Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

onu hiç denemedim. Yıllarca çok zaman kaybettim:)

tek tesellim bu biliyormusun. Onun annesi benim ya hani. :KK43:
birde geçen görümcem aradı. Densiz densiz konuştu. Emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.

öfff şu densiz görümcelerde çok oldu haaa
bebeğin istedi de sen emzirmedin konuşmasınlar ya
benimkilerde dedi gögüs ucu olmadığından uçluk kullandım sonrada bıraktıya hep o uçluga bagladılar
napim ucunu tutamadı
iz çabalamıyoruz sanki ne benciller yaaa

onu hiç denemedim. yıllarca çok zaman kaybettim:)

tek tesellim bu biliyormusun. onun annesi benim ya hani. :KK43:
birde geçen görümcem aradı. densiz densiz konuştu. emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.

görümceni bana göndersene :KK70:

benimkilerde dedi gögüs ucu olmadığından uçluk kullandım sonrada bıraktıya hep o uçluga bagladılar
napim ucunu tutamadı

oda evlendi bu sene. bebek düşünüyor bakalım. hiç sevmem beddua etmeyi yavrusunun suçu yok. ama canımı çok yaktı. birgün beni anlasın çok isterim.

oda evlendi bu sene. bebek düşünüyor bakalım. hiç sevmem beddua etmeyi yavrusunun suçu yok. ama canımı çok yaktı. birgün beni anlasın çok isterim.

maalesef insanlar renk renk desen desen. bazılarında renk bile yok simsiyah, kapkara.

yorumları belki insanı olabilir ama karşıdaki insanın yeni doğum yapmış ne psikolojide olduklarını bi türlü o güzel kafaları basmıyor :)

bana da kv takıktı sütün yetmiyor bu çocuk aç. ne kadar ağladım ahh ahh.

onu hiç denemedim. yıllarca çok zaman kaybettim:)

tek tesellim bu biliyormusun. onun annesi benim ya hani. :KK43:
birde geçen görümcem aradı. densiz densiz konuştu. emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.

allahım ne acaıp ınsanlar varya...yanı basımda annem var dıyosun ,eger senının yapabılecegın bır sey olsaydı,herkesten once o uyarırdı senı.takma boyle suursuzca soylenmış lafları...
bende hamıleleıgımde sadece 11.5 kılo almıstım.dogumumdan 2 ay sonra 54 kıloya dustum.boyumda 1.70 dır.o kadar ıyı gorunuyormkı herkesten hep onure edıcı ıltıfatlar duyuyordum.
e tabıı bu ıltıfatlar kv yanında gelırde hanım efendı bos durur mu?
kızımı emzırdıgım anlarda yanıma gelıp gıdıp,ayy o gögüslerden süt gelıyormudur acaba da o bebek doysun derdi...sinir...
o zaman aklıma takılırdı acaba hakkı var mıdır dıye.sımdı sımdı anlıyorum asıl nıyetını.kızımda suphanallah topac gıbıydı....
ard nıyetlı ınsanlar ışte...

ay yerim ben o kocaman bebeği ne kadrda olgun bir çocuk işte bizim çocuklarımız
anneleri gibi güçlü olgun çocuklar
tebrikler
emin olun arkadaşlar hepsi yaptığımız fadakarlığın farkına varınca bizimle gurur duyacaklar

degıl mı ama...
sankı kendılerını bekleyen sorumlulukların farkındaymıscasına butun tavırları...
ne yapalım onların da kaderı bu...bu durumun en sevındıgım yonu bızlerı gördukce kendıne guvenmeyı daha kolay ogrenecekler...

kızlar yokluğunuzda 2 aylık rapor çıkardım ay sizin yüzünüzden 2 gündür yapamıyordum. kaldı 3 ay ha gayret :KK70:

ondan sonra yemek arada eti form yiyorum :KK70:

napim ucunu tutamadı

bende görümcemden nefret ediyorum. ömrümü yedi ömrümü. şu an aramızdaki her şey bitti. hemde ne kötü bitiş

bende tam 'daha yıyomusunuz?doymadınız mı ayol' dıye msj atacaktım kı sızı gördüm...:KK53:

X