Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah be yavrum ayladır yapmadığım kalmadı kendimden çok ödün veriorm biliorm ama yazık çocuk da bunaldı artık. evde huzur olsun istiyorum ama anlaşılan o istemiyor
bende bır keresınde kv me kızmıstım yaptıgınız maarıfetmı bakın cocuk ne hale geldı dıye...
ama bu kp dı o adamıda bozmam lazım ama nasıl oluyosa allah bana bır sabır verıyo o adamın yanında susup kalıyorum
esımde dıyokı evet evet allah sabır verıyo ona bırıktırdıgını bana sayıyosun dıyo,ne soyleyeceksen onlara soyle dıyo...
kızlarr benim işler birikti sizin hızınıza yetişemiyorum öpüldünüz güzeller...kaçar gelirim yineee
sanada yazıktır hayatım. bu kadar ezme kendini. çocukta anlayacaktır bir gün. biz bilmezler diyoruz ama onlar herşeyin farkında.
kimseye karşı sabrım yok maalesef kendi aileme gösteremiom onlara hiç gösteremiom valla.
hakeden hakettiğini alır ne o haller yaa.. cahil cahilll.
şu an susuyorum gerçi eşimle aramız düzelsin die.. ama çatlamak üzereyimmmm
bak bakalım sen böyle ağlarken beyefendi ne yapıyor. hadi bakalım kendine gel artık. hayat boşa geçiyor.bilemiyorum yaa pilim bitmiş gibi hissediorm artık. onunla uraşacak halimde yok ağlayıp duruyom ne hale getirdi beni.
2013 yaramadı bana
benim ailemde öyle valla. annem doğumumda evini açtı bütün misafirlerimi ağırladı tam 2 ay baktı bana kızıma ve eşime. kızımın 40 mevlüdünü bile yapıp gönderdi yorulmamam için.en cok da buna dayanamıyorum ya zaten benım anacım babacım aksıne sırf bız mutlu olalım dıye seferber olurlar ama onlara canım sıkıldı mı patır patır konusurum...
ama boylelerının laflarına tıkanıp kalıyorum her nedense...
en cok da buna dayanamıyorum ya zaten benım anacım babacım aksıne sırf bız mutlu olalım dıye seferber olurlar ama onlara canım sıkıldı mı patır patır konusurum...
ama boylelerının laflarına tıkanıp kalıyorum her nedense...
bilemiyorum yaa pilim bitmiş gibi hissediorm artık. onunla uraşacak halimde yok ağlayıp duruyom ne hale getirdi beni.
2013 yaramadı bana
bak bakalım sen böyle ağlarken beyefendi ne yapıyor. hadi bakalım kendine gel artık. hayat boşa geçiyor.
öyle ama bilemiom ki hangi ara bu hale geldik. hazmedemiyorum kızlar yaaa: (
canım arkadasım benım bu kadar bırakma kendını ne olur...
KURBAN OLSUN SANA...
bosver hayatta hıcbırsey senden ve evladından onemlı degıl...
beyfendı kocanda kendısı bılır artık..
dedıgım gıbı once sen cunku evladın ıcın sen lazımsı...begenmeyen de ıc guveyı almasın...
sen kocana kendıne olan guvenını kaybetmıssın gıbı bır ımaj cızmıssın,ben sensız olamam durumları yanı...
kusura bakma ama adamı ıyıce havaya sokmussun....
havaya soktugun gıbı havasını da al bakalım hadı gorelım senı...
bak bakalım sen böyle ağlarken beyefendi ne yapıyor. hadi bakalım kendine gel artık. hayat boşa geçiyor.
öyle ama bilemiom ki hangi ara bu hale geldik. hazmedemiyorum kızlar yaaa: (
eve öyle olmuş galiba
kendimi çok yalnız hissediyorum çabucak boşluğa düşüyorum. antideprasanlara sığınıyorum sonra iice dağılıyorum..
yüksek irade gücü lazım ama bilemiyorum kızlarr
bak boem çok haklı. bu rolü bırak birazda o üstlensin. çok alışmış senin bu fedakar hallerine.
eve öyle olmuş galiba
kendimi çok yalnız hissediyorum çabucak boşluğa düşüyorum. antideprasanlara sığınıyorum sonra iice dağılıyorum..
yüksek irade gücü lazım ama bilemiyorum kızlarr
ne kadar haksız olsada sırf yuvanın huzuru ıçın kocanın tum aksılıklerıne ragmen ıyı nıyetını bozmayım ılgını ıhmal etmıyosan ,emın ol arkadasım zaten oldukca yuksek bır ırade gucune sahıpsın...
bilemiyorum kızlar yaa.
sabrın sonu selamettir modundayım da arada çok ezildiğimi hissediyorum .
yazık kıyamam ben o babaya ya üzüldüm şimdikızlar sayfa almış başını gitmiş
ee benim işler de almış başını gitmiş
bizim aile de normal yok hoş adam her yolu denedi
şimdi babam aradı
Kardeşim hani arkadaşında kalıyordu ya babamda:
Eşofmanları ve birdee battaniye alarak akşam onların iş çıkış saatine doğru arkadalını evin önüne gidip arabasıyla onlar gelesiye bekleyip bende burda kalcam artık diyecek miş kardeeşim neden diye sorarsa eğer: Eee sen bizim evde mutlu değilmişsin bende sen yoksun diye bende mutlu değilim diyecekmiş sen ne zaman eve gidersen bende ozaman gitcem diyecekmiş bakalım sonuçu ne olacak
Içimi şişirdiniz içimi
bırakın ne yaparlarsa yapsın bu erkekler
biz bize yeteriz
ilk iş şimdi maaşınız ne zaman bilmiyorum ama yeni aya girdik
maaşlar alınıyor hemen en yakın kuaföre gidiyoruz ve süslenip püslenip eve gidiyoruz en güzel kıyafetlerimizi giyiyoruz yıkılmadım ayaktayım modu için:)
bak görün o zman nasıl tutuşuyo
biri mi var neden süslendi diyip kıskanmaya
hadi bakalım tüm problemli kızlar bu hafta sonu böle yapıyoruz.
Varmısınız
Içimi şişirdiniz içimi
bırakın ne yaparlarsa yapsın bu erkekler
biz bize yeteriz
ilk iş şimdi maaşınız ne zaman bilmiyorum ama yeni aya girdik
maaşlar alınıyor hemen en yakın kuaföre gidiyoruz ve süslenip püslenip eve gidiyoruz en güzel kıyafetlerimizi giyiyoruz yıkılmadım ayaktayım modu için:)
bak görün o zman nasıl tutuşuyo
biri mi var neden süslendi diyip kıskanmaya
hadi bakalım tüm problemli kızlar bu hafta sonu böle yapıyoruz.
Varmısınız