vardır evin sıcaktır.bizim kv menepozlu kaloriferi pek yakmaz,gel bende bak desem gelmez çok gezer zaten kızlarına gider komşularına gider.günü kurtarır:)
ne aglıyorsun ya o umuramıyorsa sende umursama yazık gözyaşlarına bıoşver sende onu takma bizde aynı hafta sonu hiçç bir gelişme olmadı trip üstüne trip attı bana by trip :)
amann bende salladım napim
şimdi bayan geldi buraya
Kusura bakmayın başım çok ağrıyor ağrı kesici var dedi arkadaş o da vermidon var dedi bir tane alabilirmiyim dedi arakdaş verdi içti hapı
çantasından reçete çıkardı şu ilaçlar bulunur mu sizde dedi
(işyerim sanayide iş makinaları ıvır zıvır satan biryer sağlıkla ilgisi yok )
bende dedim ki eczane sandı burayı dedim gülüşüyoruz
bilemiyorum artık ya. ne yapmak istiyor çözemiyorum.
akşam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. geldi yastığımı düzeltiyo. üzerimizi örtüyo falan.
gel yatak odasında yat demek yok. işine gelince bizzat çağırır ama
sonra çocuğu yatırdım kaltık yatak odasında gittim beyefendi oyun oynuyo telde.
sanki gelmemden rahatsız olmuş gibi döndü arkasını yattı.
bende sinirimden ağladım tüm gece.
ne istiyor bu adam çözen anlayan var mı ???
şu an sinirimden çatlıyorum bi mail döşicem ama olay daha fazla büyümesin die uraşıorm
hayatım sen üzüldükçe hedefine ulaşıyor zaten. amaç seni üzmek değilmi. üzülmeki önemsendiğini düşünmesin.
bence çok takma. umursamıyormuş gibi davran.
kızlar çıldırıcaaam. haftasonu kızımın kontrolü vardı. doktorumuza gittik. meleğim çok şükür iyi. ek gıdaya başlayın dedi doktorumuz. neyse çıktık dr dan k.v aradım ankarada yım dedi. yeni evli kıznın peşine takılıp gezmeye gitmiş. iyi yarın kahvaltıya gelicez dedim.
bizim gündemimizde yeni bir ev almak var. oturduğumuz ev kendimizin şükür. hatta k.v min oturduğu evde bizim. ama artık kızım var ve daha geniş bir ev istiyoruz hemde yatırım oluyor.
işte kahvaltıda bu fikirden bahsetti eşim onlara. ayyyyyy.... hemen atladılar bizim sitede dubleks bir ev var aman şöyle aman böyle. öğğğğhhhh ben seninle aynı sitede nasıl oturayım. şimdi bile haftada 3 gün taciz ediyorsun diyemedim:)))
eşimede orası eski ben yeni istiyorum. mutfağı falan yeniden yaptırmak lazım diye bahane buldum. ama evde çok güzel. ama orada oturmak istemiyorum. hatta artık vazgeçtim k.v nin çocuğuma bakmasınıda istemiyorum.
biz her haftasonu kızımı bir kaç saatliğine bırakırdık bu hafta bırakmadık ona kızdı. kızımı kapıdan çıkarken nasıl ağlattı. çocuk etinden et koparıyorlar sanki ne yaptı anlamadım kapıda ayakkabılarımı giyiyordum. çok canım sıkıldı. bebeği bırakmadık bu hafta diye hırsını kızımdan aldı. oldu bende sana bırakırım çok bekle.
çözemedim bende şekerim, eşimle aramızda sorun çıkartmasında başka bişeyi önemsemiyorum
onun evi merkezi sistem sıcacık,benim kombili nekadar yakarsan yak onun ev kadar sıcak olmuyor tabii,,ee yaktıkçada fatura kabarık geliyor, napalım tek oğluş hasta olmasındaaa canımm onun için çalışıyorumm
benımkılerde gıdene kadar kızıma dedılerkı senı de beraber goturcez....yavrumda sahı sanıp sevındı...hadıı gıt oyuncaklarını topla falan dıyolar bıde...
e tabıı gıderekende goturmeyıce yavrum gece boyunca agladı...
allahım ne kadar dusuncesız ınsanlar yaaa...tahammul edemıyorum artık.
çok üzülüyorum artık ağustos ayından beri böyleyiz.
yok nerdeyse 2 ay hiç konuşmadı. şimdi de nazlı niyazlı
ay delircemm çok aşırı sabır gösteriyorum bi patlicam tam olacak.
şu an sinirimden çatlıyorum bi mail döşicem ama olay daha fazla büyümesin die uraşıorm
benımkılerde gıdene kadar kızıma dedılerkı senı de beraber goturcez....yavrumda sahı sanıp sevındı...hadıı gıt oyuncaklarını topla falan dıyolar bıde...
e tabıı gıderekende goturmeyıce yavrum gece boyunca agladı...
allahım ne kadar dusuncesız ınsanlar yaaa...tahammul edemıyorum artık.
bence onun istediğide seni üzmek. bak yine söylüyorum. bazen böyle çektirmekten hoşlanıyor erkekler. umursamza davran. bir süre kendi hayatını yaşıyormuş gibi yap. bak nasıl gelecek üstüne. canım benim yazıkmı değil sana. bir kere yaşıyoruz bu hayatı niye eziyet ediyorsun kendine ve etmesine izin veriyosun
evet çok yıpratıyor beni.. oysaki neler yapıyorum eski halimize dönebilmek için.
yemeği hazırlıyorum, kahvesini yapıyorum, meyvesini soyuyorum önüne getiriyorum.
vs adam olan anlardı artık dimi ???
bende tahammül edemiyorum. aman kendilerine prim yapıyorlar işte. çocukta ilerde onları sevmezse anası kışkırtıyor derler.
çok lazımlar sanki.
bak benimkiler onları yapamaz çok pis bozuyorum valla büyük falan dinlemem bu konularda
bak benimkiler onları yapamaz çok pis bozuyorum valla büyük falan dinlemem bu konularda
bence içinden diyordur ki. ha ben böyle davranınca ne istersem yapıyo.
hakedene yaparsın hayatım. boşver. valla ben eşime daha böyle şeyler yapmadım. türk kahvesi çok sever. işime gelirse yaparım. oda en son türk kahvesi yapmayı öğrenmiş banada yapıyo kendisinede. valla yüz vermemek lazım.