Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

:))) ilahi yasemin o kadarmı korktun çok güldüm
o çocuğun düşme anını da gözümün önüne getirdim de yavrum çok acımıştır totosu:))

inşallah canım

kardeşim annem için
o anne o benle ilgelenecek diyor
bende annem normal değil diyorum bende normal değilim diyor ozamna seni de götüreyim doktora diyorum onu da kabul etmiyor bana sen git doktora diyor bende ben zaten gidiyorum (belki gelir diye ) ama hanım tık yok

gezmesinden tozmasında kuaförunden alış verişden hiç geri kalmaz

:))) ilahi yasemin o kadarmı korktun çok güldüm
o çocuğun düşme anını da gözümün önüne getirdim de yavrum çok acımıştır totosu:))

sorma karanlık oda yüklüğü açar açmaz bir ışık

totosu baya acıdı neyse ki gülmekten açıyı falan unuttuk

ayyy ılahı sabah sabah guldurdun benı....

tabi canım ailemdir diye yaptım ama insanın kendi ailesi böyle yapınca çok zor oluyor maalesef.

kızlarrrr kayınvalidem bugün oğluma bizim evde bakıyor,akşam eve gidince evin halini düşünemiyorum( bana diyorki çocuk evini özlüyor birazda sizde durayım değişiklik olur,dün akşam görümcemler kayınvalidem kayınpederim yemekte bendelerdi,kayınpederim görümcemleri evine bırakacak benim oğlanda gidelim diyor babaannesine ,o da yok oğlum biz senle sizde kalacağız diyo,dedesi gitti oğlum kaç defa sordu neden gitmedik diye,,,güye çocuk bizim evde bakılmasını istiyor:))) güleyimmi ağlıyayım mııı bilemedim

nasılsınız???nasıl geçti tatiliniz kızlar
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh. kocaman bir çığlık atmak istiyorum. Günaaaydın hanımlaaarrr. bu şehri terketmek istiyoruuummm.

((( allahııımmmm... sabır sabır sana.

zor bir durum hayatım. biraz göz attım ama annen çok yıpranmış belli. işte her ailede oluyor böyle umursamaz tipler. tabi zarar verdikleri insanlarda cabası

neden sende kalmak istiyor acaba?

şimdi bayan geldi buraya

Kusura bakmayın başım çok ağrıyor ağrı kesici var dedi arkadaş o da vermidon var dedi bir tane alabilirmiyim dedi arakdaş verdi içti hapı

çantasından reçete çıkardı şu ilaçlar bulunur mu sizde dedi

(işyerim sanayide iş makinaları ıvır zıvır satan biryer sağlıkla ilgisi yok )

bende dedim ki eczane sandı burayı dedim gülüşüyoruz

boşver canım sizde baksın daha iyi en azından yemegin vardır evin sıcaktır.bizim kv menepozlu kaloriferi pek yakmaz,gel bende bak desem gelmez çok gezer zaten kızlarına gider komşularına gider.günü kurtarır:)

canım naptın soramadım hafta sonu biraz yoluna soktunuzmu bişileri eşinle hala aynımı

bilemiyorum artık ya. ne yapmak istiyor çözemiyorum.

akşam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. geldi yastığımı düzeltiyo. üzerimizi örtüyo falan.

gel yatak odasında yat demek yok. işine gelince bizzat çağırır ama

sonra çocuğu yatırdım kaltık yatak odasında gittim beyefendi oyun oynuyo telde.

sanki gelmemden rahatsız olmuş gibi döndü arkasını yattı.

bende sinirimden ağladım tüm gece.

ne istiyor bu adam çözen anlayan var mı ???

bunlarda gelır geçer
bir ölüme çare yok canım

ayy çok gergindim iyi geldi. :))) sağol.. güldürdün beni.

ne aglıyorsun ya o umuramıyorsa sende umursama yazık gözyaşlarına bıoşver sende onu takma bizde aynı hafta sonu hiçç bir gelişme olmadı trip üstüne trip attı bana by trip :)
amann bende salladım napim

aayyy hepsi ayrı tel bunlarınnn

Kızlar bir kaç iskan güncelleyip dönüyorum
fazla açılmayın muhabbetten ona göre byby

erkekleri anlamak o kadar zorki
eğer anlamaya kalkarsan anlıyacam diye uuğraşırsan olan sana olur
çünkü hiç bir zaman kendilerinden ödün vermez bir erkek 7 sinde ne yse 70 aynı kesinlikle değişmez

o sana nasıl davranıyorsa sende öyel davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…