Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kızlarr benim işler birikti sizin hızınıza yetişemiyorum öpüldünüz güzeller...kaçar gelirim yineee

ah be yavrum ayladır yapmadığım kalmadı kendimden çok ödün veriorm biliorm ama yazık çocuk da bunaldı artık. evde huzur olsun istiyorum ama anlaşılan o istemiyor

sanada yazıktır hayatım. bu kadar ezme kendini. çocukta anlayacaktır bir gün. biz bilmezler diyoruz ama onlar herşeyin farkında.

kimseye karşı sabrım yok maalesef kendi aileme gösteremiom onlara hiç gösteremiom valla.

hakeden hakettiğini alır ne o haller yaa.. cahil cahilll.

şu an susuyorum gerçi eşimle aramız düzelsin die.. ama çatlamak üzereyimmmm

sanada yazıktır hayatım. bu kadar ezme kendini. çocukta anlayacaktır bir gün. biz bilmezler diyoruz ama onlar herşeyin farkında.

bilemiyorum yaa pilim bitmiş gibi hissediorm artık. onunla uraşacak halimde yok ağlayıp duruyom ne hale getirdi beni.

2013 yaramadı bana

en cok da buna dayanamıyorum ya zaten benım anacım babacım aksıne sırf bız mutlu olalım dıye seferber olurlar ama onlara canım sıkıldı mı patır patır konusurum...
ama boylelerının laflarına tıkanıp kalıyorum her nedense...

bilemiyorum yaa pilim bitmiş gibi hissediorm artık. onunla uraşacak halimde yok ağlayıp duruyom ne hale getirdi beni.

2013 yaramadı bana
bak bakalım sen böyle ağlarken beyefendi ne yapıyor. hadi bakalım kendine gel artık. hayat boşa geçiyor.
benim ailemde öyle valla. annem doğumumda evini açtı bütün misafirlerimi ağırladı tam 2 ay baktı bana kızıma ve eşime. kızımın 40 mevlüdünü bile yapıp gönderdi yorulmamam için.

Allah sabır versin canım içinde biriktirme ufak ufak yeri zamanında söyle laflarını ay çıldırtmasınlar insanı

2013 yaramadı bana

canım arkadasım benım bu kadar bırakma kendını ne olur...
KURBAN OLSUN SANA...
bosver hayatta hıcbırsey senden ve evladından onemlı degıl...
beyfendı kocanda kendısı bılır artık..
dedıgım gıbı once sen cunku evladın ıcın sen lazımsı...begenmeyen de ıc guveyı almasın...
sen kocana kendıne olan guvenını kaybetmıssın gıbı bır ımaj cızmıssın,ben sensız olamam durumları yanı...
kusura bakma ama adamı ıyıce havaya sokmussun....
havaya soktugun gıbı havasını da al bakalım hadı gorelım senı...

eve öyle olmuş galiba

kendimi çok yalnız hissediyorum çabucak boşluğa düşüyorum. antideprasanlara sığınıyorum sonra iice dağılıyorum..

yüksek irade gücü lazım ama bilemiyorum kızlarr

ne kadar haksız olsada sırf yuvanın huzuru ıçın kocanın tum aksılıklerıne ragmen ıyı nıyetını bozmayım ılgını ıhmal etmıyosan ,emın ol arkadasım zaten oldukca yuksek bır ırade gucune sahıpsın...

bilemiyorum kızlar yaa.

sabrın sonu selamettir modundayım da arada çok ezildiğimi hissediyorum .

Içimi şişirdiniz içimi
bırakın ne yaparlarsa yapsın bu erkekler
biz bize yeteriz
ilk iş şimdi maaşınız ne zaman bilmiyorum ama yeni aya girdik
maaşlar alınıyor hemen en yakın kuaföre gidiyoruz ve süslenip püslenip eve gidiyoruz en güzel kıyafetlerimizi giyiyoruz yıkılmadım ayaktayım modu için:)
bak görün o zman nasıl tutuşuyo
biri mi var neden süslendi diyip kıskanmaya

hadi bakalım tüm problemli kızlar bu hafta sonu böle yapıyoruz.
Varmısınız

KIZLAR SAYFA ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ

EE BENİM İŞLER DE ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ

BİZİM AİLE DE NORMAL YOK HOŞ ADAM HER YOLU DENEDİ

ŞİMDİ BABAM ARADI

kardeşim hani arkadaşında kalıyordu ya babamda:
eşofmanları ve birdee battaniye alarak akşam onların iş çıkış saatine doğru arkadalını evin önüne gidip arabasıyla onlar gelesiye bekleyip bende burda kalcam artık diyecek miş kardeeşim neden diye sorarsa eğer: eee sen bizim evde mutlu değilmişsin bende sen yoksun diye bende mutlu değilim diyecekmiş sen ne zaman eve gidersen bende ozaman gitcem diyecekmiş bakalım sonuçu ne olacak

yazık kıyamam ben o babaya ya üzüldüm şimdi
ben yemege kaçar

kusura bakmayın kızlar yaaa.

an itibariyle susuyorum :) bende ne yapsam ki kendime yeni bişeler mi alsam

ha tam benim koca için öle bişi yaptım mı hayırmı düğün mü var diyor yo dedim zamanda eee niye saçını başını yaptırdın diyor bazende fark etmiyor bile

bende artık onun için değil kendim için yaptırıyorum

ister anlasın ister anlamasın pehhhhhh

bence bırakın kocaları kendinizi yıpratığınızla kalırrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…