Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

farkında ama ben yınede eskı kocamı ıstıyorum sankı...
ne bıleyım boyle boylede ıyıce ıhmal etmeye alısacak dıye korkuyorum...

haklısın. işte alışıyor insan yaşadığı tempoya. düzene. korkundada haklısın.
arada ona sürprizler yap bence. ihmal edilmekten pek bahsetme. çabuk sıkılıyor erkekler bu muhabbetlerden.

valla günde 3 seans 30'ar kere 2 ay çekince dümdüz bir karına sahip olunacağı söyleniyor ama ben daha başaramadım çekmeyi

ya sabah işe zor yetişiyorum zor. öğlen işteyim olmaz. bir akşamda zor oluyo. hamlaşıyor vücut . erken kalkamıyorum sabah aksam yapsam bari

biraz uykucuyumda işe bile geç geliyorum her gün

bende hafta sonu tatilimin hayalindeyim. çalışınca evini özlüyor insan

evimde yapacaklarımı ,çocuğumla geçireceğim güzel vakti,gece oğluşu uyuttuktan sonra eşimle kahveyle muhabbetlerimizi hayal etmek çok güzel canım,,,

canım benım canının acıması cok normal...
hatta zamanla cımcımende alısacaktır emın ol,senı ıse ugurluyacagı gunlerıde gorucen ınsaallah...
ınanırmısın,ana okuluna gıdısının ılk gunuydu..okula gıttık butun cocuklar aglıyo,bırde hepsı kucuk yas sınıfı ,bır gorsen mınıcıkler...
cocukların hepsı okula gıtmek ıstemıyoruz dıye aglıyor.hanı kızımın okulunun ılk gunu ya,bızdede benım gozlerım doldu.ne kadar ıstemesemde kızım o halımı gordu ve bana tesellı edıyo;uzulme annecım hadı sen ıse gıt ben aksam evımıze gelcem dıyo...
bız calısan annelerın kaderı bu ıste ne yapalım.her sey onlar ıcın...

ya sabah işe zor yetişiyorum zor. öğlen işteyim olmaz. bir akşamda zor oluyo. hamlaşıyor vücut . erken kalkamıyorum sabah aksam yapsam bari

benim eşim uykuyu hiç sevmez ben ayak uydurmak istiyorum ama pilim bitiyor 6 saat den faxzla uykum yok hiç benim(( gece de yaparsan çok yüklenme derim canım zor olur

cnm bakımlı birimisindir. biraz dikkatini çekecek değişiklikler yapsan kendinde olurmu ki ?

asyy hıc sorma o olayı hıc beceremıyorum.yanı makyajla falan hıc aram yok.gercı oda pek ıstemıyo makyaj olayını.
ben ıs yerınde cok yoruluyorum.eve de gıdınce hasatım cıkmıs oluyo.bırazda onun etkısı var galıba...gercı o eve geldıgınde benden de beter halde gelıyo...

benimde gözlerim doldu şu an
ne güzel konuşmuş miniğin öyle..aklıyla yaşasın kuzum benim.
dün akşam k.v bizdeydi. benim kızım hiç meme emmedi. sağıp verdim 10 gün kadar sonra sütüm kesildi. emzirememeninde acısı çıkmıyor içimden. her gün banyoda meme emer kızım. boş memeyi emer işte...
akşam k.v ben yıkayım dedi. kucakta banyo yapıyor kızım. k.v nin memesini tutmaya çalıştı. nasıl kötü oldum anlatamam. sabaha kadar uyuyamadım.

hayat ne kadar zor aslında. hepimizi bir yönden tüketip atıyor işte. zaman geçince en güzel yaşları nasıl geçirdik diyeceğiz sanırım.

kızlar ben şimdilik kaçtım....öğleden sonra görüşürüz inşallahhh öpüldünüz

kızlar ben şimdilik kaçtım....öğleden sonra görüşürüz inşallahhh öpüldünüz

öptüm canııımmm..

arada kafamı karıştırıyosunuz ama bence de güzel

biraz önce 1000 Tl eft yerinde 10.000 yapıodum

işten attıracaksınız beni

:))) ilahiii. çok güldüm. bende kazağımı ters giymişim şimdi farkettim:)

ben geçen sene tam 17 kilo verdim sonra pilatese başladım. 12-13 kilo diyetisyene gittimn.

geri kalan da eşimle olan problemlerimiz sonrasında oldu.

1 haftada tam 5 kilo verdim. 49'a falan düştüm ama şimdi 52-53 gidip geliorm

ama nisan gibi pilatese başlicam. hoş onu da yapınca dayak yemiş gibi oluyosun. ördek gibi yürüodum bi ara

ay yerim ben o kocaman bebeği ne kadrda olgun bir çocuk işte bizim çocuklarımız
anneleri gibi güçlü olgun çocuklar
tebrikler
emin olun arkadaşlar hepsi yaptığımız fadakarlığın farkına varınca bizimle gurur duyacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…