ya duyann
o ne piyale makarna gibi
o ne piyade asker gibi deyip durdularrr
benimde çalışasım yokakşamı evimi hayal ediyorum şimdiden...
esım suan oldukca yogun bır sektorde genel mudur oldu.
oncelerı daha sakın bır ıste calısıyodu ve gunde en az ıkı defa görusurduk,sımdı ben arada kendımı hatırlatırsam ancak aklına gelıyorum...
hatta gecen gun esım aradı oylesıne ne yapıyosun dıye sordu bende sasırınca cok uzuldu,senı bu kadar ıhtımal ettıgım ıvcın affet dedı.
dun mısafır olayından dolayı eve acele gecmem gerekıyodu bılıyosunuz,yanına bır gıttım odasında 6 kısı var bır taraftan onlara laf anlatıyo bır taraftan elındekı tlf nun ucunda bulunan adama.hıc bırsey dıyemeden tekrar cıktım...
ya kızlar ,ben kızımın olacagını çok çok hissediorum ,vee bir isim var kafamda bir kac yıldır ,bu ismi arkdas ortamında dile getirdim ,hani baska birinin cocuguna isim ararken ,daha begenen cıkmadı ,herkes dalga gecti .simdi size söylücem ,cidden komik mi ,bir de ben eski isim hastasıyım ,bilmiorum kendi ismim cok tikky ismi oldugundan sanırım ,eskilere özeniorum . vee söylüorumm....
.....piraye...
ya kızlar ,ben kızımın olacagını çok çok hissediorum ,vee bir isim var kafamda bir kac yıldır ,bu ismi arkdas ortamında dile getirdim ,hani baska birinin cocuguna isim ararken ,daha begenen cıkmadı ,herkes dalga gecti .simdi size söylücem ,cidden komik mi ,bir de ben eski isim hastasıyım ,bilmiorum kendi ismim cok tikky ismi oldugundan sanırım ,eskilere özeniorum . vee söylüorumm....
.....piraye...
Kızlar sohbet almış yürümüş az işim vardı kaçırdım
bende burdayım amaaaaa
diyen desin hayatım boşver. Bak işte o bunu der şu bunu der diye hayatımızı başkalarının yönlendirmesine izin vermiş oluyoruz.
Hiç kimse dalga geçemez. önemli olan senin evladına yakıştırmış olman.
kimin ne düşündüğü önemli değil..anlamı nedir piraye nin
hoşgeldinizzzzz
aynen ama anlamıda önemli tatlım
umarım güzel bir anlamı vardır b
bir isim önerisi yapabilirmiyim çok enteresan gelmişti bana
elizan :uzaktan duyulan ezan sesi demekmiş
bu ismi duymamıştım..aynen ama anlamıda önemli tatlım
umarım güzel bir anlamı vardır b
bir isim önerisi yapabilirmiyim çok enteresan gelmişti bana
elizan :uzaktan duyulan ezan sesi demekmiş
hoşbulduk kızlar sabah erkenciydim baktım kimse yok gözüm sizleri aradıumarım bu gurup hiç dagılmaz uzun yılar sohbet ederiz
aynen oyle valla 2 dakıka arkamı donmeye gelmıyo,bır bakıyorum sayfayı devırmıssınız ...
saka bır yana bu konuyu acan arkadasım ne ıyı yaptın valla....
sayende sankı caylarımız elımızde karsılıklı muhabbet edıyo gıbıyız...
aynen oyle valla 2 dakıka arkamı donmeye gelmıyo,bır bakıyorum sayfayı devırmıssınız ...
Saka bır yana bu konuyu acan arkadasım ne ıyı yaptın valla....
Sayende sankı caylarımız elımızde karsılıklı muhabbet edıyo gıbıyız...
cnm bende mekik aleti var çekemiyorum çok oluyo. başımda dönüyo çekerkengünlük kaç tane çeksem erir ki