canım arkadasım durumun gercekten zormus...
Ama sen ustune dusenı yap bence de,annecıgıne destek olmakla en guzelını yapıyosun...
Rabbım gecınden versın bır sey olsa annecıgıne ıcıne dert olur
tesekkür ederim sağolun bende çalışan bir anneyim
canım benim sağolasın
bende sırt çevirsem(bencil olsam) tamamen toplayamaz kendini
artık hercumartesi terapiye götürcem
hoşbulduk canım
buraya katılma şartı da buydu
hem anne olmak hem çalışmak...
Eee hafta sonun nasıl geçti
psikolojik destek alması iyi olmuş canım kardeşinlede konuş (evden ayrılan)
gerekirse sert konuş gelsin arada ugrasın annenin yanına
baban yokmu ondan çekinir en azından
pzartesi sendromu yaşıyorum şu an hiç çalışasım yok akşam olsada meleğime kavuşsam bugün ne zmandır istediği oyun parkına gidicez akşamı iple çekiyordur minik kelebegim
2 gün evde geçti canım temizlik yaptım akşam da eşim kızım dışarı çıktık biraz
göz açıp kapayana kadar geçti hafta sonu
2 gün evde geçti canım temizlik yaptım akşam da eşim kızım dışarı çıktık biraz
göz açıp kapayana kadar geçti hafta sonu
bende valla hiç çalışasım yok benim de kızım sabah ben gelirken ağlıyodu ya içim bi garip o yüzden
babam var çok sakin herşeyi güzellikle halleder vurduya kırıdıya gelen bir insan değil tabi damarına basılmadığı sürece
babam gitti konuştu birkaç kez kardeşim o evde ben bunalıyorum mutlu değilim vs demiş
hatta cumartesi öğleden sonra babamı gelmiş evden almış yukarı çıkmamış bile bir yere gitmişler gelmişler
babam üzerine gidersem daha çıkalmaz bir hal olur zamana bıraklım diyor bakalım zaman ne gösterecek
canım annen anlaşılan zor ve hassas bir süreçten geçiyor kardeşlerinde en az senin kadar özverili olması lazım ,hatta senden daha fazla....çünkü sen evlisin bir yuvan var kardeşlerin daha verici davranmalı annene,inşallah kısa zamanda düzelir ,sabırlar canım sana.annem problemli sürekli sabah ağlar akşam ağlar (ablam boşandıktan sonra böyle oldu)
sağolsun ablamda kendi hayatından hiç ödün vermez kızıyla yaşar
en sonunda kzı kardeşim(bekar evde) annemi böyle görmekten bunalıma girdi diyelim 2-3 aydır arkadaşında kalıyor
annem de bunlarrı hazmedemeyip 24 saat ağlama ile geçirdi cumartesi zar zor terapi merkezine götürdüm tedaviye başladı sinirleri iyice yıpranmış
bende orta çocuklarla uğraş
abalama laf anlat
kardeşime laf anlat
bakın durum böyle böyle sizde biraz alttan alın destek olalım kısa sürede atlatır annem diyor a bana dokuma o bana dokunma ikiside umurumda değil diyorlar
babamla ikimiz iki arada bir dere de kaldık
bakalım zaman ne gösterecek
Kızlar benim hafta snumda çok çok mototondu
cmtesi alışveriş yaptık kızıma kızşlık mont falan zaten akşam hemen oluyo
pazarda malum temizlik yaptım
benimde misafirim vardı
habersiz misafir
annem babam yengen ve babaannem elayı görmeye geldiler
Ama bir mahçupluk anlatamam yaa bugün pazar ama torunu çok özledik nolur kusura bakma diyerek geldiler 2 saat zor oturdular
insanın kendi ailesi en çok anlıyor kızlar valla
kv ler gelse hiç tınlamazlar saatlerce kalkmazlar valla
o zaman onlar bir hamle yapmadan siz yapın
nebileyim izinin falan varsa tatil ayarla
yoksa tamamen sinirlerin harap olacak
ben de senin gibi kendi ailemden daha çok çektim. annem babam ayrı. her dertleriyle ben uğraştım yıllarca. okulumu bıraktım yıllarca çalıştım. kardeşlerimi okuttum. bir evi sıfırdan dizdim nerdeyse. ama gel görki annem çocuğuma belli bir ücret dahilinde baksa bile sürkli laf sokuşturuyor. 3 yıl dershaneye gönderdiğim tüm masraflarını karşıladığım kardeşim bile karşıma geçip benimle çocuk bakım pazarlığı yapıyor. yaniii yorumsuzz
bende de var o dert alıştım artık onlara
esım onun yanında halasının ogluyla tlf konusuyodu.dedıkı bız bu aralar cok yorulduk 15 tatılde ızın alıp bız mersıne gelıcez gelınce uzun uzun gorusuruz dedı...ama kp yıne dedıkı bız 15 tatılda burdayız ona gore...
Bunlar cıktıktan sonra esıme patladım bu adam bu yuzu senden buluyo dıye....o bana bagırdı,, ben ona...
Tam aramız yenı yenı duzelıyo derken tekrardan allak bullak olduk...
Ona dedımkı senın baban huzurunu dusunse bunları yapmaz dedım...
Oda dedıkı ozman neden boyle yaıpıp ıstedıgını elıne verıyosun dedı...
Ama ıcraatta hıc bır sey yok...
Ayyy kızlar sabah sabah ıcınızı kararttım demı,ne olur kusuruma bakmayın cok doldum yaa gece ağlamaktan grıp oldum...
evet çok çabuk geçiyo piss hafta sonu((((
bitmek bilmiyo hafta içi(((
zaten günler bir avuççççççç helede hafta sonu olunça zaman nasıl geçiyo anlamıyorsunn