2 gün evde geçti canım temizlik yaptım akşam da eşim kızım dışarı çıktık biraz
göz açıp kapayana kadar geçti hafta sonu
biraz gülelim
cuma akşamı yeğenim (8yaşında) :teyze ben ayaklarıma bakım yapıyorum bak dedi tamam yap teyzem dedim ama vaselin kremi almış eline dedim az sür kayarsın dedim tmm dedi oda bende mutfaktayım sen yoğurt gibi sür ayağına sonra çorap almaya giderken ayak kaysın küt bir düşsün gül gül öldük poposunuu üzerine
sonra yüklükten bataniye alayım diye bir açtım benim oğlan sen yat yüklüğün içine(oda karanlıktı ışık yansıdığı için açmaddım ışığı) eline el fenerini almış kapağını açmamla el feneri gözüme bir tuttu ben:havaya bir zıplamış korkudan çocuğu dövermesin severmisin ama nasıl korktum sonra başladık gülemeye
canım annen anlaşılan zor ve hassas bir süreçten geçiyor kardeşlerinde en az senin kadar özverili olması lazım ,hatta senden daha fazla....çünkü sen evlisin bir yuvan var kardeşlerin daha verici davranmalı annene,inşallah kısa zamanda düzelir ,sabırlar canım sana.
:))) ilahi yasemin o kadarmı korktun çok güldüm
o çocuğun düşme anını da gözümün önüne getirdim de yavrum çok acımıştır totosu:))
Biraz gülelim
cuma akşamı yeğenim (8yaşında) :teyze ben ayaklarıma bakım yapıyorum bak dedi tamam yap teyzem dedim ama vaselin kremi almış eline dedim az sür kayarsın dedim tmm dedi oda bende mutfaktayım sen yoğurt gibi sür ayağına sonra çorap almaya giderken ayak kaysın küt bir düşsün gül gül öldük poposunuu üzerine
sonra yüklükten bataniye alayım diye bir açtım benim oğlan sen yat yüklüğün içine(oda karanlıktı ışık yansıdığı için açmaddım ışığı) eline el fenerini almış kapağını açmamla el feneri gözüme bir tuttu ben:havaya bir zıplamış korkudan çocuğu dövermesin severmisin ama nasıl korktum sonra başladık gülemeye
hayat böle maalesef kızlar
ama olsun sen millet memnun olasun diye yapmadın bunları allah biliyordur elbet mükafakını alacaksın arkadaşım
sen sen ol yinede iyi olmaktan vazgeçme
boşver kötülük herzaman kazanmaz
sorma karanlık oda yüklüğü açar açmaz bir ışık
totosu baya acıdı neyse ki gülmekten açıyı falan unuttuk
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh. kocaman bir çığlık atmak istiyorum. Günaaaydın hanımlaaarrr. bu şehri terketmek istiyoruuummm.nasılsınız???nasıl geçti tatiliniz kızlar
cumartesı gunu esım yuksek lısans derslerı oldugu ıcın, o evde yok dıye kendımı temızlıge verdım ve cılgın gıbı temızlık yaptım.
pazar gunuesım ve kızımla beraber tum gun dısarda gezıp tozduk.aksam eve yorgun argın bır gırdık 10 dk sonra kapı caldı,mersınde yasayan esımın aılesı kapıda surprız,bız geldık....(kp,3 tane kaynım ve kaynımın 2 erkek arkadası daha...)
annem problemli sürekli sabah ağlar akşam ağlar (ablam boşandıktan sonra böyle oldu)
sağolsun ablamda kendi hayatından hiç ödün vermez kızıyla yaşar
en sonunda kzı kardeşim(bekar evde) annemi böyle görmekten bunalıma girdi diyelim 2-3 aydır arkadaşında kalıyor
annem de bunlarrı hazmedemeyip 24 saat ağlama ile geçirdi cumartesi zar zor terapi merkezine götürdüm tedaviye başladı sinirleri iyice yıpranmış
bende orta çocuklarla uğraş
abalama laf anlat
kardeşime laf anlat
bakın durum böyle böyle sizde biraz alttan alın destek olalım kısa sürede atlatır annem diyor a bana dokuma o bana dokunma ikiside umurumda değil diyorlar
babamla ikimiz iki arada bir dere de kaldık
bakalım zaman ne gösterecek
kızlarrrr kayınvalidem bugün oğluma bizim evde bakıyor,akşam eve gidince evin halini düşünemiyorum( bana diyorki çocuk evini özlüyor birazda sizde durayım değişiklik olur,dün akşam görümcemler kayınvalidem kayınpederim yemekte bendelerdi,kayınpederim görümcemleri evine bırakacak benim oğlanda gidelim diyor babaannesine ,o da yok oğlum biz senle sizde kalacağız diyo,dedesi gitti oğlum kaç defa sordu neden gitmedik diye,,,güye çocuk bizim evde bakılmasını istiyor:))) güleyimmi ağlıyayım mııı bilemedim
kızlarrrr kayınvalidem bugün oğluma bizim evde bakıyor,akşam eve gidince evin halini düşünemiyorum( bana diyorki çocuk evini özlüyor birazda sizde durayım değişiklik olur,dün akşam görümcemler kayınvalidem kayınpederim yemekte bendelerdi,kayınpederim görümcemleri evine bırakacak benim oğlanda gidelim diyor babaannesine ,o da yok oğlum biz senle sizde kalacağız diyo,dedesi gitti oğlum kaç defa sordu neden gitmedik diye,,,güye çocuk bizim evde bakılmasını istiyor:))) güleyimmi ağlıyayım mııı bilemedim
canım naptın soramadım hafta sonu biraz yoluna soktunuzmu bişileri eşinle hala aynımı
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh. Kocaman bir çığlık atmak istiyorum. Günaaaydın hanımlaaarrr. Bu şehri terketmek istiyoruuummm.
((( allahııımmmm... Sabır sabır sana.
Zor bir durum hayatım. Biraz göz attım ama annen çok yıpranmış belli. Işte her ailede oluyor böyle umursamaz tipler. Tabi zarar verdikleri insanlarda cabası
şimdi bayan geldi buraya
Kusura bakmayın başım çok ağrıyor ağrı kesici var dedi arkadaş o da vermidon var dedi bir tane alabilirmiyim dedi arakdaş verdi içti hapı
çantasından reçete çıkardı şu ilaçlar bulunur mu sizde dedi
(işyerim sanayide iş makinaları ıvır zıvır satan biryer sağlıkla ilgisi yok )
bende dedim ki eczane sandı burayı dedim gülüşüyoruz
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh. kocaman bir çığlık atmak istiyorum. Günaaaydın hanımlaaarrr. bu şehri terketmek istiyoruuummm.
sana ne oldu bakalımanlat baby
ne aglıyorsun ya o umuramıyorsa sende umursama yazık gözyaşlarına bıoşver sende onu takma bizde aynı hafta sonu hiçç bir gelişme olmadı trip üstüne trip attı bana by trip :)bilemiyorum artık ya. Ne yapmak istiyor çözemiyorum.
Akşam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. Geldi yastığımı düzeltiyo. üzerimizi örtüyo falan.
Gel yatak odasında yat demek yok. Işine gelince bizzat çağırır ama
Sonra çocuğu yatırdım kaltık yatak odasında gittim beyefendi oyun oynuyo telde.
Sanki gelmemden rahatsız olmuş gibi döndü arkasını yattı.
Bende sinirimden ağladım tüm gece.
Ne istiyor bu adam çözen anlayan var mı ???
boşver canım sizde baksın daha iyi en azından yemegin vardır evin sıcaktır.bizim kv menepozlu kaloriferi pek yakmaz,gel bende bak desem gelmez çok gezer zaten kızlarına gider komşularına gider.günü kurtarır:)
bilemiyorum artık ya. Ne yapmak istiyor çözemiyorum.
Akşam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. Geldi yastığımı düzeltiyo. üzerimizi örtüyo falan.
Gel yatak odasında yat demek yok. Işine gelince bizzat çağırır ama
Sonra çocuğu yatırdım kaltık yatak odasında gittim beyefendi oyun oynuyo telde.
Sanki gelmemden rahatsız olmuş gibi döndü arkasını yattı.
Bende sinirimden ağladım tüm gece.
Ne istiyor bu adam çözen anlayan var mı ???