Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çok güldüm :))) çok tatlısın.
bende şu ara hiç bişey yapamıyorum spor anlamında.
sadece hiç ekmek yemiyorum. kahvaltı dahil. pirinç patates ve tatlı tüketmiyorum.

öptüm canııımmm..

:))) ilahiii. çok güldüm. Bende kazağımı ters giymişim şimdi farkettim:)

ee sabah bende çoraplarımı ters giymiştim ögle arsında annem farketti
napalım kızlar üstümüzü zor giyinip çıkıyoruz
bu maratona hangi erkek dayanır
maşşallah bizeeee

bende doğumla beraber 18 kilo aldım 78 KİLOYLA DOGUM YAPTIM şu an 64 kiloyum ama göbişim çok rahatsız ediyo umarım bu kış verrim yaza fit olmam lazım tatil falan dimi:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ee sabah bende çoraplarımı ters giymiştim ögle arsında annem farketti
napalım kızlar üstümüzü zor giyinip çıkıyoruz
bu maratona hangi erkek dayanır
maşşallah bizeeee

maşallahh:))
ben bakımımdan taviz vermiyorum. saçlar kalıcı fön. gözlerdede kalıcı eyeliner var. yakında dudaklarımada yaptırıcam. gözlerimde renkli zaten. bir rimel bayağı kurtarıyor:)
keşke giyinmek konusundada biri yardım etse:))) ayy ne tembelim benn. utandım.

herşeyin kalıcı maşallah ohhh ne saç derdin var ne makyaş çok hoşsun canım
benimde saçlarım düz zaten makyajıda çok sevrim giyinmeyide ama üşengeçlik bendede var

herşeyin kalıcı maşallah ohhh ne saç derdin var ne makyaş çok hoşsun canım
benimde saçlarım düz zaten makyajıda çok sevrim giyinmeyide ama üşengeçlik bendede var

işin kolayına kaçıyorum biraz:)) akşamdan hazırlıyorum ne giyeceğimi. yinede sabah bir ruj bir rimel sürmek zaman alıyor. rimelin kalıcısı yokmu ki:))))))
makyajsız gelirsem işe hemen farkediyor iş arkadaşlarım. neyin var falan diye soruyorlar:) ya gerçekten şu fön olayı beni çok rahat ettirdi. hep yaptırıcam sanırım. birde ani bir ziyaret yada toplantı çıkarsa hemen wc ye gidip saçları şöyle tersten parmaklarımla düzeltiyorum.. :)) ohhh...

bakım, makyaj demişken bende hemen bir ayna karşısına geçeyip, kalem malem çekeyim. azıcık kendime bakayım. ofisteki herkes firarda değerlendireyim vaktimi :)

bu arada brezilya fönü yaptıracam karar verdim sabah 1 saat düzleştiri uraşamıom artık

ha şöyleee:))) silkelenelim dimi biraz.
ay o düzleştirici benim kabusumdu. kaç tane attım bilmiyorum. birde yap yap saçlarıda çok yıpratıyor.

ben araştırmıştım onu ama kuaförüm saçların zaten düz gerek yok dedi üstünden az düzleştirmem yetiyor 3 seansı 400 lira benim kuaförde.ama çok kaliteli ürünler kullanıyor bu hafta sonu gidicem kat attırıp saç rengimde oyanama yapıcaz şuan sıcak çikolata biraz koyulaştırcam bakalım

ha şöyleee:))) silkelenelim dimi biraz.
Ay o düzleştirici benim kabusumdu. Kaç tane attım bilmiyorum. Birde yap yap saçlarıda çok yıpratıyor.

beybylis çok ii tatlım ıslakkende düzleştiriyo ben çok memnunum

anlıyorum...
cevremde bır cok arkadasım var sırf gögüslerı buyusun ıstemedıklerı ıçın bebışlerını emzırmıyorlar..
netıcede senın durumun tamamen fızyolojık.hem cocuklarımız oncekı donem cocuklarına gore sanslılar.vıtamınler ve ımmun sıstemı guclendırıcı bır cok urun var.sırasında ucu plastık bıberonları bıle annecıgının memesı sanıp kapıverıyolar bu haylazlar...
ama unutma;annecıgının mıs kokusunun yerını kımse alamaz...

bak ben 3 seans yapıldığı bilmiyordum. keratin bakımı sanırım o.
ne güzel çok şanslısın düz saçların varsa. kıvırcık yada dalgalı olunca uğraş dur çok zor oluyor.

bak ben 3 seans yapıldığı bilmiyordum. keratin bakımı sanırım o.
ne güzel çok şanslısın düz saçların varsa. kıvırcık yada dalgalı olunca uğraş dur çok zor oluyor.

valla benim saçlarda düz ama illa bi şeyler istio tarayıp gelemiom işee. illa yanacak

çok üzüldüm bende 5 ay zorla emzirdim bebek reflüsü oldu günde 10 kez kusuyordu bıraktık mecburen aptamille büyüdü kızım şimdide hala süt içer otutur aglardım emziremedim diye agzını dokundurmazdı gögsüme çok direndim sagdım ama süt kesiliyo bi süre sonra.biraz daha ugraşsaydın gamzecim daha küçükken...

beybylis çok ii tatlım ıslakkende düzleştiriyo ben çok memnunum
onu hiç denemedim. yıllarca çok zaman kaybettim:)

tek tesellim bu biliyormusun. onun annesi benim ya hani.
birde geçen görümcem aradı. densiz densiz konuştu. emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.

çok ağladım. çok uğraştım gülüm. gece sabahlara kadar uyumadığımı biliyorum 1 damla daha süt çıksında yavruma vereyim diye. göğüs uçlarımı parçaladım. kan geliyordu yinede sağmaya uğraşıyordum. doktoruma kontrole gittiğimde uyardı beni ; kemoterapi geçmişim var benim. olmuyorsa kendini bu kadar helak etme zaten gitmiş süt falan kalmamış dedi. hala çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…