onu hiç denemedim. Yıllarca çok zaman kaybettim:)
tek tesellim bu biliyormusun. Onun annesi benim ya hani.
birde geçen görümcem aradı. Densiz densiz konuştu. Emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.
onu hiç denemedim. yıllarca çok zaman kaybettim:)
tek tesellim bu biliyormusun. onun annesi benim ya hani.
birde geçen görümcem aradı. densiz densiz konuştu. emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.
öfff şu densiz görümcelerde çok oldu haaa
bebeğin istedi de sen emzirmedin konuşmasınlar ya
benimkilerde dedi gögüs ucu olmadığından uçluk kullandım sonrada bıraktıya hep o uçluga bagladılar
napim ucunu tutamadı
iz çabalamıyoruz sanki ne benciller yaaa
oda evlendi bu sene. bebek düşünüyor bakalım. hiç sevmem beddua etmeyi yavrusunun suçu yok. ama canımı çok yaktı. birgün beni anlasın çok isterim.
onu hiç denemedim. yıllarca çok zaman kaybettim:)
tek tesellim bu biliyormusun. onun annesi benim ya hani.
birde geçen görümcem aradı. densiz densiz konuştu. emzirmedin ya unutur seni falan dedi. Allah ım nasıl ağırıma gitti anlatamam.
ay yerim ben o kocaman bebeği ne kadrda olgun bir çocuk işte bizim çocuklarımız
anneleri gibi güçlü olgun çocuklar
tebrikler
emin olun arkadaşlar hepsi yaptığımız fadakarlığın farkına varınca bizimle gurur duyacaklar
öfff şu densiz görümcelerde çok oldu haaa
bebeğin istedi de sen emzirmedin konuşmasınlar ya
benimkilerde dedi gögüs ucu olmadığından uçluk kullandım sonrada bıraktıya hep o uçluga bagladılar
napim ucunu tutamadı
iz çabalamıyoruz sanki ne benciller yaaa
saat kaç oldu ben daha öğle yemeği yemedim
sipariş gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende görümcemden nefret ediyorum. ömrümü yedi ömrümü. şu an aramızdaki her şey bitti. Hemde ne kötü bitiş
saat kaç oldu ben daha öğle yemeği yemedim
sipariş gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben şimdi kalktım yemekten biber dolması, maydonozlu peynir, yoğurt, domates yanında çay içtim herkes kola içti
sen bugün pek takılmıyosun sanki bizimle yasminYogunmusun